Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megtetszett valaki más. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett valaki más. Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A fővárosban élek a vőlegényemmel, akivel 8 éve vagyunk együtt, ebből 6 éve élünk együtt. Pár éve majdnem szakítottunk, de megoldottuk a problémáinkat és bár vannak kissebb viták jól megvagyunk, szeretjük egymást.

Néhány hete azonban megismertem valakit és azóta teljesen össze vagyok zavarodva. A fiú 25 éves (6 évvel fiatalabb nálam) és úgy ismertem meg, hogy épp felújítják, szigetelik a 10 emeletes házat kívülről amiben lakunk, ő is itt dolgozik, alpinista. Több hónapja vannak már itt a többiekkel, vendégmunkások egy messzi városból.

Igen, tudom, az ilyen munkásokról az az első ami mindenki eszébe jut, hogy fütyülnek, kiabálnak bármelyik nőnek. A többiekkel így is jártam, de ő más. Jelenleg nem dolgozom, itthon vagyok egy sérülés miatt és ez még egy jó ideig így lesz. A párom 8-tól du. 4-ig dolgozik így egész nap itthon vagyok egyedül.

Először a liftben futottam össze a sráccal. Nem szólt semmit, de láttam, hogy megnézett. A ház körül is többször elkerültük egymást és a közeli boltban is álltunk már egymás mellett a sorban. Nem tagadom én is megnéztem már párszor. Magas, nem az a túl izmos fajta, de azért igen jó formában van. Aztán egyszer csak a mi erkélyünk következett a festésben a 7.-en, ami az ő feladata. Mikor bemászott épp kint ültem az erkélyen, kedvesen megkért hogy menjek be míg dolgozik. Pár nap múlva megint. Akkor mikor végzett megkérdezte nem baj-e ha elszív kint egy cigit mielőtt lejjebb megy. Kint maradtam, beszélgettünk. Vicces, értelmes srác, nagyon meglepődtem. Érezhetően érdeklődött irántam, bár nem mondta konkrétan. Azóta többször beszélgettünk az erkélynél, egyszer hallottam is ahogy az egyik munkatársa szólt neki, hogy feltűnően sokat lóg a 7. emeletnél. Említettem neki, hogy van barátom, de nem igazán érdekelte.

Nem tudom mi van velem, nem vagyok az a bármikor bárkivel fajta. Soha nem csaltam meg egy barátomat se, ez a srác viszont teljesen elveszi az eszem és azt vettem észre, hogy nap közben állandóan azt várom mikor látom újra és egyre jobban izzik a levegő körülöttünk.

Tegnap pedig olyasmi történt ami végképp összezavart. A liftbe szálltam épp egy idős nénivel, amikor feltűnt ő is. A néni kiszállt a 2.-on, ketten maradtunk. A szemembe nézett, azt mondta "nem bírom tovább", odalépett hozzám és megcsókolt. Hátrálhattam volna de leblokkoltam. Be kell valljam életem legjobb és legszenvedélyesebb csókja volt.

Azóta csak nézek ki a fejemből, aludni se tudtam éjjel, ezen jár az agyam. Bűntudatom van, de közben mosolygok magamban. Most mégis mit csináljak?

2018. máj. 31. 05:17
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
59%
Ásd el magad. Lepirosozhatsz, de ocsmány, amit tettél.
2018. máj. 31. 05:26
 2/58 anonim ***** válasza:
82%
Valami nem kerek ott a párkapcsolatodban...
2018. máj. 31. 05:36
 3/58 anonim ***** válasza:
84%
Már megcsalta. Ott írja, hogy csőrőztek a sráccal.
2018. máj. 31. 05:40
 4/58 A kérdező kommentje:

Nem pirosozok le senkit. Véleményre vagyok kíváncsi és a negativ vélemény is vélemény.

Azzal viszont kiegészíteném a történetet még mielőtt máglyára dobtok, hogy mikor annak idején majdnem szakítottunk az azért volt, mert megtudtam, hogy a hátam mögött megcsalt 2 nővel is. Megbeszéltük, megbocsátottam, adtam neki még egy esélyt mert szeretem. Azt mondta megbánta és azóta tényleg sokat javult a kapcsolatunk, most 100% biztos vagyok benne hogy nem megy félre, de az a régi tüske bennem maradt. Amúgy nem azért csinálom most ezt mert bosszút akarok állni, mert azt eddig is megtehettem volna számtalanszor.

Egyszerűen csak elgondolkoztam, hogy tényleg a megfelelő férfi mellett vagyok-e ha ilyen hatással tudott lenni rám egy másik. El fogom amúgy mondani a páromnak elejétől végéig ezt a történetet, amint kitalálom melyik a helyes irány, és mi legyen a befejezés. Addig pedig semmi mást nem szándékozok tenni a háta mögött a másik sráccal.

