Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak a pasival, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a pasival, ha nem érti meg hogy ez csak szex?

Figyelt kérdés
Csak ennek indult,közben van családja,persze nekem is megfordult 1-2szer a fejemben mi lenne ha,és velem lenne,de aztán rájöttem hogy nekem ez nem pálya.Tököm se akar ilyen pasit hosszú távra.Viszont sok gond van vele,és nem tudom hogy kezeljem,lecsökentettem a talit nullára,nem akarok szexet,állandóan hisztizik meg nyafog hogy ölelést meg csak egy kis csókot akar,egy helyen dolgozunk,minden miatt bedurcázik,mint valami gyerek,kezd elegem lenni belőle.Nagyon sajnálom hogy nem kapja meg otthon ezeket,de ehhez semmi közöm.Mondtam már neki hogy menjen a fenébe,de ez nem hat rá.Mit csináljak vele ?
2018. máj. 6. 23:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Mindent próbáltam,voltam teljesen normális,elmagyaráztam mindent ez miért nem megy,voltam bunkó,az se hatott,egyszerűen nem hagy békén.Nem vagyok genya,meg nem akarom A munkámat se kockáztatni,fenyegessem meg azzal hogy akkor átküldök mindent a feleségének amit nekem írt ? Mert megvan minden e-mail amit nekem küldött.
2018. máj. 7. 01:00
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
Igen,fenyegesd meg. Utána meglátod mit tehetsz még
2018. máj. 7. 01:12
 13/26 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyen sztoriknál kezdek hinni a karmában.
2018. máj. 7. 02:01
 14/26 anonim ***** válasza:
84%
Mióta tart? Mennyi idősek vagytok, hogy ennyire nehéz a felfogása?
2018. máj. 7. 04:47
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Az, hogy semmi közöd hozzá, azért nem teljesen igaz. Amikor összejöttél vele, akkor az egész emberrel jöttél össze, nem csak a farkával... Azt se tartom korrektnek, hogy kitálalj a feleségének, bár a jogod megvan rá. Nekem az a véleményem, hogy ezt ketten hoztátok össze, most már ketten is vagytok benne. Ezen a ponton már görénység a feleség mögé bújnod.
2018. máj. 7. 05:24
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Viszont a leveleit, üzeneteit nincs jogod elküldeni a feleségnek, mert a levéltitkot megsérteni ilyen esetben is bűncselekmény. Ezzel tehát azért vigyázz.
2018. máj. 7. 05:26
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
B.sz.atja a levéltitok megsértését, ha tönkre megy a kapcsolata. Viszont akkor minden mindegy alapon, még jobban fog nyomulni, plusz még lehet le is járat a munkahelyeden, bár az ilyen már gondolom sokaknak elmesélte a történetet, reméljük nem portás a munkaköre. :D Nehéz, tényleg nem szabad odasz.r.ni, ahonnan eszünk.
2018. máj. 7. 06:28
 18/26 anonim ***** válasza:
80%

16: a saját levelei, nincs szó levéltitokról.

Kérdező:

Ezzel azért kell vigyázni, mert ha az asszony kidobja, akkor a kérdező ajtaja előtt fog toporogni egy bőrönddel.

Ezért nem jó ötlet a munkahelyi románc. Akkor is elsülhet rosszul, ha 5 évig jártok. Csak szexre ostobaság, de ezt most megtanulod te is.

Az is biztos, hogy ezt az egészet nem lehet titokban tartani a kollégák előtt, és nekik is meglesz a véleményük. Főleg ha ebből válás lesz.

Értem én, hogy nem vagy abban a helyzetben, hogy válogathass, és be kellett érned az egyetlen jelentkezővel. Most kiderül, hogy munkahelyet vajon könnyebben találsz, mint alkalmi szexpartnert?

2018. máj. 7. 06:33
 19/26 October15 ***** válasza:
71%

5.: Azért a kérdező keressen mert 1.: Szerintem nem kötözte le a pasi.. 2.: Ő ovlt olya nhülye, hogy melóból szerzett magának élő vibrátort 3.: ennyi ésszel nem kár érte. :D

Ettől függetlenül a csávó is egy faszparaszt méghozzá díjnyertes példány. XD

26F

2018. máj. 7. 07:05
 20/26 October15 ***** válasza:
74%

Btw a fenyegetés / zsarolás továbbra is BTK-ba ütközik... az emberi hülyeség sajnos nem. :)

Amíg fsz kellett -mert hát az kellett, minek finomítsak?- addig volt hozzá közöd, mostmár nem? :D Nem tudom hány éves vagy de mint ember szégyellem magam, hogy egy fajba tartozunk.. XD

26F

2018. máj. 7. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!