Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az oka,hogy szeretne,ha az ove lenne...
Mert ha bearulja a pasit a felesegenek,az nagy valoszinuseggel kidobja,az meg hova is menekulhetne,mint a " draga" szeretoje karjaiba...
Egyszeru keplet...
Csak neha koppan a szereto,mint ahogy nalunk is..
Mert elso felindulasomban en is elzavartam...de o nem a szeretohoz rohant,hanem a haverjahoz,ott lakott 10 napig.
Lassan megbeszeltuk,es visszafogadtam..
Ahogy írták már a bosszú!
Ennyire egyszerű.
Ha nem lehet az övé akkor nem akarja, hogy az aktuális társával az legyen illetve reméli h szétmennek-
"Mi oka van beárulni, a hűtlent a szeretönek?"
Tanulj már meg helyesen írni meg fogalmazni, bszki!
Milyen okból árulhatja be a szerető a hűtlen félt?
Sok oka lehet; ha például a szerető hülyítette, elhitette vele, hogy valóságosak az érzelmei, és szakítani készül a párjával, és hosszú távon tervez a szeretővel.
Aztán könnyen kiderülhet, hogy ebből semmi sem igaz, és ebben az esetben minden alapja megvan a szeretőnek, hogy borítsa a bilit.
#5 Nem akarom bírálni a döntésed és ez nem is válasz a kérdésre de véleményem szerint 10 nap marha kevés idő és teljesen természetes hogy az ember nem egyből a szeretője karjába fut vissza újra. Először mindenki próbálja menteni a menthetőt főleg ha vannak gyermekeitek és közös tulajdonotok, mert ezek mind kockán foroghatnak számára ha te úgy határozol, kiadod az útját. Az egyik ismerősöm járt ilyen cipőben, szintúgy békültek a házastársak egymással, de a hapsi azért megjegyezte neki hogyha az asszony mégsem bocsánata meg, akkor majd keresi. Na, hát ennyit erről. Aki csalja a párját az egyértelműen nem fél annyira a veszteségtől ha ezt megmeri kockáztatni. Persze ha arra kerül sor amit a kérdésben feltettek, hogy a szerető borítja a bilit, akkor mindenki teper mint a fene, mert rettegünk a változástól. Nagyjából erről lehet szó. Egy “mélyebb” érzésű ember (már amennyire az ilyet lehet annak hívni), természetesen érez megbánást abban az esetben ha a másik előtt kitudódik, de véleményem szerint ez abszolút a változástól való félelemnek tudható be. A legtöbb esetben. És ezt mint kívülálló mondom, mert sok ilyet láttam már.
Az is egy más kérdés, hogy miért a haverjánál vert sátrat. Lehet a nő körülményei nem voltak megfelelőek ahhoz, hogy oda cuccoljon. Akár mert valaki mással él, ez korfüggő. Ha fiatal, feltehetően a szüleivel, vagy barátnőivel. Az pedig hogy a párod az említett 10 nap alatt nem kereste meg abban sosem lehetsz igazán biztos, hiszen erre volt ideje és lehetősége is. Ami azt illeti, valószínűleg volt is köztük kontakt.
Arról pedig hogy miért árulkodik egy szerető, hasonlóképp vélekedek mint az előttem szólók, ez általában valóban bosszúhadjárat. Az ilyen csalfa emberek nem csak neked akit megcsalt, de a szeretőjének is ugyanúgy ígér fűt fát és hitegeti. Majd mikor az nem úgy történt ahogy ígérve lett, borít. Kérdés mennyire vagy érett és megvilágosult ahhoz, hogy átláss egy ilyen helyzetet és ne csak a szeretőt okold, a csalfa párod pedig felmentsd minden bűne alól. Ok persze, hogy nem ez lett volna a megoldás, de valószínű hogy a szerető is ugyanannyira át lett verve mint te, miközben melletted tartotta.
Sokan ezt hajlamosak feledni és hisznek, mert hinni akarnak. És nem azért, mert annyira hiteles volna az amit egy olyan állít, aki előtte elárult bennünket. Nekem ez a véleményem.
5. Vagyok.
A 8. Nak
Gondoltam,h lesz hozza valami komment.Persze h volt koztuk kontakt,o maga mondta,ossze volt zavarodva,szegyellte,berugott es felhivta reszegen.De nem talalkoztak,ill.mikor elmondta aztan a nonek,h vege utana az jarkalt a nyakara,hivogatta,konyorgott,h hagyjon el engem,es ok kezdjenek uj eletet stb..
De az elet bebizonyitotta,h egy hosszu hazassagban vannak hullamvolgyek,ez a 23. evunkben tortent,es ennek 8 eve mar.Azota is egyutt vagyunk,nehez volt feldolgozni,de nemreg volt a 31. hazassagi evfordulonk,es azota se tortent meg ujra...csak 1 eselyt kapott,es ezt tudja o is...
Mas.
Nem ertem miert 0% a valaszom.
A 6.is azt irta,mint en.Azert arulja be,h az ove legyen.De ha mar nem lehet,bosszut all,h a masiknak se legyen jo.
Erre irtam peldanak a mi esetunket,de mar banom.
Biztos a sok szetetonek nem tetszett,es lepontozta,koszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!