Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a pasival, ha nem érti meg hogy ez csak
szex?
Figyelt kérdés
Csak ennek indult,közben van családja,persze nekem is megfordult 1-2szer a fejemben mi lenne ha,és velem lenne,de aztán rájöttem hogy nekem ez nem pálya.Tököm se akar ilyen pasit hosszú távra.Viszont sok gond van vele,és nem tudom hogy kezeljem,lecsökentettem a talit nullára,nem akarok szexet,állandóan hisztizik meg nyafog hogy ölelést meg csak egy kis csókot akar,egy helyen dolgozunk,minden miatt bedurcázik,mint valami gyerek,kezd elegem lenni belőle.Nagyon sajnálom hogy nem kapja meg otthon ezeket,de ehhez semmi közöm.Mondtam már neki hogy menjen a fenébe,de ez nem hat rá.Mit csináljak vele ?
Hogy a nőknek mégsem kell lila köd és szerelem a szexhez?! Na ez nekem új... :D
Amúgy nem derül ki, hogy a pasi pontosan mit akart. Össze akart jönni veled vagy nálad csak egy éjszaka volt és slussz, ő viszont állandó szexkapcsolatot szeretett volna?
2018. máj. 7. 00:08
3/26 iamaveryniceguy válasza:
Miért nem tanulják meg az emberek, hogy nem szarunk oda ahonnan eszünk.
Szebben kifejezve házi nyúlra nem lövünk.
Annyi faszi van, akivel lehetne szexkapcsolatod, de nem...neked a melóhelyről kellett valaki, akivel minden hétköznap kötelezően kell találkoznod.
Mit csinálj? Keress új melóhelyet.
2018. máj. 7. 00:17
4/26 anonim válasza:
Vegyél egy kutyát.
2018. máj. 7. 00:22
5/26 anonim válasza:
# 3
Miért ő keressen új munkahelyet, miért nem a pasi, aki - ha már volt annyira gerinctelen, hogy a családja mellett szeretőt tart, - nem tartja magát az eredeti játékszabályokhoz, hogy kettőjük kapcsolata csak a szexről szól, nem másról?
2018. máj. 7. 00:24
6/26 anonim válasza:
Leépítés. Ha szép szóval nem megy...
2018. máj. 7. 00:27
7/26 anonim válasza:
Sose értettem ezt a házinyúlra nem lövünk dolgot. Nekem a vonzalom kialakulásához arra van szükségem, hogy megismerjem a másikat, lássam, hogyan reagál helyzetekben, hogyan viselkedik más emberekkel, megtudjam, mi érdekli, mi bosszantja fel, milyen szokásai vannak, milyen a stílusa stb. Ha csak egyszer-kétszer találkozom valakivel, az ehhez kevés. Szükségem van időre és megfelelő helyzetekre, hogy ezeket az információkat begyűjthessem. Ha csak nincs valami közös hobbi, sport, rendszeresen összejáró társaság, akkor ennek a megismerési folyamatnak a legkézenfekvőbb terepe a munkahely/iskola. Még szép, hogy ha minden nap látok valakit, aki külsőre bejön, és emberileg megismerve is szimpatikus, akkor előbb-utóbb vonzalom alakul ki bennem irányában. Más kérdés, hogy van-e ez ember annyira felnőtt, hogy egy ilyen helyzetet tapintatosan és értelmesen kezeljen. De ettől még az alapszituáció az az, amit leírtam.
2018. máj. 7. 00:27
8/26 anonim válasza:
gerinc
iszunk
2018. máj. 7. 00:28
9/26 A kérdező kommentje:
Ja,kellett valaki,pont nem érdekel hogy munkahelyről választottam,ez a pasi volt kéznél akkor.Nem fogok elnézést kérni ez miatt senkitől sem.A gond az,hogy nem akar rólam leszállni, kb. 7szer volt intim szitu.Teljesen rám kattant.Hogy lehet az ilyet leszerelni ?
2018. máj. 7. 00:29
10/26 anonim válasza:
Hát, ez így nem lesz könnyű. Azt már próbáltad, hogy kifejezetten bunkó vagy vele? Még ezután is tovább nyomul?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!