Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha együtt éltek a párotokkal, de másokkal ismerkedtek, hogyan oldjátok meg lebukás nélkül?
Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor a megcsaló fél nem szeretőt tart csak szexre, nem is egyéjszakás kalandokat keres. Hanem új kapcsolat reményében elkezd ismerkedni valakivel, de amíg az nem biztos addig a régit sem hagyja ott. Ugye ilyen esetben, nemcsak a párunk elől kell titkolni a randikat, hanem az új fél elől is a helyzetet. Mikor tudtok eljárni randizni? Ha nincs otthon a párotok, vagy azt hazudjátok hogy baráti társasággal mentek el? És a randipartner elől hogyan titkoljátok az első pár hétben, hogy hol és kivel éltek?2018. ápr. 27. 14:45
11/15 anonim válasza:
A jó életkörülményekért te képes vagy szétteni a lábadat egy olyan embernek aki semmibe sem néz?
Akármit tett a barátod,te ne süllyedj le az ő szintjére !
A megcsalások közül a legundorítóbb,amikor már előre tudja valaki,hogy le akar lépni,de előtte kipróbálja az újat.(Melegváltás)
12/15 anonim válasza:
Azt kell mondjam, hogy megérdemlitek egymást. Zsák a foltját. Ő kihasznált csak, mert így kényelmes, és te is ezt teszed. Nem véletlen, hogy megtaláltátok egymást. Sok boldogságot!
13/15 anonim válasza:
Nézd, én simán, minden lelkiismeret nélkül lefeküdnék egy nővel, pedig házas vagyok. Ennek az az oka, hogy a feleségem asszexuális. Amúgy jól élünk, van gyerekünk. Viszont a szex marhára hiányzik. Szerintem vannak olyan házas nők is, akiknek a férjük a libidója a nullát veri alulról, de viszont ezt leszámítva jól megvannak. Nem gondolom megcsalásnak ha két ilyen ember egymással éli ki a szexuális vágyait. Azt viszont gáznak tartom, ha egy odaadó nőt/férfit kihasznál a párja, és annak ellenére megcsalja, hogy a másik fél mindent megad neki. Na ez már a legalja.
14/15 anonim válasza:
Te csak álmodozol, valójában nem akarod megcsalni, mert még szereted. A baj, hogy akivel megcsalnád, azt ugyanúgy becsapnád, mint téged a párod. Kizárt dolog, hogy ebben az állapotban te most szerelmes tudj lenni valaki újba. Szóval felesleges erről álmodoznod, mert nem élveznéd mással és nem lennél boldog. Lehet, hogy valamennyire féltékennyé tudnád tenni, de tényleg nem értem, ennyit ér neked a jólét? Tudom, milyen ez, én is benne maradtam megalázó kapcsolatban, de nekem nem az én életem múlt rajta, hanem a kutyáimé és később a gyerekemé. Lehet, nem elfogadható indok ez valakinek, de öregedő kutyáim közül már egy se lenne velem, ha nem tudtuk volna autóval elvinni őket minőségi állatkórházba, ha baj volt. Nekem nem lenne autóm, ha egyedül volnék.
15/15 anonim válasza:
A bosszú kell a léleknek és az a jó benne, hogy igazságos. Hogy etikus? Nem! Hogy fair? Nem! Hogy tisztességes? Nem! De akkor is jó! Nekem a bosszúban elért sikerek segítettek talpra állni. Kívánom, hogy így vagy úgy, de érd el céljaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!