Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen jövője van egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jövője van egy ilyen kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
A férjem megcsalt, kidobtam.A nője hezitált, hogy a férjét vagy az enyémet válassza.Végül összejöttek, mert kiderült a csaj terhes.Kb.3-4 hónapja vannak együtt.A fajdalmon túl, szeretném, ha az élet elégtételt adna.Hasonló történetekre ha tudtok példát, es mi lett a vége...
2018. ápr. 1. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

sztem az élet elintézi, ne izgulj.

majd megcsalja ezt a nőt is, vagy jön rájuk vmi betegség, vagy akármi.

amúgy sajnálom.

2018. ápr. 1. 22:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.A legrosszabb mikor a gyermekünk kérleli, hogy apa élj velünk.A nőnek is van egy gyereke.Tönkretettek 2 családot.
2018. ápr. 1. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ez lehet a legnehezebb, hogy a gyereked fájdalmát látnod kell.

mert neki meg szüksége lenne az apjára.

remélem, idővel találsz valakit, aki megbecsül téged.

a férjeden pedig a tartásdíjat vasald be, ha elváltok.

2018. ápr. 1. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mint a bumeráng, majd visszajön neki is, amit adott, bár tudom, ez a jelen helyzetedben sovány vigasz. Lehet, nem rögtön, hanem amikor már te rendbe jössz lelkileg, akkor kerül padlóra. Nekem nem férjem csak párom volt, aki megcsalt, megalázott, de annak ellenére, hogy nem kívántam neki rosszat, mégis kapta vissza sorra a pofonokat másoktól. Öt év után kért őszintén bocsánatot, rájött, hogy máso(ko)n átgázolva nem lehet boldog.

Sajnálom kérdező, sok erőt!

2018. ápr. 1. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen elég szar dolog ez hidd el sajnos tudom. De most akkor a szomszéd tehene is murgeljon ki? Igazi magyar szokás! Tudom emészti az embert nem is kicsit hanem nagyon főleg ha a gyerek kérleli az apját. Tudom nem könnyű de ezt az energiát próbáld meg saját boldogságotokra fordítani, hidd el többet érsz vele. Te és a gyerkőc boldogsága a legfontosabb tudom hogy nem lehet kizárni az apját az életéből nem is ez a cél. Engedd el és légy boldog!
2018. ápr. 1. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Olyasmiről tudok,hogy a nő összejött valakinek a férjével,akartak gyereket,de nem jön össze nekik évek óta.
2018. ápr. 2. 04:38
 7/10 anonim ***** válasza:
30%
Nem tettek tönkre két családot. Ha már így alakult, fogadd el... Sajnállak, nem bántani akarlak. Szedd össze magad. A gyereket próbáld vigasztalni, hogy jobb lesz így.Még akkor is ha neked fáj.
2018. ápr. 2. 09:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez szar dolog, de tudod még szarabb lenne ha nem dobtad volna ki és útálkozva élnétek egymással....

Így legalább megvan az esély hogy találsz egy normális férfit!

2018. ápr. 2. 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Az en ex ferjem is megcsalt, kidobtam de sosem kivantam neki semmi rosszat, sot. Remelem megerte, habar osszejott valami ferjes novel es csak titokban randiznak, haaaat mindannyian masok vagyunk:-)

En nem vagyok da merges, en ujrahazasodtam es neki is sok boldogsagot kivanok:-)

2018. ápr. 2. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Karma is bitch

Turelem zard le a karma elintzi oket

Nem kell rosszat kivanni

A legjobb ami tortent hogy ujra kezdheted

2018. ápr. 2. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!