Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak szerintetek?
ha én megszeretek szerelemmel valakit, nrm érzem szükségét, hogy egy másvalakivel dugjak.
szerintem te nem szereted, vagy ha igen, akkor elég aggályos morális értékrenddel bírsz.
szerinted mennyire hihető, hogy szereted, ha mással dugtál?
amúgy meg, mivel nem jártok, nem tartozol neki beszámolóval, DE lécci akkor se hangoztasd, hogy sokat jelent neked és szereted, mert a viselkedésed alapján nem.
bár meglehet, h. te ribizli típus vagy, és neked ez belefér, de nem ez a normális.
ha nem vagy szerelmes, mit akarsz?
nem az volt a hiba, hogy mással dugtál, mert szingli vagy.
az a hiba, hogy azt mondod, szereted és kötődsz hozzá.
jó lenne az érzéseidet pontosan regisztrálnod, felimerned.
ha nem szerelemmel szereted, akkor ez inkább barátság, és mellette azzal dugsz, akivel akarsz.
mivel nem éltek kapcsolatban, ezért nem tartotzol elszámolással.
azt nem értem, miért vagy így megindulva.
hiszen nem vagy szerelmes, akkor meg??
Nem vagytok együtt, és ha jól értelmezem ő nem akarja hogy együtt legyetek, tehát nem kell hűségesnek lenned. Ha terveznétek, ha hívna hogy keress te is ott munkát, vagy csak ahányszor lehetne találkoznátok, akkor azt mondanám hibáztál. Így viszont nincs miért bűntudatod legyen. Szinte biztos vagyok benne hogy ő sem él szerzetesi életet kint, legfeljebb komoly kapcsolata nincs.
Elmondanod szerintem nem kell, legfeljebb ha egyszer erre terelődne a beszélgetés, bár az is helyzetfüggő, attól is függ ő mit mond...
Amúgy meg nem egészséges hogy egy olyanhoz kötődsz akivel 3-4 havonta találkoztok, és határozottan nem vagytok együtt. Mindenkinek olyan társ kell aki mellette van, vagy legalább olyan, aki hamarosan vele lesz (ez esetben belátható időn belül végleg hazajön, vagy te mész ki). Persze tisztáznotok sem ártana hogy "mit szabad és mit nem", mert akkor amennyiben ez tényleg csak kavarás, akkor nyugodt szívvel nyithatnál más iránt. Hisz lehet ő is ezt teszi kint, csak nem jött még neki össze.
Na ez tipikusan az hogy neked mi fér bele, és hogy mit érzel.
Még szerintem nem megcsalás éppen, mert nem jártok a fiúval. Csak intimebb kapcsolatba kerültetek.
Gondolom nem tetszene a fiúnak ha elmondanád neki.
De persze lehet megsértődne.
Akivel lefeküdtél fog még folytatódni?
Mert ha igen akkor a távismerkedésnek lenne inkább annyi.
Tudd elkülöníteni az érzéseidet.
A lelkiismeretfurdaláskor sokszor alacsonyabb szintű, kiszolgáltatottabb vonzódás érzel. Ezzel kompenzálsz felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!