Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van gyakran az az érzésem, hogy jó lenne félrelépni egy pasival?
Remélem azzal azért tisztában vagy, hogy olyan NEM létezik, hogy szeretem a páromat, de azért egy estét mással töltenék!
Ha pedig ezt megteszed, akkor ergó nem szereted a párodat, ráadásul még gerinctelen is vagy, hogy megcsalod a barátodat, ahelyett, hogy megmondanád a szemébe, hogy legyen vége.
Egyébként tisztában vagy a félrelépés fogalmával? Főleg azzal, hogy az állítólagos szerelmednek ez hogyan esne?
És miért akarnál egy estét mással tölteni? Talán nem kapsz meg mindent a mostanitól? Akkor vess véget annak és kezdj egy újat!
De soha nem csald meg a párodat!
Ösztönös.
Javaslom elolvasásra ezt a cikket: [link]
Nem azt mondom, hogy minden szavával egyetértek, de azért jól megvilágít ezt-azt.
Mindenesetre ha a háta mögött félrelépsz és nem mondod el neki, akkor várható hogy szép lassan szétrohad a kapcsolatotok.
Én 18 vagyok, ő 20. Már másfél éve vagyunk együtt.
Tényleg szeretem őt csak jó lenne egyszer valaki mással. Félek hogy azért érzem ezt, mert már elmúlt a varázs, nem tudom
Áltasd csak magad azzal, hogy szereted! Mert ha valaki TÉNYLEG szereti a párját, akkor eszébe se jut a félrelépés és a megcsalás!
Ha gond van a kapcsolatotokban akkor beszéljétek meg, ha úgy érzed, hogy már elmúlt a varázs, akkor legyen vége a mostani kapcsolatodnak, de ne a pasi háta mögött csald meg, mert ezzel ráadásul még fájdalmat is okozol neki! És te egy olyan személynek akarsz fájdalmat okozni, akit még állítólag szeretsz?
Érdekes a hozzáállásod a kapcsolatotokhoz!
Ne süllyedj le arra a szégyenteljes szintre, hogy megcsalás, inkább vess véget és kezdj újat!
Egyébként elgondolkodtál már azon, ha megteszed, akkor annak milyen következményei lehetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!