2018. máj. 31. 05:53
 5/58 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarlak megbántani, de már tettél a háta mögött egy csúnya dolgot. És nem kell kitalálni, hogy ez nem bosszú. Nem dobunk máglyára, azt már te magad megtetted.
2018. máj. 31. 06:00
 6/58 anonim ***** válasza:
49%
Nem konnyu egy hosszu kapcsolatbol kilepni, de amig nincs hazassag, gyerek, konnyebben megteheted. En a helyedben szakitanek es elveznem az eletet, amig lehet, es nem kotnem le magam. Kesobb banni fogod, hidd el.
2018. máj. 31. 06:41
 7/58 anonim ***** válasza:
79%
Amikor megcsalt a barátod, abban a pillanatban kellett volna kilépned a kapcsolatból. Nagy hibát követtél el, hogy vele maradtál, és még nagyobbat követsz el, ha ezek után is vele maradsz. Egyébként a csók szempontjából teljesen lényegtelen, hogy a barátod anno megcsalt, ez nem csökkenti a bűnöd. Én a helyedben szakítanék, ugyanis ha már más férfiak után vágyódsz, akkor ennek semmi értelme. Az meg egyenesen undorító, hogy unatkozol, egyedül vagy egész nap, mert nem dolgozol, ezért más pasik után vágyódsz. Hát basszus, felnőtt ember vagy, foglald le magad. Amikor megcsalt a barátod és megbocsájtottál, onnantól kezdve időpocsékolás, amit műveltek. Ne házasodjatok össze, és remélem, hogy gyereket sem akartok vállalni egy ilyen trágya kapcsolatra.
2018. máj. 31. 07:40
 8/58 anonim ***** válasza:
59%
Nem kell neked még a házasságon törni a fejed,ne haragudj,de egy 8 éves kapcsolatot így felrugsz,mert valaki megtetszik és nem tudsz uralkodni magadon. Döntsd el,hogy mit vagy kit akarsz,de legyen benned gerinc,játsz tiszta lapokkal!
2018. máj. 31. 07:42
 9/58 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki ilyen érzelmeket váltott ki belőled nagyon hirtelen, akkor szakíts a pároddal. Van, amit ő nem tud neked megadni ezek szerint.

Lehet ez a srác sem lesz életed végéig a párod, de ha már tettél egy lépést felé (engedted, hogy megcsókoljon), akkor nem szereted eléggé a vőlegényed,engedd el.

2018. máj. 31. 07:49
 10/58 A kérdező kommentje:

Nem szép amit tettem aláírom. Hagytam magam megcsókolni. Bűntudatom van a párom miatt, de egyre inkább afelé hajlok, hogy nem bánom. Hibáztam, gyenge voltam. Valószínűleg nem én vagyok az első, sem az utolsó aki így járt. Ennek ellenére nem tartom "ocsmánynak" amit tettem. Ocsmány az lett volna szerintem, ha ezek után berángattam volna a srácot a lakásomba és ott helyben nekiestünk volna egymásnak az ágyon amibe este a párommal fekszem, majd ugyanezt megtettem volna többször is a későbbiekben, lazán eltitkolva az egészet. Csakhogy nekem az ilyenhez nincs gusztusom.

Egész éjjel nem aludtam, azon gondolkozva, hogy hogyan tovább és egy percig sem merült fel bennem, hogy eltitkolom, vagyis hogy szemét módon hülyének nézem a háta mögött, amit egyébként ő lazán megtett valamikor a múltban velem 2-szer is.

Megnyugtatlak kedves 3. válaszoló, nem viszket a p***m. 3 emberrel szexeltem összesen eddigi életem során, az elsővel elvesztettem a szűzességem 18 évesen, a másikkal 2 évig voltunk együtt, a 3. a jelenlegi párom. Azt hiszem erre azért büszke lehetek. Lett volna lehetőségem, de mint már írtam nem vagyok olyan. Valószínűleg nem 31 évesen fogok megkattanni. Az hogy milyen a jellemem nem hiszem, hogy egy pár soros kérdésből le tudnád szűrni, nem ismersz.

Az ami tegnap történt saját véleményem szerint is megcsalásnak minősül, ezért sem fogok sunnyogni, hanem egyenes leszek és még ma odaállok a párom elé, hogy elmondjam neki az egészet és visszaadjam a gyűrűt amit adott. Mert van bennem gerinc...

Még egyszer mondom, ez nem bosszú. Ha meg akartam volna bosszulni, akkor megteszem akkor rögtön, hirtelen felindulásból. De senkivel nem fogok összefeküdni érzelem nélkül csak azért, hogy így vágjak vissza. Annyit nem ér egy bosszú.

Amúgy attól, hogy itthon vagyok nem unatkozom, van dolgom elég. És nem abból áll a napom 24 órában hogy más pasik után vágyódom. Ha (jó) kapcsolatban vagyok észre se szoktam venni mást. Azt hogy ez most ezzel az 1 fiúval megtörtént, elgondolkoztatott hogy gáz van és nem kéne erőltetni, mindenkinek jobb lesz. Amúgy sokat segítettetek, mind a negatív és a pozitív válaszokkal is.

2018. máj. 31. 08:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!