Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett valaki más. Mit tegyek? Bővebben lent.
A fővárosban élek a vőlegényemmel, akivel 8 éve vagyunk együtt, ebből 6 éve élünk együtt. Pár éve majdnem szakítottunk, de megoldottuk a problémáinkat és bár vannak kissebb viták jól megvagyunk, szeretjük egymást.
Néhány hete azonban megismertem valakit és azóta teljesen össze vagyok zavarodva. A fiú 25 éves (6 évvel fiatalabb nálam) és úgy ismertem meg, hogy épp felújítják, szigetelik a 10 emeletes házat kívülről amiben lakunk, ő is itt dolgozik, alpinista. Több hónapja vannak már itt a többiekkel, vendégmunkások egy messzi városból.
Igen, tudom, az ilyen munkásokról az az első ami mindenki eszébe jut, hogy fütyülnek, kiabálnak bármelyik nőnek. A többiekkel így is jártam, de ő más. Jelenleg nem dolgozom, itthon vagyok egy sérülés miatt és ez még egy jó ideig így lesz. A párom 8-tól du. 4-ig dolgozik így egész nap itthon vagyok egyedül.
Először a liftben futottam össze a sráccal. Nem szólt semmit, de láttam, hogy megnézett. A ház körül is többször elkerültük egymást és a közeli boltban is álltunk már egymás mellett a sorban. Nem tagadom én is megnéztem már párszor. Magas, nem az a túl izmos fajta, de azért igen jó formában van. Aztán egyszer csak a mi erkélyünk következett a festésben a 7.-en, ami az ő feladata. Mikor bemászott épp kint ültem az erkélyen, kedvesen megkért hogy menjek be míg dolgozik. Pár nap múlva megint. Akkor mikor végzett megkérdezte nem baj-e ha elszív kint egy cigit mielőtt lejjebb megy. Kint maradtam, beszélgettünk. Vicces, értelmes srác, nagyon meglepődtem. Érezhetően érdeklődött irántam, bár nem mondta konkrétan. Azóta többször beszélgettünk az erkélynél, egyszer hallottam is ahogy az egyik munkatársa szólt neki, hogy feltűnően sokat lóg a 7. emeletnél. Említettem neki, hogy van barátom, de nem igazán érdekelte.
Nem tudom mi van velem, nem vagyok az a bármikor bárkivel fajta. Soha nem csaltam meg egy barátomat se, ez a srác viszont teljesen elveszi az eszem és azt vettem észre, hogy nap közben állandóan azt várom mikor látom újra és egyre jobban izzik a levegő körülöttünk.
Tegnap pedig olyasmi történt ami végképp összezavart. A liftbe szálltam épp egy idős nénivel, amikor feltűnt ő is. A néni kiszállt a 2.-on, ketten maradtunk. A szemembe nézett, azt mondta "nem bírom tovább", odalépett hozzám és megcsókolt. Hátrálhattam volna de leblokkoltam. Be kell valljam életem legjobb és legszenvedélyesebb csókja volt.
Azóta csak nézek ki a fejemből, aludni se tudtam éjjel, ezen jár az agyam. Bűntudatom van, de közben mosolygok magamban. Most mégis mit csináljak?
Szerintem ne azt nézzük, hogy az új pasival meddig tart. Éb értékelem, hogy odaálltál korrektül és megmondtad hogy ez történt és rájöttél, hogy a volt pároddal nem ment. Megadtad az esélyt magadnak hogy egy jobb kapcsolatban élhess (legyen az az új vagy valaki totál más). Szerintem ahol megcsalás van, az a kapcsolat sose lesz az igazi. Most kaphatsz egy friss, tiszta lapot.
28n
Köszönöm! :)
Az exemről meg még annyit, hogy mikor múlt héten eljött a maradék holmijáért azzal dicsekedett, hogy a hétvégén mennek a csajjal a Balatonra. Azzal a csajjal akivel régen megcsalt. Érdekes... 2 röhögőgörcs között jó utat kívántam. :) :DD Szerintem nekem jobb hétvégém volt, mint neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!