Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinaljak szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak szerintetek?

Figyelt kérdés
7 hónapja kavarok egy sráccal akihez elkezdtem kötődni és meg is szerettem. A gond csak az hogy külföldön dolgozik és lassan 3 hónapja nem láttam. Fontos hogy kiemeljem hogy nem vagyunk együtt es azt beszeltuk nem is leszünk. A napokban találkoztam egy másik sráccal és lefeküdtünk. Ahogy ez megtörtént egyböl lelkiismeretfurdalásom lett és most borzasztóan érzem magam. Ha hazajon elmondjam neki? Nem tudom ö kint csajozik-e, sajnos nem tisztáztuk a szabalyokat. Felek ha elmondom neki egybol megszakitja velem a kapcsolatot. Nagyon megbantam. Szerintetek tartozok egyaltalan beszamoloval neki, ugy hogy csak kavarunk, nem fogunk osszejonni, de megis olyan mintha egyutt lennenk? Nem tudom mit csinaljak.
2018. máj. 14. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Milyen kapcsolatot szakít meg? 3 hónapja nem láttad. Nem jártok, innentől kezdve nincs miről beszélni. Feltehetően ő is csajozik vagy legalábbis megpróbál.
2018. máj. 15. 00:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Szoktunk irogatni, mindig irja hogy hianyzom neki. Az a baj megszerettem es nem szeretnem elvesziteni
2018. máj. 15. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

ha én megszeretek szerelemmel valakit, nrm érzem szükségét, hogy egy másvalakivel dugjak.

szerintem te nem szereted, vagy ha igen, akkor elég aggályos morális értékrenddel bírsz.

szerinted mennyire hihető, hogy szereted, ha mással dugtál?

amúgy meg, mivel nem jártok, nem tartozol neki beszámolóval, DE lécci akkor se hangoztasd, hogy sokat jelent neked és szereted, mert a viselkedésed alapján nem.

bár meglehet, h. te ribizli típus vagy, és neked ez belefér, de nem ez a normális.

2018. máj. 15. 00:48
 4/9 A kérdező kommentje:
szerelmes szerintem nem vagyok de fontos nekem nagyon es szeretem. Tudom hogy hiba volt es nem fer bele.
2018. máj. 15. 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ha nem vagy szerelmes, mit akarsz?

nem az volt a hiba, hogy mással dugtál, mert szingli vagy.

az a hiba, hogy azt mondod, szereted és kötődsz hozzá.

jó lenne az érzéseidet pontosan regisztrálnod, felimerned.

ha nem szerelemmel szereted, akkor ez inkább barátság, és mellette azzal dugsz, akivel akarsz.

mivel nem éltek kapcsolatban, ezért nem tartotzol elszámolással.

azt nem értem, miért vagy így megindulva.

hiszen nem vagy szerelmes, akkor meg??

2018. máj. 15. 01:06
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Ez teljesen hülyeség, hogy nem szereted, ha lefekszel mással. Nem minden ember egyforma, és nem feltétlen ribizli az, aki életében nem csak azzal feküdt le, akit szeret. Soha nem csaltam meg senkit úgy szó szerint, akit szerettem. Viszont! Voltam szerető (sajnos, sok évvel ezelőtt), borzasztóan szerettem, elvileg ő is engem. 2évig játszottam az ő játékszabályai szerint, csak akkor tudtunk találkozni, amikor ő el tudott szabadulni otthonról, az sem volt kevés, viszonylag sok időt töltöttünk együtt, viszont tönkrementem lelkileg abban, hogy nem vállalja fel a kapcsolatunk, és nem hagyja ott a barátnőjét értem, akivel pedig se házasság, se gyerek nem volt. És 2év után "megcsaltam" őt. Borzasztóan szerettem pedig, de szétmentem lelkileg, és jött sajnos egy agyelmenős időszak. Amikor megtudta, iszonyú balhét csinált, mindennek lehordott, hozzám vágta minden tőlem kapott cuccát. De volt olyan szex kapcsolatom is, ahol én szerelmes voltam, de szintén a fiú nem akart velem kapcsolatot, ott is volt mellette más is. Ezekben a szituációkban szerintem az ember elveszti az önbecsülését, és csak egy picit szeretve akarja érezni magát, amit sajnos rossz helyeken kezd keresni, talán ezt hívják önsorsrontásnak, mert csak még lejjeb süllyed ezek által. De voltak persze normális szeretetteljes kapcsolataim is, amikben meg voltam becsülve, szerettek és szerethettem, ezekben eszem ágában sem volt mással lenni
2018. máj. 15. 01:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem vagytok együtt, és ha jól értelmezem ő nem akarja hogy együtt legyetek, tehát nem kell hűségesnek lenned. Ha terveznétek, ha hívna hogy keress te is ott munkát, vagy csak ahányszor lehetne találkoznátok, akkor azt mondanám hibáztál. Így viszont nincs miért bűntudatod legyen. Szinte biztos vagyok benne hogy ő sem él szerzetesi életet kint, legfeljebb komoly kapcsolata nincs.

Elmondanod szerintem nem kell, legfeljebb ha egyszer erre terelődne a beszélgetés, bár az is helyzetfüggő, attól is függ ő mit mond...

Amúgy meg nem egészséges hogy egy olyanhoz kötődsz akivel 3-4 havonta találkoztok, és határozottan nem vagytok együtt. Mindenkinek olyan társ kell aki mellette van, vagy legalább olyan, aki hamarosan vele lesz (ez esetben belátható időn belül végleg hazajön, vagy te mész ki). Persze tisztáznotok sem ártana hogy "mit szabad és mit nem", mert akkor amennyiben ez tényleg csak kavarás, akkor nyugodt szívvel nyithatnál más iránt. Hisz lehet ő is ezt teszi kint, csak nem jött még neki össze.

2018. máj. 15. 06:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Na ez tipikusan az hogy neked mi fér bele, és hogy mit érzel.

Még szerintem nem megcsalás éppen, mert nem jártok a fiúval. Csak intimebb kapcsolatba kerültetek.

Gondolom nem tetszene a fiúnak ha elmondanád neki.

De persze lehet megsértődne.

Akivel lefeküdtél fog még folytatódni?

Mert ha igen akkor a távismerkedésnek lenne inkább annyi.

Tudd elkülöníteni az érzéseidet.

A lelkiismeretfurdaláskor sokszor alacsonyabb szintű, kiszolgáltatottabb vonzódás érzel. Ezzel kompenzálsz felé.

2018. máj. 15. 10:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazatok van hogy jelenleg nem ismerem fel az erzeseimet es nem is tudom hova tenni oket, teljesen ossze vagyok zavarodva. Nem szeretnem folytatni bár beszélünk azóta par szot de semmi konkretat, nem jott fel hogy mikor talalkozunk ismet vagy ilyesmi.
2018. máj. 15. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!