Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nős férfi - szerető viszony....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfi - szerető viszony. Belebonyolódtam. Nem tudom hogyan tovább. Kezdek megőrülni?

Figyelt kérdés

Előre kérném azokat, akiknek ezt nem veszi be a gyomruk (amit teljes mértékben megértek!) lapozzanak tovább.

Bírom a kritikát (és jelen esetben teljesen jogos, ha valaki azzal illet), de most erre van szükségem a legkevésbé.

Hosszú lesz, aki nem szeretne olvasni….

A történet a következő..

Adott egy nős férfi, akivel úgymond szeretői viszonyba kerültem és ez hosszabb ideje tart.

A megismerkedésünk helyszíne nem lényeges. Én eleinte nagyon tartottam ettől az embertől, mert nem tudtam, hogy mit akar tőlem, de végtelenül kedves volt, érdeklődött, hogy mi van velem, így kezdtünk el beszélgetni, feloldódtam. Viszonylag ritkán futottunk össze és nem is hosszú időkre, de azt végig beszéltünk. Így kezdtük el megismerni egymást.

Elmondta, hogy házas (akkor még nem voltak házasok 1 éve se), gyereke fog születni a feleségétől. A kapcsolatuk nem túl fényes, az asszony nagyon féltékeny és hisztérikus, többször meg is csalta már a felesége, volt, hogy szét is költöztek a házasságuk előtt, de annak is békülés lett a vége. Soha nem hazudott, mindig az igazságot mondta. Én ezt felfogtam, jó volt vele beszélgetni, megértettük egymást.

Aztán ez fokozódott, többször összefutottunk, volt, hogy megbeszéltük előre, hogy merre lesz stb. A szimpátia meg volt, nem voltunk közömbösek egymás számára, rengeteget beszélgettünk, minden féle témáról. Ő próbált közeledni, én nem hagytam, megértette, de nem adta fel. Soha nem nyomult, mindig az én érdekeimet nézte. Sokszor volt padlón az otthoniak miatt, akkor úgymond „vigasztaltam”. Közben megszületett a kislánya, boldog volt, továbbra is tartottuk a kapcsolatot, amikor úgy alakult találkoztunk is. A házassága nem javult, sőt.

Eltelt egy év.. közelebb kerültünk egymáshoz, már majdhogynem természetesnek vettük, hogy vagyunk egymásnak. Az érzések fokozódtak köztünk. Telefonszámot cseréltünk (igen, 1 év után), néha küldtünk 1-1 sms-t egymásnak. Én nem kerestem őt, mindig ő írt. Nem akartam, hogy bármi gondja legyen belőle.

Egyre több időt töltöttünk együtt, kerestük a lehetőségeket, ő tovább is lépett volna velem kapcsolatban, de én tartottam ettől az egésztől, hiszen mégis csak egy házas emberről van szó (igen tudom, már réges rég ki kellett volna szállni az egészből és nem belebonyolódni…..).

Míg nem, egyik este arra ment haza, hogy az asszony elköltözött, egy másik pasihoz. Közben továbbra is zaklatta a férjét, hogy megfogja bánni, soha nem szabadul meg tőle, tönkre fogja tenni az életét stb. A gyereket nem akarta odaadni neki, de ha olyanja volt elvitte hozzá, mondván, hogy nem ér rá vele foglalkozni. Utána pénzt követelt, amit kapott is a gyerek. Természetesen nem volt elég neki…

Aztán csendesedni látszódott ez az egész, 2 hetente láthatta a kislányt hétvégén, normálisnak tűnt a helyzet, bár törvényesen nem váltak el, de nyugi volt.

Eközben, hát… én lefeküdtem a férfivel. Szinte minden időt együtt töltöttünk. Eljártunk ide oda, voltak közös programjaink, jól éreztük magunkat.

Majd úgy derült égből villámcsapásként visszatért a színre a nő, hogy a pasi kidobta és nincs hova mennie, gyerekkel nem mehet az utcára. Visszaköltözött a férjhez.

Itt eléggé magamba zuhantam, hiába tudtam valahol mélyen, hogy ez nem egy normális „kapcsolat”, és nem tarthat örökké, akkor is szíven szúrt.

Itt egy jó hónapig nem nagyon beszéltünk, ő érdeklődött felőlem, de meg volt a feszültség köztünk, hogy valami megváltozott…

Aztán kikecmeregtem ebből, ha tudtunk találkoztunk és úgymond visszarázódtunk a régi kerékvágásba, újból volt köztünk intimitás stb.

