Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy költözzek el hogy a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy költözzek el hogy a csaj ne vegyen észre semmit?

Figyelt kérdés

Beköltöztem januárban egy lakásba mint szoba bérlő egy pár mellé de a pasival jobban kijöttünk egymással mint kellet volna és sajnos tegnap lefeküdtem vele 2x is bele se gondolva hogy milesz utána.Feszélyez a barátnő jelenléte mert parázok hogy rá jön mi történt de hirtelen nem tudok elköltözni mert az szerintem gyanús. Mi lehet a megoldás?

19l

2018. jún. 3. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem kurni a lakotarsad pasijával esetleg?
2018. jún. 3. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Költözz el. Mégis miért lenne gyanús? Kinek? Rizikósabb ottmaradni, megvárni míg a csaj megsejti, hogy milyen ribizlibokor vagy és utána költözni. Bár lehet ez lenne a jobb mert akkor szakíta a kedves párjával aki szintén eltusolná az ügyet.
2018. jún. 3. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Állítólag Japán már elég fejlett robotokat gyárt. Pár millió dollárból ma már egész élethű, mesterséges intelligenciára hajazó gépeket lehet venni. Ez az egyetlen megoldás a kérdésedre. Venni kell egy ilyet és azt beprogramozni az ottani életre, hogy mindent ugyanúgy csináljon, ahogy te is. Az éj leple alatt kicseréled magadat rá és a probléma megoldva.
2018. jún. 3. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Meg erdemelnel egy jó hajtepest és a srác is egy kuuvanagypofont!
2018. jún. 3. 20:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Azért lenne gyanús mert jóban vagyunk és 1x nem mondtam hogy lehet elköltözök. Nyugi nem vagyok büszke de érzek valamit iránta de tudom hogy nem lehet több ebből az egészből mert engem nem szeret csak jó velem ahogy ő mondta.
2018. jún. 3. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Keres masikk dugo pajtit , a te fajtad abba szeret bele aki kemenyen ala veri a azoget.. ilyen van sok! Ugy hogy sokszor leszel meg szerelmes , ugy minden hetvegen kb.
2018. jún. 3. 21:14
 7/11 Bence_ ***** válasza:
Keress másik albérletet és ha megvan akkor költözz el. Ha kérdezi elmondom, hogy ott neked jobb lesz...
2018. jún. 3. 21:39
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem akarsz bonyodalmakat, mégiscsak a költözés lesz a megoldás. Valami indokot, majd csak találsz rá.
2018. jún. 4. 01:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Megmondod, hogy költözöl x indok miatt. Ha az igazat nem akarod elmondani, akkor hivatkozz pivát okokra és hogy mennél. Vissza nem tudnak tartani.

29n

2018. jún. 4. 09:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Úgyis észreveszi,ha már elköltözöl...

Csak előtte ne jöjjön rá, hogy volt valami köztetetek.

Mondták már hogy könnyűvérű vagy?nem szokás csak úgy összefeküdni mindenkivel, aki megtetszik.Amúgy viseld a következményeket.

2018. jún. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!