Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a bárátnőtök csalná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a bárátnőtök csalná a férjét és ez a ti elveitekbe nem férne bele, akkor megszakítanátok 10-15 éves barátságot?

Figyelt kérdés
Nem csak egy botlásról van szó, hanem már minimum 6 emberről tudok akivel félrelépett, és még ráadásul védekezni se védekezik, igazából nagyon felkavarnak azok a dolgok amiket mesél. És talán miatta el kezdtem agyalni azon mivan ha az én férjem is megcsal vagy kikezdenek vele, én pedig nem voltam féltékenykédős. Már régóta ezen agyalok, hogy szükségem van e nekem ilyen barátnőre, sajnálom a férjét is,mert gürizik a családjáért a felesége meg közbe... Na én ebbe nem szólhatok bele, hogy Ő mit csinál. De te megszakítanád a barátságot?
2018. márc. 31. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én így konkrétan nem gondolkodtam erről, hogy megszakítom, hanem egyszerűen szépen lassan elhalt. Megvetettem érte, és egyre kevésbé tudtam vele önfeledten beszélgetni, mindig az járt a fejemben, hogy hogy képes erre. Amikor meg beszélni akartam vele erről, mindig mentegette saját magát, és kifogásokat keresett. Így lassan elhalt, nem kerestem a társaságát. Nekem így könnyebb lett, addig midnig bűnrészesnek éreztem magam, és a párja szemébe se tudtam nézni.
2018. márc. 31. 20:42
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Nem. A barátnőm akkor is a barátnőm, ha ostobaságot csinál. Mindenképp szeretném megérteni, miért csinálja, amit csinál. Nyilván nem titkolnám a véleményem, de nem fordítanék hátat. Ha eljön a lebukás, akkor úgyis szüksége lesz egy zsepiadogatóra.
2018. márc. 31. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem en is ugy ereznek, ahogyan elso valaszolo. Engem is nagyon felkavarna es nem ereznem tobbe jol magam a tarsasagaban. Ezen kivul en azt figyeltem meg, hogy aki egy embert elarult az elarul meg egyet is, nem akarok en lenni a kovetkezo. Azt meg plane nem szeretnem, ha az en paromra is kivetne a halojat. Kategorikusan szerintem nem tudnek vele szakitani, mert az olyan hulyen jonne ki, hanem szep lassan elsorvadna a baratsagunk.
2018. márc. 31. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem szívesen hallgatnám a témát tőle mit hogy hányszor. Ne úgy keresse a tetteire az önigazolást, hogy még dicsekszik is vele. Egyszer beismeri az is elég kemény de ha mindig még így rúgna bele a párjába, hogy nekem meg a másik meg a harmadik jó barátnőnek is elmesélni, s még kitudja kiknek azt a kapcsolatot leépíteném apránként.
2018. ápr. 1. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem,mert nem csak akkor szeretem a barataim ha ugy elnek ahogy nekem tetszik, vagy ugy ahogy a nagykonyv szerint kene hanem ugy es olyannak amilyenek, az osszes hibajukkal,orult donteseikkel egyutt:-)

A velemenyem persze elmondom, foleg akkor ha nem ertek egyet de kb ennyi. Nem az en dolgom, ez a feltetel nelkuli szeretet, minositgetes nelkul:-)

2018. ápr. 1. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Az nem jó szó, hogy megszakítanám a barátságot. Inkább a régi barátság átalakulna egy sima "ismerősi" kapcsolatra.
2018. ápr. 1. 15:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Feltétel nélküli szeretet = vak rajongás, fanatizmus. Beteg dolog... szerintem

2018. ápr. 1. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!