Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Van esély arra hogy 30 on túl egy ffi találjon valakit?
Nektek kell érezni,hogy mennyire működhet ez így. Szerintem ennek ígysok értelme van,de persze megértem,hogy magyon nehéz,amikor már gyerek is van. Ha elkezdesz szeretőt tartani akkor fenáll az esély,hogy beleszeretsz. Szóval vagy vállaljátok ezt így vagy pedig tényleg járj el prostihoz.
#7 voltam
Szexkapcsolatra bárhol találsz nőt, de a szavaidból azt érzem nem azt akarsz. A párodat inkább nem véleményezem.
Hogy harmincon felül vagy, az részemről csak jópont, de a gyerek miatt nem tudnék mit elképzelni az illetővel.
Igen lehet benne igazság hogy nem csak szexet keresnék.
De azt biztosan.
Az meg hogy szexre találok bármikor nőt ez azért nem igaz sajnos.
Prosti az persze az van mindig.
De kérdés hogy az mennyire jó?
Elolvastam a kommentjeidet is, látom próbáltad rendezni, de a feleséged leszarja és zöld utat adott. Elég régimódi nő a feleséged, száz éve volt az divat, hogy az úrnő megengedte a férjének, hogy felőle aztán kergetheti a cselédlányokat, de ne hozzon rá szégyent a nyilvánosság előtt, szóval diszkréten csinálja és ne rangbéli nővel. Sok férfinek ez elég, de úgy látom te ennél azért érzelmesebb vagy, emiatt én nem jósolok ennek nagy jövőt. Hiába fogadod meg, hogy csak dugni fogsz egyszer jön majd egy olyan nő aki megbabonáz és mindig ott lesz a gondolataidban. És akkor nehéz lesz majd nem arra vágyni, hogy minden nap vele legyél. Akármilyen eseményre mész olyan jó érzés lenne felvállalni őt, bemutatni a barátaidnak, szüleidnek mesélni róla. Fájni fog a szíved, mert úgy érzed méltatlanul bánsz azzal a nővel, akit szeretsz. Ennek válás lesz a vége, ebben egészen biztos vagyok.
Nem értem amúgy az ilyen halvérű nőket. Esküszöm nem. A felnőtt lét egyik legjobb dolga nem érdekli őket. De legalább nem akarja rád kényszeríteni a cölibátust, sok nőben még ennyi sincs és szerintük teljesen normális dolog leszarni a másik igényeit.
„Az a baj a gyerekeket nagyon szeretjük. Szeretnénk együtt nevelni vagyis jobban en de párom is.”
És ennek mi köze ahhoz, hogy tisztességesen elválsz, és úgy keresel valakit, akivel szeretitek egymást, és megvan a szenvedély is a kapcsolatotokban? Attól még, hogy a feleséged mellé keresel szeretőt, és együtt maradtok, azt az időt ugyanúgy NEM a gyerekeiddel fogod tölteni, amíg a szeretőddel vagy. Meg fogják érezni a gyerekek is, hogy szívesebben töltöd az idődet máshol, mással, mert az új, izgalmas. Normálisabb, ha el van nekik magyarázva, hogy a szüleik ugyanúgy szeretik őket, és gondoskodni fognak róluk, csak már nem élnek együtt a továbbiakban, mint így félrejárogatni.
Milyen nőt szeretnél és mit szeretnél tőle?
Egy gyerekes apukával, akinek párja is van, még futó kalandot se akarnak a nők.
17 es sajnos igazad van.
Ezbigy korrekt. De akkor sem fogom átverni hogy azt hazudom hogy független vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!