A kapcsolat végig/továbbra is titokban zajlódott, tehát ugyan úgy a szeretője voltam. Tudom, hogy hibás vagyok, de egyszerűen nem tudtam kiszállni. Több, mint 2 éve tartott már.

Azóta már eltelt egy újabb év, amiben most is vagyunk. Összejárunk. A férfi ugyan úgy szeretget, többször keres, hív, érdeklődik. Rengeteget telefonálunk. Mindent meg tudunk beszélni egymással. A feleségéről ritkán esik szó, én nem kérdezgetem, ha valamit mond, azt magától.

Többször ki akartam már lépni, mondtam is neki, hogy én ebbe bele fogok őrülni (mégjobban), de ő kéri, hogy ne adjam fel, de megértené ha mégis, azt mondja tisztában van vele, hogy miatta van ez így. Akárhányszor felmerül ez, hogy én befejezem, szomorú, és ezt nem bírom nézni, hiszem majd’ meg halok érte. Mindig mondja, hogy ő is azt érzi amit én, és egyszer valóra fog válni, csak ki kell várni, de ő is reméli, hogy nem sokára… Tervez velem. Őszinte mindig, azt is megmondja ami nem kellemes számomra, sosem kertel.

Próbáltam kerülni, nem beszélni vele napokig, de egyszerűen annyira hiányzik, hogy szenvedek, pedig tudom, hogy ez nem helyes. Hiába ismerkedtem, szinte sehova nem jutottam, mert ott van Ő, akibe fülig szerelmes vagyok és képtelen vagyok máshoz úgy viszonyulni.

Megkértem már őt is, hogy ne keressen. Elfogadta, de láttam rajta, hogy rosszul esik neki. Nem bírta ki és üzent, és én pontosan ezt vártam a nap minden percében, hogy mikor keres már.

Nem tudom mi tévő legyek. Annyira jó vele. Már alig van köztünk szex.. inkább csak összebújunk, mert egyszerűen undorodok magamtól, hogy ezt teszem. De ő csak szeretget, simogat, őrül ha velem lehet… imádom ezeket a lopott órákat, de egyben szomorú is vagyok.

Hiába él rossz házasságban, csak az asszony mellé fekszik le éjszakánként, és ez a normális, jobban mondva akkor lenne az, ha én nem lennék a képben. Tönkretettem egy családot és nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel. Éjszakánként nem alszok, őt akarom, várom, hogy hívjon, vagy találkozzunk, közben őrlődök. Akarom Őt. Szeretem Őt. Mindig mondta nekem, hogy imádlak, vagy épp becézgetett… de ennek nem tulajdonítottam úgymond jelentőséget.. és úgy egy 2 hónapja, ki ki szalad a száján, hogy „Úgy szeretlek, ahogy vagy… Szeretlek én téged, hidd el”.. Utána meg totál zavarban van… Az utolsó találkozásunk alkalmával is mondta, hogy „imádlak”… majd sóhajt egyet és mondja, hogy „Szeretlek”..

Szerintetek tényleg van rá esély, hogy belém szeretett?

Vagy csak játszik velem, de azt is ennyire jól….? Tudom, hogy naív vagyok, biztos többet látok a dolgokba, de annyi apró jel van, amit már nem tudok hova tenni.

Persze most jöhet az, ha annyira szeretne, akkor elválna, de akkor is…

Volt már valaki ilyen helyzetben, vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?

Egyszerűen nem tudom, hogyan csináljam, már teljesen belebetegszem, hogy nincs velem.

Soha nem figyelt még rám senki ennyire. Ő tényleg az én érdekeimet nézni és nem azt, hogy neki jó legyen. Bízik bennem, pedig annyiszor keresztbe tehettem volna már neki.. de sosem fogok!

Egy gerinctelen és olcsó r.b@ncnak tűnhetek.... Pedig senkit nem csaltam meg.. ebbe is csak úgy beleúsztam, persze nem mentség, tudom.

Azt sem tudom, hogy mit várok ettől a kapcsolattól, hisz csak leépít, és „elvesztem” az éveimet, pedig fiatal vagyok, ő idősebb tőlem 13 évvel. A kor nem zavar se engem, se őt. A felesége is jóval fiatalabb, mint ő.

Nekünk nem lehet közös jövőnk. Igaz? :(

Várjak, amíg bírok, nagy eséllyel eredménytelenül és fogadjam el, hogy egy örök vesztes/második vagyok?

