Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltál talpra, miután megtudtad, hogy megcsaltak, milyen megküzdési stratégiáid voltak a veszteség feldolgozására?
"Mivel en szeretek olvasni,sajat magam rangattam ki,onsegito konyvek olvasasaval.De van aki pszichologushoz jar,van aki alkoholista lesz,vagy ongyilkos."
milyen self-help könyveket olvastál konkrétan? hátha másoknak is segít.
és akkor te egy női válaszadó vagy? csak mert nem egyértelmű.
én rögtön megértettem, hogy a 3-as a szenvedő, megcsalt fél, de egyeseknek az alapvető szövegértelmezéssel is gondjuk van.
jól tetted 3-as, teljesen igazad van.
"En a feleseg vagyok,mi egyuttmaradtunk. A ribi is vissszament a parjahoz..."
a másik nőt lekuurvázod, de a kedves férjednek járt az újabb esély?
kettős mérce a javából!
tudod, mindig kettőn áll a vásár, és csak azzal lehez viszonyba bonyolódni, aki hagyja vagy kezdeményezi.
úgy bírom, amikor a megcsalt feleségek a szeretőre haragszanak, véletlenül sem a férjükre vagy önmagukra, ugyanis a másik nő azért tudott képbe kerülni, mert veled és a pároddal nem stimmelt valami.
és neked a párod fogadott hűséget, nem a másik nő, tehát, hogy te ne legyél megcsalt fél, az elsősorban a te férjed felelőssége és sara, soha nem a másik nőé!
azt is érdemes megvizsgálni, te mit nem tudtál megadni a férjednek, ami miatt másik nő keltette fel az érdeklődését.
Kaxpd be kerdezo,tudod?!!!
Probalok irni,segiteni,es meg te kotozkodsz?
Tudod,ki ir ide legkozelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!