Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » En erzem ezt egyedul viccesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En erzem ezt egyedul viccesnek amit lentebb megtalaltok?

Figyelt kérdés

[link]

Tehat ameddig neki lehet masik parja, addig a srac hogy kepzeli? :D

2018. ápr. 17. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Felreerted kerdezo. A no az elso percttol tudatta, hogy kapcsolatban van, mig a pasi vagy egy evig titkolta. Hatalmas kulonbseg.
2018. ápr. 17. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tartom viccesnek, hogy emberek ilyen szarokat olvasnak, lol
2018. ápr. 17. 11:30
 3/6 A kérdező kommentje:
"És kiderült nálam is a turpisság: hogy én is párkapcsolatban élek."
2018. ápr. 17. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Csaj csak tartaléknak tartja, szegény srác meg nem elég erős, hogy kitörjön ebből nyomorból. :/
2018. ápr. 17. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
65%

Azt elmondta, egyedül azt felejtette el közölni, hogy nem szakított a barátjával. :D

Egyébként szerintem elég gyanúsan kamu a dolog. Most komolyan, ki az az idióta aki így intézi a kapcsolatait és utána leveleket írogat valami szenny oldalnak amiben arról panaszkodik, hogy neki milyen rossz?

2018. ápr. 17. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Részben vicces, részben szánalmas. De mondhatni, elég hétköznapi dolog. Én is ismerek olyan lányokat, akik lazán flörtölnek, de már akkor kiakarják kaparni a pasijuk szemét, ha csak útbaigazítást kér egy lánytól.

Nemrég ismerkedtem egy lánnyal. Jól alakultak a dolgok, megkedveltem, állítása szerint ő belém szeretett. Kiderült, hogy van pasija. Közöltem, hogy oké, de addig velem nem lesz semmi. Tovább beszélgettünk és egyszer csak talált egy közös képet a facebookomon egy lánnyal, aki az exem volt és már évekkel ezelőtt le lett zárva a dolog. Óriási féltékenységi jelenetet csapott... Amikor közöltem vele, hogy hé cica, van gazdád, akkor is még neki állt feljebb a dolog.

Amúgy a velvetes levelek kamuk. Egy csomó hasonló oldal rájött, hogy a 2 bites, rosszul szocializálódott nőkkel simán belehet kajáltatni ilyen történeteket és ebből lesznek olvasók és pénz.

2018. ápr. 17. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!