Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tegyem túl magam ezen?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam ezen?!

Figyelt kérdés

Röviden sajnos nem tudom elmondani amit akarok. A helyzet az hogy a barátnőm még a télen bele szeretett másba le is lépett, 1,5 hónapig voltak együtt utána szakítottak ( mert a csávó csak egy nő faló)a csávó át baszta. Mi újra össze jöttünk én nagyon szeretem, azóta úgy veszem észre ő is jobban szeret. ( Mi elsők voltunk egymásnak amúgy) kiderült hogy le is feküdt a csávóval, amin én sajnos nem tudom magam túl tenni, azóta csak magam ajnározom hogy a másik tuti jobb volt mint én. ( az a baj hogy nekem tényleg nem erősségem a szex). Hogy lehet ezen túl tenni magam? Elmenjek pszichológushoz vagy én már nem tudom de lassan megőrülök. Sajnos nem nagyon tudok senkivel se beszélni erről mert szinte senkim sincs. Ha valaki akar esetleg írhat privit is, ott elmesélem hosszabban mert ez elég bonyolult.

26 F

2018. máj. 19. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

jó lüke vagy, h. megbocsátottál neki, csak azért ment vissza hozzád, mert a csávó dobta.

ha a szex nem az erősséged, akkor menj szexuálpszichológushoz.

neten találsz csomót, jelentkezz be, és hajrá.

2018. máj. 19. 15:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha ajnározod magad, akkor sok gond nem lehet :D.
2018. máj. 19. 15:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem, hogy egyáltalán miért fogadtad vissza. Lehetne egy kis önbecsülésed. De ha úgy érzed, neked ez a kapcsolat jó...

A pszichológus jó ötlet, van kifejezetten szexuálpszichológus is amúgy.

Az ajnározni szót pedig rosszul használod, mást jelent.

[link]

2018. máj. 19. 15:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen rájöttem már hogy azt rosszul írtam! A legnagyobb baj hogy egyáltalán nincs se önbizalmam, se önbecsülésem.
2018. máj. 19. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:

A csaj csak azért jött vissza mert épp nincs más, te biztos pont vagy. Ha szeretett volna el sem hagyott volna. Nem csodálom hogy nincs önbecsülésed, most meg parázhatsz attól, hogy mikor lép le megint mással...

28n

2018. máj. 19. 16:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam neki én is hogy ha "szeretett volna akkor nem ment volna el" erre ő azt mondta hogy "már elege lett sok mindenből és betelt a pohár" meg hogy "ha nem lennék fontos akkor nem jött volna vissza"
2018. máj. 19. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:
"ha nem lennék fontos akkor nem jött volna vissza" Csak azért jött vissza, mert dobta a csávó.
2018. máj. 19. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a barátnődet, plusz minden ember más, de én nem feltétlen ítélem el. Annál is inkább, mert nőként én is hasonló helyzetben voltam és mégis a páromat szeretem a legjobban, szóval valahol meg tudok érteni egy ilyen helyzetet. Priviben rám írhatsz, hogy konkrétabban mi van veletek, úgy könnyebb reagálnim
2018. máj. 19. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nő méreg. Lassan és fájdalmasan fog veled végezni.
2018. máj. 21. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!