Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak a pasival, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a pasival, ha nem érti meg hogy ez csak szex?

Figyelt kérdés
Csak ennek indult,közben van családja,persze nekem is megfordult 1-2szer a fejemben mi lenne ha,és velem lenne,de aztán rájöttem hogy nekem ez nem pálya.Tököm se akar ilyen pasit hosszú távra.Viszont sok gond van vele,és nem tudom hogy kezeljem,lecsökentettem a talit nullára,nem akarok szexet,állandóan hisztizik meg nyafog hogy ölelést meg csak egy kis csókot akar,egy helyen dolgozunk,minden miatt bedurcázik,mint valami gyerek,kezd elegem lenni belőle.Nagyon sajnálom hogy nem kapja meg otthon ezeket,de ehhez semmi közöm.Mondtam már neki hogy menjen a fenébe,de ez nem hat rá.Mit csináljak vele ?
2018. máj. 6. 23:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem ért a szóból, szólj a hrnek vagy a főnöknek, hogy zaklat. Ha kap tőlük egy levelet, azt talán megérti.
2018. máj. 7. 09:53
 22/26 anonim ***** válasza:
46%
Ilyenkor ég a pofámról a bőr, hogy nőnek születtem...
2018. máj. 7. 09:58
 23/26 anonim ***** válasza:
27%
Ezek után feljelenteni a HR-en vagy a főnöknél igazi gerinctelen takonyság lenne.
2018. máj. 7. 11:00
 24/26 anonim ***** válasza:
18%

#23 miért is? Ha lefekszik valakivel, akkor a tulajdonává válik és el kell viselnie minden fasságát egész hátralévő életében?

2018, Magyarország. Gratulálok.

2018. máj. 7. 11:59
 25/26 anonim ***** válasza:
59%
Mondd neki, hogy találtál jobbat... ennyi.
2018. máj. 8. 15:30
 26/26 anonim ***** válasza:
54%

Ugye meg kellett volna ismerned a palit legalábbb annyira hogy tudd hogy miféle mennyire fogja eröltetni a kapcsolatot..

Dehát ugye egyböl baxnod kellett.

Igy most xophatol.

Megérdemled ribó

2018. máj. 8. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!