Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En erzem ezt egyedul viccesnek amit lentebb megtalaltok?
Azt elmondta, egyedül azt felejtette el közölni, hogy nem szakított a barátjával. :D
Egyébként szerintem elég gyanúsan kamu a dolog. Most komolyan, ki az az idióta aki így intézi a kapcsolatait és utána leveleket írogat valami szenny oldalnak amiben arról panaszkodik, hogy neki milyen rossz?
Részben vicces, részben szánalmas. De mondhatni, elég hétköznapi dolog. Én is ismerek olyan lányokat, akik lazán flörtölnek, de már akkor kiakarják kaparni a pasijuk szemét, ha csak útbaigazítást kér egy lánytól.
Nemrég ismerkedtem egy lánnyal. Jól alakultak a dolgok, megkedveltem, állítása szerint ő belém szeretett. Kiderült, hogy van pasija. Közöltem, hogy oké, de addig velem nem lesz semmi. Tovább beszélgettünk és egyszer csak talált egy közös képet a facebookomon egy lánnyal, aki az exem volt és már évekkel ezelőtt le lett zárva a dolog. Óriási féltékenységi jelenetet csapott... Amikor közöltem vele, hogy hé cica, van gazdád, akkor is még neki állt feljebb a dolog.
Amúgy a velvetes levelek kamuk. Egy csomó hasonló oldal rájött, hogy a 2 bites, rosszul szocializálódott nőkkel simán belehet kajáltatni ilyen történeteket és ebből lesznek olvasók és pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!