2018. ápr. 6. 12:06
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy elolvastátok ezt a hosszú szöveget és reagáltatok is rá.

Sok privát üzenet is érkezett, ott leginkább nyomdafestéket nem tűrő hangnemben történő szidás. Elfogadom! Tisztában vagyok vele.

Sajnos tudom, hogy igazatok van... ez is csak több megerősítés. Lépnem kell, igen, csak még nem tudom hogyan...

Írhattok még nyugodtan, próbálok válaszolni a levelekre is, de nem gondoltam, hogy ennyi reakció érkezik.

Köszönöm nektek, hogy időt szántatok rá(m) és megírtátok.

2018. ápr. 6. 15:18
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves, ha tényleg szeretne téged, akkor nem fogadta volna vissza az asszonyt, max úgy, hogy megmondja neki hogy mást szeret, de lakhatást biztosít neki emberségből. És elindította volna a válást.

Felmerült bennem egy kérdés, hogy ez az asszony elköltözik sztori igaz volt egyáltalán? Ti azalatt az idő alatt rendes párként működtetek? Aludtál nála pl? Programok stb?

2018. ápr. 6. 15:45
 23/44 anonim ***** válasza:
95%

"Ő tényleg az én érdekeimet nézni és nem azt, hogy neki jó legyen."

ez nincs így, külső szemlélőként mondom neked.

te nyakig benne vagy, és nem tudsz objektíven,racionálisan gondolkozni.

ebben hol van a te érdeked nézve?

szeretővé tett téged, látja, hogy szenvedsz miatta, bánatos kutya képet vág valahányszor mondod neki, hogy hagyjátok abba.

valójában a pasi mesteri manipulátor, és te könnyen hiheted azt, hogy a jót akarja neked.

ha jól számolom, 3 évet máris eltapsoltál neki, 3 év az életedből, ami sehová nem vezet, ami megbetegített, és már önmagadtól is undorodsz.

szerinted ez szolgálja a te érdekedet?

és de, azt nézi, hogy neki legyen jó.

így mellette marad a gyerek, nem kell a válással és hétvégi apasággal bíbelődnie, és ott vagy neki te, mindig szolgálatkészen, és majd elepedsz utána.

a faszinak ez kényelmes, jó, hiszen tőled megkapja azt az érzelmi csomagot, amit otthon nem, és mégsem kell az életét felborítania.

a feleség vezeti a háztartást, szült neki egy gyereket, a külvilág szemében ő tisztes férj és apa.

és te hol vagy ebben a történetben? mitől ment előbbre az életed az elmúlt évek során, mióta vele kavarsz?

az időt veszi el tőled, és leköti az érzelmi energiáidat.

te se nem látsz, se nem hallasz, képtelen vagy a bűvköréből kiszakadni, holott imádatod tárgya egy házasságtörő ember, és ha valakinek szégyenkeznie kéne az ő, és nem pedig te.

nem te fogadtál hűséget a feleségének, hanem ő, nem te kezdtél közeledni hozzá, hanem ő, nem te tartod magad benne ebben a szeretői viszonyban, hanem ő.

szerintem szakíts vele, nem kell magyarázkodnod neki, egyszerűen lépj ki.

változtass telefonszámot, blokkold az email címét, tiltsd le facebookon, és utazz el valahová pár hétre.

ilyen drasztikus lépések vezetnek a kijózanodásodig.

most olyan vagy, mint egy drogos (a szerelmi szenvedély is drog), hullasz szét darabokra.

a felépülésedért te magad felelsz.

dönthetsz úgy, hogy még elcsrszel pár évet szeretőként, és dönthetsz úgy, hogy belátod, ez nem vezet sehova.

és aki egyszer megcsal valakit, az veled is megteheti, ha összejönnétek hivatalosan téged is megcsalhat majd mással.

ebbe az emberbe nem lehet bízni, mert nem korrekt.

valójában iszonyatosan önző.

ha TÉNYLEG szeretne téged 3 év alatt biztosan talált volna módot arra, hogy elváljon, és együtt kegyetek.

de csak használ és kihasznál, és könnyű préda vagy neki, egy hó szerelmes csajszi, aki még a kútba is beleugrana, ha arra kérne.

