Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most én gonosz vagyok? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én gonosz vagyok? Vagy csak kiengesztelődtem? Több Lent.

Figyelt kérdés
Ezelött másfél éve megcsalt a barátnőm de megbocsátottam neki,igen nagyaon nehezen,most nekem adodott egy alakalom egy nő felkinálkozott és én is feélreléptem,de direkt bevallottam korrektűl mindent,és lehet gonosz dolog mert nagyon megkönyebbültem utána,és mondtam hogy nagyon sokat szenvedtem amiért ő is megcsalt és igy akkor egálban vagyunk.Most ezért én gonosz vagyok? Vagy miért szabadultam enyire fel?
2016. nov. 23. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mert zavart, és nem bocsátottál meg neki. kár volt így folytatni ezt. csak ragaszkodtál, nem megbocsátás volt.
2016. nov. 23. 11:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek bocsátottál meg neki?? Majd ha legközelebb neki adódik alkalom és ő is megint megcsal,akkor ő se lesz gonosz.
2016. nov. 23. 11:15
 3/12 A kérdező kommentje:
nem tudtam elviselni hogy ő megtette igy most egyenlően indulunk ugymond
2016. nov. 23. 11:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Gonosz nem vagy, ellenben borzalmasan éretlen, felelőtlen és buta. Ha végig zavart, és nem tudtál megbocsátani, akkor teljesen felesleges volt az egész. Vagy szerinted az normális és jó egy kapcsolatban, ha attól könnyebbülsz meg, hogy fájdalmat okozol a másiknak? Szerinted ezt így van értelme folytatni? Lehet, hogy most benne lesz tüske, mert azt mondtad, minden rendben van, de mégis félrekúrtál és az arcába is toltad utána. Ő emiatt megteszi ugyanezt. Akkor te leszel megsértve...és így tovább, amíg már nem bírjátok elviselni a másik jelenlétét.

Hagyjátok abba, és csak akkor kezdjetek bele új kapcsolatba, ha felnőttetek hozzá.

2016. nov. 23. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szép kapcsolat...csaljátok egymást agyba-főbe....Gratulálok.
2016. nov. 23. 11:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg megbocsátottál neki, akkor nem vagytok egálban..Lehet, hogy most ő emiatt szakít veled, és nem is lesz jogod ezen háborogni, hogy dehát te megbocsátottál ezért.
2016. nov. 23. 12:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Bszta az egódat,és vártad az alkalmat,hogy végre az orra alá dörgöld,hogy megfektettél valakit.

Bosszúnak jó,de kapcsolatba minek ez??

Most már akár szakíthatnátok is,hisz ennek csak az lesz a vége,hogy valaki megint félremegy,a másik meg majd egyenlítget.

2016. nov. 23. 12:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem akartál direkt rosszat. Nem vagy gonosz.

Nem álltok készen komoly kapcsolatra és eléggé egóból élsz és alacsony gondolkodámóddal, de ez kérdésedtől független.

2016. nov. 23. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Mit szólt hozzá, amikor ezt elmondtad neki?
2016. nov. 23. 14:45
 10/12 A kérdező kommentje:
semmit! azota elvagyunk mert én is megnyugodtam
2016. nov. 23. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!