Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hisztek abban, hogy ha a nő mindenben a maximumot nyújtja, akkor nem csalják meg?
Mindig megy a mantra, hogy a nő ugyanúgy hibás, ha megcsalja a férje, mert valamit nem kapott meg.
Pocakos, kopaszodó negyvenes palik hajtják a 20 éves pipiket, mert a -féleségük meg mert öregedni.
Azt látom, hogy nőként "csupán" annyit kell letenned az asztalra, hogy tökéletes marad a tested akármennyi gyerek után, nem öregszel, nulla forintból nézel ki úgy, mint a luxusprostik photoshoppal, szuper feleség vagy, tökéletes anya, és persze szakács, bejárónő, autószerelő, vagy kőműves is. Remek beszélgető partner, barát, anyapótlék. Anyagilag is többet teszel le, de csak egy kicsivel.
Az ágyban természetesen mindent tudsz, mindent csinálsz, és se többet se kevesebbet nem akarsz, mint a párod.
Egy istennő legyél.
Különben a párod fogja magát, és elmegy máshoz, ami ugye teljesen jogos, hisz valami hiányzott.
És mi lesz veled, ha a pocakos, kopaszpdó, izzadtság szagú, büdös szájú férjed kikezd valakivel? Neki lehet, elvégre ő 40 évesen van a szexpiaci értéke csúcsán. Megteheti, hogy tojik rád és a gyerekre, havonta egyszer van szex, és az is csak öt perc.
Csúnyán beszél veled is, ordít a gyerekekkel is. Évente egyszer visz virágot, de akkor is csak odadobja.
Természetesen szélsőséges a leírás. De valahogy mégis efelé tendálunk.
Nőkent teljesíts erőn felül, legyél minden téren elég jó, különben a közèpszerű férjed joggal kóborol el puncira vadászni, és a te hibád.
Egyébként is a te hibád, há' ménem választottál jobbat.
Túl sok áldozat, túl sok munka. Cserébe mit kapunk? Egy olyan férfit, aki már nekünk se kívánatos.
Megéri?
Van így értelme a kapcsolatoknak?
Én úgy élvezem ezt a sztereotípiát: minden 40-es férfi pocakos és kopaszodik. Én 42 vagyok, de válogathatnék a 20 évesek között... hogy van ez.
Emellett van feleségem, gyerekem , autóm, házam, egzisztenciám. Nem vagyok maffiózó, a háztartásból, gyereknevelésből kiveszem a részem. Nem lépek félre, nem verem a feleségem. Partnerei vagyunk egymásnak mindenben.
Hoppácska! Van ilyen is. Későn érő típus voltam, 20 évesen észre sem vettek a lányok, most meg... ;). Aztán vannak érzelmeim és gerincem, így nem használom ki.
Az a nő, aki a maximumot akarja nyújtani, az valahol kisebbségi érzésben szenved, fél hogy elhagyják... és puff neki, pont ezért el is hagyják.
Ami még fontos szerintem, hogy mindkét félnek maradjon meg a saját élete is a közös mellett. Viszont ehhez már érettség kell!
Sokszor a megcsalásoknak nincs köze ahhoz, hogy az ember párja mit csinál, vagy éppen nem csinál. Nem arról van szó, hogy elhanyagolja magát, vagy a párját. Egyszerűen csak vannak olyanok, akik képtelenek a monogámiára.
Például ezt egy férfi írta le itt, akinek az ő állítása szerint ilyen a barátnője: topmodell külső, művelt, kreatív, fantasztikus humorú, megbízható, konyhatündér, 10/10-es! A fiú barátai közül a felük a fél karjukat es heréjüket is odaadnák érte, ő fülig szerelmes belém! Mégis meggyőződésem, hogy rengetegen a lehetőségek hiánya miatt hűségesek. Míg ez nem változott, én is hűséges típus voltam. Néha-néha flörtölt velem egy lány, de ellenálltam. Aztán, amikor napi szinten előfordul, hogy olyan lányok érdeklődését kelted fel, akikért mások elárulnak a lelküket is, már kissé nehezebb ellenállni. Csak sodródsz az eseményekkel, hihetetlenül élvezed a szenvedélyt. Mivel már nem definiálhatod saját magad hűségesnek, onnantól kezdve a gátlási küszöb átlepése már nem okoz sok fejtörést.
Olyan esetek is vannak, amikor valaki ahelyett, hogy a fellépő problémákat megbeszélné, és megoldani próbálná, inkább gyenge, gyáva módon a megcsalásokban keres pillanatnyi vigaszt. De sok az olyan eset is, mint amiről fentebb írtam.
És nem az a baj, ha valaki nem monogám, de akkor keressen magának olyan párt, aki ezt elfogadja, vagy ő is hasonlóan gondolkozik, de ne a hűséges társának hazudjon és csalja meg, vagy hibáztassa őt azért, mert nem tud uralkodni a saját ösztönein, vágyain.
Én azt a mantrát sokkal többet hallom, hogy "elhanyagolt az a szemét, nem éreztem mellette magam nőnek, kénytelen voltam megcsalni".
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, az a nő, aki csak a fiatalságát adta bele egy kapcsolatba, szükségszerűen lesz lecserélve mikor az elmúlik. Minden ilyen nőnek azt tanácsolom, hogy mélyen nézzen magába, gondolkozzon el, hogy az elmúlt 20-25 év alatt mit rakott bele a közös életbe. Valahogy én azt látom, hogy a férjüket a rosszban is támogató, a családot közösen építő nők nem járnak így.
Éljen a tejberizs!
Hogy a kulcsszavakkal összhangban legyen a válasz.
Nyilvánvalóan egy sértődött egóvezérelt nő vagy, akit megbántottak és csak a revans érdekel.
Egyelőre.
Majd ha ezt le tudod tenni, és a párkapcsolatra együttműködésként tudsz gondolni és tenni is hajlandó vagy érte - azaz felnőttként állsz hozzá, akkor majd messzire elkerülnek azok a hímek, akik szintén képtelenek építő jelleggel hozzáállni egy társkapcsolathoz. Ez ennyire egysszerű.
Nincs olyan, hogy megcsalós típus, meg minden férfi hülye. És igen: mindkét ember szükséges egy működő kapcsolathoz.
Mindkét embernek erőn felül kell teljesítenie, ha az átlagnál magasabb elvárásokat támasztanak a kapcsolatukkal szemben. Ezt nem árt előre tisztázni! A fészbukkon akarod a tökéletes életedet mutogatni, ami teljesen hibátlan, és csodálatosan boldog, vagy visszajössz végre a VALÓSÁGBA ahol a társkapcsolat a felmerülő problémák közös megoldásáról, az életetek kontrollálásáról-, és a közös célok eléréséről szól. Ez nem olyan menő, mint a dubajos képek a fészen, meg az instán ugye? Pedig ez boldoggá tesz, a szósöl szemét meg ilyen posztokat írogató boldogtalanokat szül...
Gondolkodj! Abba még senki sem halt bele.
Sajnos nem kell ahhoz 40es pasinak lennie x év házasság után.
"párom" 30 évesen is a 18-20 éves csajokat hajkurássza. KB 5 hónapos kapcsolatról van szó. Vagyis volt szó. Immáron az exem. Konkrét megcsalás nem történt, de minden buli alkalmával ezt tapasztaltam. Újabb és újabb csajozási kísérlet. Nem exemen múlott, hogy nem történt testiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!