Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gonosz voltam?
5 éve dolgozom a cégnél. Addig a minimálisnál többet nem kommunikáltunk egymással. De tudtam róla, hogy olyan mint a kis kakas a baromfi udvarba, szereti fűzni a kolléganőket.
Azt valami bekattant nála és én lettem az új célpont. Engem nem érdekel, pláne mert házas. Turbékolt nekem, a nyomomban volt. Eleinte indirekt mondtam mondtam meg a véleményem ("házas férfivel sosem kezdenék" stb), de aztán már szemtől szembe. Végül kerültem ahogy tudtam.
A cérna akkor szaladt el, amikor egy futár jött virágcsokorral meg bonbonnal egy szerelmes kis üzenettel. Na akkor belém bújt a kisördög és a csomagot elküldettem az ő címére a feleségének egy másik levélben üzenve, hogy a csomag címzetett tévesztett ezúton szeretném korrigálni a végzetes hibát.
A pasi jött nagy peckesen nem sokkal a kézbesítés után, hogy tetszett az ajándéka? Én meg játszottam az ártatlant, hogy én csomagot nem kaptam.
De a kollégák mesélték, hogy délután már hallottál ahogy üvöltött a felesége a telefonban.
Szerintem megérdemelte a leckét. Még akkor is ha kirúghatnak ( sajnos magasabb pozicíóba van)
Korrekt húzás!
Ha lesz valami hűtlen pasasos vagy szeretős kérdés,belinkelem a kérdésed elrettentő példaként.
Nem gonosz húzás volt, jól csináltad.
A munkahelyváltás ilyen esetben amúgy is aktuális.
Sajnos nekem nem volt ilyen határozott a fellépésem. Az a pasi se értette a nemet. Pedig minden alkalommal elutasítottam. A csokikat is, a kávékat is... De ennek ellenére meggyőződése volt, hogy bejön nekem (is). Odáig fajult a dolog, hogy elkezdett zaklatni. Meg akart fogdosni a mosdó előtti folyosón (ott nincs kamera), kísérgetni kezdett a parkolóba. Egyre szemtelenebb lett.
Beijedtem. Felmondtam.
Jól tetted. Az ilyen csak a saját pofáraeséséből tanul, vagy még abból sem. Én is utálom az ilyen férfiakat.
23/L
Tökös csajszi vagy, szerintem nagyon jól tetted, és nem voltál gonosz.
Persze elkerülhetetlen, hogy ez most fájjon a feleségnek, de szerintem még rosszabb lenne évek után rádöbbennie, hogy hosszú ideig átverte a férje, és mindenki falazott neki. Ha még nincs gyerek a házasságban, akkor még jobb, hogy időben szóltál.
A hapsi meg legalább megérti, hogy nem akarsz tőle kapcsolatot, és remélhetőleg két szék között a földre ül.
22/N
Szerintem jogos volt! Jelezted többször is, nem tartotta tiszteletben, úgyhogy most a szarabbik úton tanulta meg, hgy fogadja el a NEM-et. :D
Meg kell hogy hagyjam, igen frappáns módját választottad.
29n
Miért lennél gonosz?
Csomag tényleg célt tévesztett, hiszen szereti a feleségét különben mi másért élne vele? 😉
Nem voltál gonosz, jól tetted.
De engem is érdekel, többen kérdezték, hogy honnan tudtad a pasi címét,ill. hogy küldted tovább a futárral a feleségnek?
Írd le légyszi, ha tényleg nem kamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!