2018. ápr. 6. 17:10
 24/44 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ok, hohy reagáltál a válaszokra, de nem válaszoltál a többünkben felmerülő kérdésekre. Miért nem volt válás? Miért nem vállalt fel téged sosem, még akkor sem mikor állítolag külön voltak? Mi a terve? Mi a búbánatos kutya f...ra vártok most? Ezekről mit mond? Egyáltalán beszéltetek erről? Vagy csak simán bazsalyog neked bánatos kutya szemekkel, hogy ne add fel, majd lesz jobb is, és ez neked elég is?

Szerintem te nagyon csúnyán át vagy verve...

2018. ápr. 6. 17:25
 25/44 anonim ***** válasza:
92%

velem is volt ilyen.

a pasi ott is előadta, milyen rossz a kapcsolata, milyen elviselhetetlen a párja, és velem flörtölt, közeledett érzelmileg.

én nálad okosabb voltam, ne tűnjön szerénytelenségnek, de én nem engedtem neki semmit, és nagyon világosan kommunikáltam felé, hogy az értékrendembe nem fér bele, hogy harmadik legyek.

ha akar valamit, zárja le a meglévő nagyon rossz kapcsolatát.

ez persze azóta sem történt meg, kiderült, hogy annyira szar csak a kapcsolatuk, hogy míg engem hülyített, megkérte a párja kezét, és össze is házasodtak.

viszont én helyretettem a faszit, mert mindent elmondtam a nőjének.

szóval szerintem nagyon sok múlik azon, hogy nőként mire tartod magad, és mit engedsz meg, mit nem.

te egy mélyen szeretethiányos nő vagy, akinek úgy kell ez a pasi, mint egy falat kenyér az éhezőknek, ezekből a szerelemmorzsákból táplálkozol, és szinte koldulod őket, bármilyen megaláztatást, kamu dumát benyelsz, csakhogy megkapd, amire szükséged van.

ajánlom, hogy pszichoterápiára menj, dolgozz magadon, ugyanis ezt a sérülékenységedet viheted tovább más párkapcsolatokra is, amiből az sülhet ki, hogy majd mások is kihasználnak, megvezetnek.

úgy mondom, mint sorstársamnak vagy nővéremnek: szállj ki ebből, amíg még nem sérülsz jobban.

adj magadnak egy záros határidőt, mondjuk 3 napot, max. 1 hetet, és lépj ki.

nem kell elköszönni a pasitól, ebben az esetben ghostingolhatsz, mert máskülönben megint hatna rád, és nem lenne erőd kilépni.

ne mondj semmit neki, nem kell búcsúszöveg.

szívódj fel, és végre kezd el önmagadért élni.

sok erőt!

2018. ápr. 6. 17:33
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

"Nem sziberiai hadifogsagban van, hogy teged varakozasra kerjen, eleg turelmes voltal mar. Te most egy katakombaban bujkalo oskereszteny eletet eled"

mélyen egyértek!

egyben a "nap kommentje díjat" adnám részemről ennek a kommentelőnek! :)

2018. ápr. 6. 18:06
 27/44 anonim ***** válasza:
84%

Mikor tanulják már meg végre a nők, hogy nős pasival ne kezdjenek? Olyan uncsi...

Ha Téged akarna, akkor már összeköltözött volna Veled, mikor lelépett a felesége egy másik pasihoz. :S

2018. ápr. 6. 20:08
 28/44 anonim ***** válasza:
79%
Juj de szép egy történet! Kitalálni nem tudnék szebbet. Te vagy a leggyengébb és legostobább az egészben. Pedig értelmesnek tűnsz az írásodból itélve. Én értem hogy rózsaszín neked a világ meg minden de hahó a pali vetít neked valami szépet amit te hallani szeretnél és innentől kezdve mást nem látsz? Pedig leírtad tehát tudod mi a szitu. És azt írod hogy nem mersz rákérdezni a feleségévél hogy van. Gyönyörű! Hihetetlen! Megy a kamu habos babos rózsaszín szivecskék repkednek hull a rózsaszirom és te királylánynak hiszed magad egy hatalmas sz@arkupac közepén. Holott érzed és tudod hogy szaga van és ném is kicsit büdös. De jól van tálalva. Mekkora jó sztori! Ha így maradsz megérdemled. Gyénge jellem vagy. Akkor lennél erős ha kilépnél ebből az egészből akárhogy is fáj. Légy erős és ne hagyd hogy az orrodnál fogva vezessenek.
2018. ápr. 6. 20:11
 29/44 anonim ***** válasza:
84%

Ebben a sztoriban a legfontosabb es a legtobb magyarazatot ado teny az h a no hagyta el-nem o a not. A no elmegy, megcsalja, megzsarolja, es ennek ellenere a pasi meg mindig marad (a gyerek miatt az kifogas).

