Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugyanakkora az esély, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Ugyanakkora az esély, hogy egy kisvárosban az emberre rá találjon a szerelem, mint egy nagy városban?

Figyelt kérdés
21 vagyok, Hódmezővásárhelyen élek, és azt vettem észre, hogy a legtöbben párkapcsolatban vannak. Megfordult a fejembe, hogy ebben a kisvárosban egyáltalán van-e még esélyem, hogy rám találjon a szerelem úgy, hogy ne kelljen más barátnőjét "lenyúlnom", vagy inkább próbálkozzak nagyobb városokban (Szeged), vagy pedig az internet marad?
2012. dec. 22. 18:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Legjobb az lenne, ha Budapesten keresnél valami munkát albérlettel. Ott biztos találnál párt magadnak. Minél nagyobb egy város, annál nagyobbak az esélyeid, mivel a lakosság is nagyobb. Szegeden is több esélyed van, mint Hódmezővásárhelyen.

Persze lehet, hogy egy alföldi tanyán egy piszkos, szegény lány elbűvölően szép és csak terád vár ott a putriban.:D De erre igencsak csekélyke az esély.

2012. dec. 22. 18:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Hey hey! Nem olyan Hódmezővásárhely amilyennek, gondolod ill. leírtad. :) Itt is vannak ugyan olyan takaros kis házak, meg normális emberek, MEG sajna C kategóriásak is, de gondolom ott is vannak Budapesten, (vagy nemtom, hol laksz) csak itt kertes házak vannak leggyakrabban, ott meg bérházak többségében. :)
2012. dec. 22. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért ne találhatnál...attól hogy kevesebb közül tudsz válogatni?

és? egy kisvárosban meg mindenki mindenkinek az ismerőse, de tuti van pár közös ismerős... ami azért jó mert máris tudsz tájékozódni a kiszemeltről több helyről is, milyen ember.

a másik hogy könnyebb megismerni ha a haveri társaságokban a közös ismerős emberkék összehoznak egy nagy bulit.

családiasabb, több idő jut egy lányra, nem az van hogy kiszemeled a disco-ban, nincs semmi ürügy amivel odamehetnél (hé a Bazsi mondta h egy osztályba jártok és kérdezi hogy kölcsönadnád-e a neki a füzeted... vagy hasonlók)

hanem odamész egy sablondumával hogy tetszel, igyunk meg valamit - és akkor elhajt a lány mert hogy uncsi.

valakiről akiről már tudsz infót, hogy mit szeret rögtön lehet azzal indítani. és a legtöbb társaságban vannak szinglik

meg az jó a kisvárosban hogy 5-10-15 perc alatt mindenkihez odaérsz gyalog is akár (vagy félóra, de még az is elhanyagolható táv).

szóval ha röptet 1 mail-t a nő hogy kedve lenne hajnali 1-kor összefutni, semmi akadálya hogy felkapd a kabátod és már ott is vagy

míg Pesten, utazol akár 1 órát, ha nincs közlekedés már olyan későn költhetsz a méregdrága taxira vagy odaérsz - 2, 3 óra alatt gyalog, vagy autókázol és kifogyasztod a fél benzintartályt.

tehát, vannak pozitívumai is a kis vidéki városkáknak... és ilyenkor szünetben érdemes ismerkedni, mert akkor hazajönnek a messze tanulók is.

2012. dec. 22. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok, az ország túlsó felében lakom egy 1500 fős faluban. Na itt aztán nincs felhozatal, muszáj városba mennem ill. társkereső oldalaznom:(:(
2012. dec. 22. 19:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Ohh... az tényleg rossz utolsó. :(

2. válaszolónak:

Tisztában vagyok, hogy van előnye ilyen szemszögből, de nekem nincs baráti társaságom, meg nem is nagyon vonzanak a mai zenék ami mennek. Én inkább itthon szeretek lenni, mert itthon érzem jól magamat, de itt nálunk nem bírnék tartani házibulit se, még ha lenne is baráti köröm. Szórakozóhelyre csak akkor mennék ha jönne valaki velem. Akkor is leginkább iszogatni-beszélgetni, de nem kifejezetten csajozni.

2012. dec. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!