Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gonosz vagyok vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés

Megszívattam egy nőt, aki el akarta hódítani a páromat, és páran azt mondták, ezt nem kellett volna, ez túl durva volt, meg hogy gonosz vagyok. Szerintem közelében sem voltam, főleg ahhoz képest, hogy ő mit akart tenni. De azért ítélik így az emberek, mert egy igencsak álszent nőről van szó. Folyton bűvölög meg bájolog, fuvoláz, duruzsol, ő a kis cuki, aki aaaaanyira aranyos, és eladja magát mindenkinek, tökéletesen menedzseli magát. Azért van már 1-2 ember, aki átlát a szitán, hogy valójában micsoda egy dög. Na mindegy, de emiatt hogy ő ilyen, mindenki aaaanyira elnéző vele, mert ez az ártatlan kismadár biztos nem úgy gondolta, ez a kis cuki virágszálacska, csak volt egy rossz pillanata...

A barátomért ette a fene a kezdetektől. Korábban volt, hogy random lányok próbáltak ismerkedni a párommal, de semmi különös, ők azt se tudták foglalt-e vagy sem. De ilyen mint ez a nő, sose volt. Pontosan tudta hogy foglalt a barátom, de ez nem volt neki elég ok, hogy letegyen róla. Ezek után bármit teszek, az nem tesz engem gonosszá.

Felsorolok pár dolgot, amit művelt. Korához képest igen gyerekes húzások. Mindezt persze a tökéletes ártatlan báj maszkja alatt.

Sokat célozgatott rám meg egy férfire, mint aki megsejtette, hogy alakul köztünk valami, csak úgy szikrázik a levegő mikor egymásra nézünk. Volt, hogy beteg voltam, és kitalálta, ez nemi úton terjed, alighanem kavartam valakivel, tekintve, hogy a barátom nem beteg... Mindig hangoztatta, ő meg a barátom mennyire illenek össze. Próbált aláásni, de a barátommal csak nevettünk, hogy nem veszi észre, hogy milyen csúnyán lejáratja magát előttünk, meg azon pár ember előtt, akik közelebbről ismertek minket.

Na mindegy a gonosz dolog, amit csináltam, az meg se történhetett volna, ha erkölcsös, mert a saját csapdájába sétált. Beadtam neki hogy lelépek sétálni a többiekkel, a barátom pedig benn marad (ottalvós összejövetelen voltunk egy faházban) és elmegy zuhanyozni. Nyitvahagytam a zuhanycsapot. ELőtte a barátom telójáról küldtem pár kétértelmű üzit neki messengeren, hogy milyen szimpi, meg azt tervezi szakít velem. A leányzó pedig utána ment a zuhanyzóba. Lekameráztam titokban ahogy levetkőzik, majd csalódik hogy üres a zuhanyfülek, majd észreveszik engem, kiakad hogy a mezítelenségét kamerázom, én pedig nekiszegezem a kérdést, hogy miért is jött ide, mikor valaki zuhanyzott benn... Aztán felfedem, hogy ja, azért, mert azt hitte ott a barátom, és milyen gáz, hogy egy kapcsolatban lévő férfira hajt rá.

Na mindegy, aztán előkerült később mindenki a séta után, ő meg nekiállt pityeregni, hogy butaságokat állítok róla, meg hogy ő nem úgy gondolta, ő nem tudta. Ja, meg hogy átvertem az üzenetekkel.

És mondták, milyen gonosz, szívtelen vagyok amiért lekaptam pucéran...

Aztán még aznap hazament, nem aludt ott, arra fogta, hogy mert olyan gonosz vagyok, valójában meg mert égett a lába alatt a talaj.

2016. aug. 8. 14:09
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben semmi gonosz nem volt. Nem egy védtelen kis nebáncsvirágot "bántottam" mint ahogy tűnik a színészkedése miatt, hanem egy számító, álszent nőszemélyt.
2016. aug. 8. 14:12
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudlak emiatt gonosznak tartani, sőőt :D

Vannak olyan esetek, amikor olyan eszközzel kell visszavágni, amit ő is alkalmaz, ez az volt. Innentől kezdve azt hiszem nem sok csaj akar rámenni a barátodra. Belevaló csaj vagy. Szép volt.

23/F

2016. aug. 8. 14:15
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
88%

Beszaráááás.

Qrvanagy.

Made my day-típusú sztori.

26/F

2016. aug. 8. 14:16
 4/13 anonim ***** válasza:
40%
Egy valami nem tiszta. Szép volt, profi kivitelezés, de ugyan úgy gyerekes mint az aki ellen elkövetted. Ha a barátodat hidegen hagyta, akkor miért foglalkozol vele és miért kezded el szívatni? Persze, rossz ember, de nem a te dolgod mások szemét felnyitni. Látod, most te jöttél ki rosszul belőle, még ha tényleg megérdemelte, akkor is.
2016. aug. 8. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha úgy nézzük gonoszság, de megérdemelte...más barátjára ráhajt és alá akar ásni...

elég belevaló csaj vagy :D ne hagyd magad :P de azért ne durvuljon el :)

23F

2016. aug. 8. 14:20
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Így a videóval már sarokba tudod szorítani. Azt mondod neki, hogy ha mégegyszer rámozdul a barátodra akkor megy fel a n.szarra vagy bárhová! :)
2016. aug. 8. 14:20
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Talán a videózás túlzás volt, de amúgy szerintem is megérdemelte. Ha nem lett volna feltett szándéka, hogy rámászik a pasidra, eleve nem ment volna be a zuhanyzóba, akár kapott üzenetet, akár nem. Foglalt pasira nem startolunk rá, pláne nem, ha közös baráti körbe tartozunk.
2016. aug. 8. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:
25%
Ugyanolyan gyerekes vagy, mint ő. Gonosznak azért nem mondanálak.
2016. aug. 8. 14:38
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

Én is fenyegetném a videóval... vagy elhúz vagy mindenhova felteszed oszt csá. Ami sok az sok...

Szerintem ez nagyon jópofa volt, nem gonosz abszolút.

2016. aug. 8. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem is nagy gonoszság.Jól csőbe húztad.Én nevettem.A hideg vizet is ráeresztettem volna.XD
2016. aug. 8. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!