Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok. Van esély arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Van esély arra hogy 30 on túl egy ffi találjon valakit?

Figyelt kérdés
Sajnos ugye család miatt nehéz. De nagyon hianyzik a kapcsolatból a vágy tűz szenvedély szex(na ez mar nincs. Rég)
2018. ápr. 12. 22:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekünk a társaságunkba egy 34 éves 2 gyermekes apuka keveredett 2 éve. A mi korosztályunk teljesen vegyes, 23-35ig mindenki van habár túlnyomórészt inkább a 25 év körüliek. De végül talált párt, 27 éves lány, nagyon baba, jól néz ki, ő maga nem akar gyereket szülni,de az övéit imádja,a szex....hát az adott,házibuliban véletlenül rájuk nyitottam szóval biztos,hogy van xD
2018. ápr. 12. 22:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Család miatt nehéz? Tehát van feleséged, gyerekek?

Ha rossz a kapcsolatod, akkor próbáljatok változtatni, ha pedig nem megy, akkor váljatok el. Azzal, hogy a feleségedtől elválsz, még nem a gyerekeidnek fordítasz hátat, továbbra is lehetsz jó szülő. De nagyon gyáva, gyenge dolog egy rossz kapcsolatban eléldegélni, és mellé szeretőt keresni.

Ha pedig elváltál, és úgy keresel párt, akkor van esély, igen. Nem minden nő akar együtt lenni olyannal, akinek már van gyereke, de sokan elfogadják.

2018. ápr. 12. 22:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

én a kérdésből úgy veszem ki, hogy kérdező házas, és a mellé keres egy játékbabát, akit gyömöszölhet.

nem véletlenül írok játékbabát, és nem nőt.

olyat keres, aki nem kérdez, nem sopánkodik, hogy miért csak a harmadik, aki eldobható, majd szükség esetén elővehető.

aki dugható

2018. ápr. 12. 22:58
 4/19 anonim ***** válasza:

Mivel a kérdés a megcsalás kategóriában lett feltéve, a 3-as tökéletesen értelmezte szerintem.

Na figyelj, őszinte leszek. Persze, van rá esély, csakhogy arra viszont kevés, hogy jól is jössz ki belőle. Inkább fizess k*rvát ha mindenáron ez a vágyad. Az nem fog borítani.

De egyébként a 2-es jól mondja, fontold meg.

2018. ápr. 13. 01:26
 5/19 anonim ***** válasza:
A 2-essel értek egyet. És annyival egészíteném ki,hogy (sajnos) van sok elvált anyuka is. Aki szivesen ismerkedne hidd el.
2018. ápr. 13. 05:48
 6/19 A kérdező kommentje:

Az a baj a gyerekeket nagyon szeretjük. Szeretnénk együtt nevelni vagyis jobban en de párom is .

De az intimitas több mint 10eve ellapult.

Nincs is.

Ő, mar a feleségem mondta higy a vagyaim oldjam meg. Ő neki nincs igy nincs gondja.

Csak ne nyilvanosan

2018. ápr. 13. 07:24
 7/19 anonim ***** válasza:
Szereted még őt kérdező?
2018. ápr. 13. 09:53
 8/19 anonim ***** válasza:
Annyi ilyet hallok mostanság. Rengeteg pasi jár így. Nem tudom, mit gondolnak az ilyen feleségek, komolyan.
2018. ápr. 13. 10:15
 9/19 anonim ***** válasza:

csak a gyerek szívja meg ha ezt látja otthon

anya és apa közt 0 intimitás

neki is ez lesz a normális

sok sikert

2018. ápr. 13. 11:54
 10/19 A kérdező kommentje:

Szeretem de inkább úgy mint egy testvért.

Sajnos ez van.

Amúgy minden úgymond működik csak intimitás.. szex.. csók... ölelés ezek semmi nincs.

2018. ápr. 13. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!