Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Maradjak-e a párommal, vagy hagyjam el?
Röviden az a problémám, hogy a jelenlegi párommal 4 éve vagyunk együtt, de úgy érzem, már nem szeretem. Van egy srác-aki a legjobb barátunk-, akibe szerelmes vagyok. Az a lényeg, hogy őt már az előtt szerettem, mielőtt a jelenlegi párommal összejöttem, de nem érdeklődött utánam, így azt hittem, hogy csak le akart velem feküdni. Most derült ki nemrég, hogy csak azért nem keresett, mert tudta, hogy tetszettem a jelenlegi páromnak, és így nem akart rám hajtani.
Külföldön dolgozik 3 éve, nem sokszor volt itthon ez idő alatt, de amikor itthon volt, nem tudta leplezni teljesen az érzelmeit, és én sem. Most itthon van, és a szabiját itt tölti nálam és a páromnál. Amikor kettesben voltunk-mert a párom dolgozott-, feltörtek az érzelmek és nagyon szerelmes vagyok. €s persze Ő is.
A kérdésem az lenne, hogy adjam fel az eddigi életemet, és minden emberi kapcsolatomat-szüleimet, barátaimat-, azért, hogy kimehessek ehhez a sráchoz külföldre és boldog legyek? Tényleg nagyon szeretem, és Ő is engem,de nem akarok megbántani senkit. Bár a meg nem bántás már nem lehetséges, hisz valaki így is úgy is sérül... :(
Hagyd el!
most komoly ez a kérdés?
mégis minek maradnál vele?
önzőség, amit csinálsz...
Nem fogom kitálalni teljesen a magánéletem. Nem írtam le részleteket, mondjuk olyat, hogy a kapcsolatunk alatt megcsalt 2x is, de megbocsátottam. Nem tartom magam rossz embernek azért, mert boldog akarok lenni. Ő lefeküdt egy másik lánnyal kétszer is, csak a szexért, én nem feküdtem le a sráccal, pedig szerelmes vagyok. Nem kritizálást kértem. Mondd, te milyen embernek tartod magad, hogy elítélsz másokat? Ismered azt a mondást, hogy: ne ítélj, hogy ne ítélhessenek?
Nem is értem saját magam, hogy miért kérek idegenektől tanácsot, hisz nap mint nap látom milyenek az emberek. Egyébként orvos vagyok, nem szeretnéd a munkámat is kritizálni? Majd legközelebb, amikor a kórházba egy bántalmazott gyermeket hoznak be, eszembe fog jutni, milyen rossz ember vagyok...
már meg ne haragudj, de ilyen fontos kérdésben nem itt kellene érdeklődni
és ha azt várod, hogy úgy lássák mások a helyzetedet, ahogy van, akkor ne fogalmazz ködösen, mivel ennyiből nem igazán lehet leszűrni, amiket most mondtál, teljesen más a kép így az alapján, amit elmondtál, de ne korholj le másokat azért, mert úgy kérsz tanácsot, hogy nem akarok leírni a helyzetet
Remélem, ez az álszent szerecsenmosdató szónoklat nem a #2-es válaszomnak szólt. A "milyen nőnek tartod magad?" kérdésem pusztán azért tettem fel, mert egy normális választ vártam. Dolgozó, nem bulizó, értelmes, tanult nő vagy? Mert valamiért ezen az oldalon a legtöbb női felhasználó azt hiszi, hogy az ilyen kategóriájú nők bizony nem lépnek félre.
Hát, láthatóan DE.
Az pedig undorító és szánalmas, hogy miután hazugságokra építettél TE egy kapcsolatot, még saját magad próbálod kihozni valami csodaként, hogy megbocsátottál neki, miközben hazudtál és eltartod meg hasonlók.
Az meg, hogy elvégzed a munkád... Uramisten. Komolyan képes vagy ezzel takarózni? Egy bizonyos politikus tök jól felépítette egy ország autópálya hálózatát, ettől még emberileg egy senki volt.
A reakcióddal teljes mértékben megválaszoltad a kérdést: Kevés vagy ahhoz, hogy nő legyél.
Egyértelműen hagyd el a mostanit,ne áltasd tovább,áltattad eleget.Ebből sehogy se fogsz kijönni jól,hiszen eleve egy pótléknak indult a pasid.
Úgy őszintén?Ha egyszer a barátot szereted,miért jöttél össze a pasiddal?Mert akkor a barát nem volt kéznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!