Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jövője van egy ilyen kapcsolatnak?
sztem az élet elintézi, ne izgulj.
majd megcsalja ezt a nőt is, vagy jön rájuk vmi betegség, vagy akármi.
amúgy sajnálom.
ez lehet a legnehezebb, hogy a gyereked fájdalmát látnod kell.
mert neki meg szüksége lenne az apjára.
remélem, idővel találsz valakit, aki megbecsül téged.
a férjeden pedig a tartásdíjat vasald be, ha elváltok.
Mint a bumeráng, majd visszajön neki is, amit adott, bár tudom, ez a jelen helyzetedben sovány vigasz. Lehet, nem rögtön, hanem amikor már te rendbe jössz lelkileg, akkor kerül padlóra. Nekem nem férjem csak párom volt, aki megcsalt, megalázott, de annak ellenére, hogy nem kívántam neki rosszat, mégis kapta vissza sorra a pofonokat másoktól. Öt év után kért őszintén bocsánatot, rájött, hogy máso(ko)n átgázolva nem lehet boldog.
Sajnálom kérdező, sok erőt!
Ez szar dolog, de tudod még szarabb lenne ha nem dobtad volna ki és útálkozva élnétek egymással....
Így legalább megvan az esély hogy találsz egy normális férfit!
Az en ex ferjem is megcsalt, kidobtam de sosem kivantam neki semmi rosszat, sot. Remelem megerte, habar osszejott valami ferjes novel es csak titokban randiznak, haaaat mindannyian masok vagyunk:-)
En nem vagyok da merges, en ujrahazasodtam es neki is sok boldogsagot kivanok:-)
Karma is bitch
Turelem zard le a karma elintzi oket
Nem kell rosszat kivanni
A legjobb ami tortent hogy ujra kezdheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!