Magyarul van egy pasi aki imadja a feleseget (bocs, de ehhez minimum ez kell) a felesege kb unja, le se szarjaba ferjet, lelep az elso jottmenttel es a pasid meg ekkor sem valik. Eppen azt is megtehetne h visszafogadja a not es felvallal. De nem, nem vallal mert az bantana a no onerzetet.

Vannak ilyen szerelmek, amikor az igazi atgazolhat rajtad egy traktorral, akkor is az igazi marad-ennek pasinak ez a felesege. Van egy ilyen szam az a neve h “she is always a woman to me”. Abban van lefestve egy no kb pont igy, lop, csal, atver embereket de a pasi megis odat zeng hozza.

Szoval ez az ember a kortet lehazudja a farol csak valnia ne kelljen. Nem veled van a baj-o nem tudja elengedni a feleseget. A ferjem ilyen, mondjuk en nem gazolok at rajta trakorral, de kb meghalna ertem akkor is ha mastol lenne gyerekem.

Egy ilyen kapcsolatban nem nyerhetsz mert ez innen nekem ugy tunik h kivar, magyarul hagy kiskaput eselyt arra h a felesege rajon h o az igazi es forever end evor.

Konkluzio: ha itt valas lesz akkor a no valik, o meg majd estenkent melletted nezi a csillagokat sohajtozva erzelmileg beleragadva az elbaltazott hazassagaba, es persze h szeret teged-csak nem ugy mint a not valaha es jelenleg.

Szoval ebbe en igy nem masznek bele mert ha meg meg is kapod mert mondjuk a no rarobbantja a hazat (kb ez kell hozza) akkor is a felesege arnyekaban fogsz elni. Mondjuk elobb eszik sundisznot nyersen minthogy ezt bevallana, mert esszel tudja h ez allatira beteges dolog de az ilyenre mondjak amikor egy ferfi egy nonek a rabja.

Csak nem a tied, ergo en lelepnek a helyedben mert ez igy is ugy is veszteseg. A szerelem pedig egy vegtelenul tulertekelt es tuldimenzionalt dolog. Konnyu valakit messzirol szeretni, mert nincs napi vita axon h mar megint nem a szennyesbe tette a zoknijat, vagy azon h miert nem kepes lehajtani az uloket. A neha egyuttalvas az nem egyutteles, az ilyen kezdet varazslat ahol senkinek nem budos a szaja reggel mert fogat most mielott a masik felebred, amikor mindenki szexi alsonemuben nyomul, es nem a szokasos mas szinu melltarto/bugyi komboban.

Te a legjobbat kapod belole de ez nem a realtias hanem annak teljes merteku hianya.

2018. ápr. 6. 22:59
 30/44 anonim ***** válasza:
85%

Ha szeretne téged -> veled lenne!

Ha felakarna vállalni téged->veled lenne!

Ha a te érdekeidet nézné és azt akarná boldog légy->veled lenne!

A feleségéről a rossz dolgokat meg ne vedd be, általában ez a beetető szöveg.Ne aggódj miután megfektet téged haza megy és megfekteti az asszonykát is.Te pedig azt a nemi szervet veszed a szádba amit előtte az asszonyba mártogatott.Elég naiv vagy és butuska ő pedig tapasztalt róka és kihasználja ezt. Aki szeret az mindent megtesz érted, kimutatja és nem csak ígérget,kábít,és szavakkal szeret.Ha valóban szeretne , lenne vér odalent és beadná a válópert és felvállalna téged.Szabadulj meg tőle minél hamarabb , mert rámegy a fiatalságod. Később majd megbánod, hogy miért pazaroltad rá az időd és milyen butus voltál.Persze az ember a saját hibáiból tanul.Na meg gondolj bele, ha téged is választana utána 100%-ban megtudnál bízni benne? Nem aggódnál azon, hogyha majd megun téged akkor keres magának egy fiatalabb szeretőt,ahogy most is teszi?

Hagyd ott, zárd le. A helyedben a feleségnek is elmondanám milyen emberrel él egy fedél alatt.Még neki is lehetne esélye arra, hogy egy olyan férfit találjon ,aki szereti és tiszteli őt.

2018. ápr. 7. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!