Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az állott tóban lakik a béka elv mennyire lehet igaz? Ki mit tapasztalt?
Szóval, van egy férfi aki korábban nagy csajozós volt, párjait nem csalta meg soha, de sok nővel volt dolga. Ő vajon megbízhatóbb mint mondjuk valaki aki teljesen más a életet élt, nem csajozott, netalántán visszafogottabb, de "nem élte ki magát"?
Elméleti kérdés, tényleg tapasztalatok és vélemények érdekelnek. :)
Nem feltétlenül jellemző a megcsalás a nőcsábász férfiakra, mint ahogyan a hűség sem feltétlenül jellemző azokra, akik ritkán tesznek próbát.
Én sem vagyok nagy csajozógép, de ha lehetőség adódna párkapcsolatban, ha felkelteném másik nő figyelmét, elgondolkodnék rajta, hogy megtegyem-e.
A következmények a legkevésbé sem érdekelnek.
Ezek soha nem igazak.
Ja. Eletemben nem hallottam ezt a mondast, pedig elmultam 25.
Hat, akiket ismerek, es ilyenek, folyamatosan csalnak. 20 - es szaz evig.
Mas meg nem.
"lehetőség adódna párkapcsolatban, ha felkelteném másik nő figyelmét, elgondolkodnék rajta, hogy megtegyem-e.
"
Akkor szerinted rendben van, hogy folyamatosan csaljalak? Mert megtehetem.
A sok luzer pasi ezerszer nagyobb kuurva lenne, csak nincs rajuk kereslet.....
Jellem kérdése. Sosem voltam nagy csajozó, mikor lett egy 12 éves kapcsolatom, egyszer nem gondoltam arra hogy én nem éltem ki magam és csajoznom kéne, és most sem érzem ezt 35 évesen, pedig most egyedül vagyok....
De egyébként mind a két verzió esélyes amit írtál, nincs két egyforma ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!