Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi oka van beárulni, a hűtlent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka van beárulni, a hűtlent a szeretönek?

Figyelt kérdés

2018. máj. 11. 18:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt az okom, hogy nem tudtam, hogy szerető vagyok. Utólag belegondolva vicces szituáció volt. Azt hittem, hogy egy csaj kikezdett a pasimmal. :) Én meg nekiugrottam, hogy kopjon le róla. Kiderült, hogy ő "pasim" menyasszonya és együtt is élnek.
2018. máj. 12. 06:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Akármi.

Még nem voltam szerető, de pl elmondanám, ha tudnám, hogy gyereket terveznek már, vagy, ha megkéri a kezét, vagy, ha esküvő előtt állnak, vagy, ha pl közös hitelt vennének fel, esetleg a nő felmondaná az albérletét és odakõltözne a pasihoz.

Én akkor mondanám el, ha úgy éreznèm hasonló helyzetben, hogy egy világ omlana össze körülöttem. Ezt meg kell előzni. Egy sima megcsalást egy "járásnál" viszonylag könnyen túlélnék(persze azért rohadtul fájna), de minden más esetben, mikor már a páromra alapoztam az életem egy részét, azt is át kellene szerveznem, ami szakítás után túl sok lenne.

Ezt nem kívánnám egy idegennek sem, mert én is az összeroppanás szélén állnék a helyében.

Egy sima járásnak pedig ha vége van, azt hiszem az nem túl nagy sérülés ahhoz képest, mekkora örömöt jelentene számomra a szeretett fél megkapása akár csak pár órára is.

Nem voltam még szerető, de el tudom képzelni, hogy egy friss kapcsolatban, mikor még független egymástól az életük összejöjjek a sráccal egy kicsit, hátha engem választ vagy ilyesmi

Házasságba, gyerekes kapcsolatba, hitelesbe, együttélősbe sosem másznék bele, ott nem csak a hűtlen felet veszti el a nő, hanem a fél életét is.

2018. máj. 12. 07:02
 13/17 anonim ***** válasza:

#5 Nem ítélkezni akartam a döntésed felett hisz ez a te életed, és hogy neked mi a jó, azt csak te tudod.

Szerintem a lepontozás azért van, mert legtöbbünk nem siklik át ilyen könnyen egy megcsaláson. Azért az egy kemény dió. Persze, rengetegen vannak akik megbocsátják, de sok esetben ez csak látszat, és többnyire igen megviseli az embert. Vagy épp nem kívánják borítani mindazt amit már közösen megszereztek, vagy nem akarnak egyedülálló anyaként/apaként gyerekeket nevelni, így maradnak benne és megpróbálják helyrehozni, kérdés mennyi sikerrel.

Én őszintén azt gondolom mégha ezzel megis sértek majd egyeseket, hogy a megcsaló valójában nem a párját választja egy ilyen helyzetben, hanem a kényelmet, a megszokást, a biztosat. Azt mindenki jobban szereti, mint a változást. Főleg, ha az a változás fenekestől forgatná fel az életét. Így hát evidens hogy teper, de ha akkor úgy döntesz kiadod az útját, nem kizárt, hogy már a szeretővel lenne. Te magad írtad, még a 10 napban sem tudta azt megállni, hogy ne keresse őt fel.

De egy olyan helyzetbe amibe te kerültél, az ember nem is lát racionálisan. Viszont az mindenképp egy jó dolog, hogy azóta minden rendben. Mondjuk a bizalom nálam elveszne, és biztos rettegnék attól, hogy megteszi-e újra.

2018. máj. 12. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

Nem o kereste,a no jart a nyakara,hivogatta,zaklatott minket,nem tudott beletorodni,h nem ot valasztottak..meg honapok evek kellettek h abbahagyja...engem is szidott,irogatott,h akasszam fel magam hasonlok...

A ferjem reszegen hivta egyszer,annyit irtam..

2018. máj. 12. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Mert a férjed vszinű hogy szépen behülyítette😀

Ok nélkül senki nem kattan így rá a másikra azt azért illik tudni.De ahogy előttem is írták pontosan ez a te életed.Gondolom repdes a pasi hogy élhetett még egy kicsit döngethette a friss húst,minden következmény nélkül.Álmodna a nyomor...Hullámvölgyre meg szerintem sok más megoldàs is létezik nem az,hogy jókat kefélek mással.Ebből is látszik,mennyire tisztel.

2018. máj. 12. 16:27
 16/17 anonim ***** válasza:

ez annyira szánalmas, undorító húzás.

soha, soha nem tenném ezt a szeretőmmel.

2018. máj. 12. 20:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Behulyitette,a no maga mondta el,hogy kamaszkoratol tetszett neki a ferjem,mindig is bele volt zugva...

De hagyjuk.A ferjem is hibas,nem is mentegetem,h kihasznalt egy felkinalkozo csajt .

Amugy ha ismernetek a reszleteket,h miket muvelt,nem vedenetek.Meg jo h inkabb a ferjemhez huzok,akitol ket gyerekem szuletett,es egyutt eltunk akkor 23 evig...O se artatlan,de ezt tudja,es megbunhodott.

De itt befejeztem.

2018. máj. 13. 05:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!