Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasid írásban flörtöl más nővel, az számodra mennyire megbocsátható?
Én mikor megtudtam rohadtul kiakadtam! Aztán kiderült, hogy élőben is csinálta, nem csak egy nővel. :D
Kolléganőm férje család mellett kalandozgat..ő is a flörtökkel kezdte...
Semennyire.
De te annyira rá vagy kattanva erre a témára, hogy már a sokadik kérdésedet rakod ki arról a pasiról, aki a menyasszonyát csalta veled, de a nő megbocsátott neki és azóta összeházasodtak. Minden megcsalásos-párkapcsolati problémás kérdéshez odaírod ezt a sztorit.
Ennyire nem tudtál továbblépni azon a görcs pasin, vagy mi? Felejtsd már el!
14
Mi vagy te, jós, hogy egyezlen kérdésem alapján megmondod a tutit?
Vele ez most történt meg 6 napja, és amwnnyiben te férfi vagy, úgy vedd már észre, hogy a fajtád sok nővel megcsinálja azt.
Nehogy már még neked álljon feljebb!
# 14, egyetértek a kérdezővel; sok ilyen gyökér van.
Exeim közül eljátszotta ezt velem kettő is, egyik nem lpett továbbb a csetnél, másik fel is húzta magára a nőt, amíg még együtt voltunk.
Tele a világ ilyenekkel.
Kérdező, nem kell megbocsátani, mert úgysem lehet ezen átlépni, tapasztalat.
Egyiknél megbocsátottam, de akárhányszor telefont láttam a volt párom kezében, mindig összeugrott a gyomrom, hogy éppen kivel beszélget.
A sok stressz meg felőrölt!
De a te viselkedésed is gyökér, 14-es, apukám, és szállj le a magas lóról.
Mindenki azt kérdez, amit akar!
Mégis kinek képzeled magad, hogy te szabod meg, és megrendszabályozol itt embereket!?
utolsó, a baráti körömben az egyik lány úgy járt, ahogy te, igyekezett megbocsátani, és működik is a kapcsolatuk, de lehet, hogy csak szégyellné bevallani, hogy neki ez még mindig para.
pont ez bizonytalanyt el, hogy ha mások meg tudnak bocsátani, én felrúgjam-e a kapcsolatomat, amibe már 4 évet beletettem, és esküvőt terveztünk meg babát.
lehet-e ezek után reménykedni egy hosszú házaséletbe, ahol nem lesz több megcsalási kísérlet?
# 16 vagyok.
figy., szerintem tanulj az én meg a mások hibájából, és gondold ezt át alaposan.
házasság, gyerek egy ilyen partnerrel, aki már most máshol keresi a boldogságot?
gondolj bele, hogy mennyire ki lehet éhezve, ha az írásbeli flörtbe is vigaszt talált.
ezek szerint nemcsak a szexre ment rá, valami más is hiányzik neki.
ezt kéne kiderítened, hogy mi?
sok beszélgetés, elismeés, lelki közösség?
de ha úgy érzed, ezeket megkapta tőled, akkor viszont ne adj újabb esélyt neki, mert láthatóan csak kihasznál.
én az élet nagy szerencséjének tartom, hogy nemlett az exemimtől gyerekem, nem voltunk házasok, úgy sokkal nehezebb lett volna kilépni.
azt mondod, 4 évet már beletoltál, ok., az nem kevés, de még mindig jobb, ha most lépsz ki, mint 14 év múlva, sokkal nagyobb veszteségekkel.
nem írtad, hogy hány éves vagy, de szerintem ha még családalapítás előtt állsz, nem lehetsz olyan idős, és van esélyed jobbat találni, nekem is sikerült.
Utolsó!!
Huszonévesek vagyunk mindketten, így elméletileg beleférne még mást találni.
De már így is az úgynevezett legszebb éveimet rá fordítottam, és nagy érvágásnak élem meg, hogy kiderült, hogy képes ilyesmire.
Amiket felsoroltál, azokat szerintem megkapta tőlem, legalábbis igyekeztem.
De mivel a párom árva gyerek, intézetis volt, nagyobb a szeretet igénye, mint másoknak, lehet, hogy ez is közrejátszik, nem tudom.
Nem akarom felmenteni, csak próbálom megérteni, miközben félek, hogy kihasznál.
kérdező, árvagyerek, na hagyjuk már!!!! :)))
jó, okés, sajnálom meg minden, de nehogymár emiatt engedd, hogy hülyére vegyen, mert a szeretettankja nem volt gyerekkorában feltöltve.
nem kinden volt árvagyerekből lesz félrekúró, tehát ezt a kifogást nyugodtan kérdőjelezd meg, ha ezzel védekezik!
neked kell döntened, én nem akarom megmondani, mit tegyél, de annyi jó tanácsot fogadj azért meg, hogy soha ne engedd, hogy a rossz gyerekkorral magyarázzon bárki bármit, mert az olyan kényelmes, csak sajnáltatni akarja magát, és kihasználni, hogy megszánd.
és ha gyereket szülsz neki, de ő nemtörődöm apa lesz, mivel fog védekezni, hogy nincs mintája, mert intézetben nőtt fel, apa nélkül?
érted a logikáját? csak okosan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!