Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mennyire "támogatnátok" ha a barátnőtök elmenne?
FIÚK vàlaszát várom/érdekel.
Ti "elengednétek" a barátnőtöket egy hétre a barátnőjéhez, úgy hogy tudod előre menni fognak bulizni is többször. A barátnőd amióta veled van nem igazán járt el szórakozóhelyekre,de a barátnője bulizós és most elakarja vinni őt is. Nem csak ez lesz nekik a program,de tervben van a bulizàs. Ketten mennének előre láthatólag. Fiúk semmiképp! Ti mit szólnátok ehhez? Féltenétek a barátnőtöket?
Az "elengedni" szót ne értsétek félre. Nyilván nem korlátozhatjuk a másikat, és nem kezelhetjük tárgyként!!
FIÚK/FÉRFIAK vàlaszára lennék kíváncsi.
21/N
1. HA lenne barátnőm, akkor szeretném annyira, hogy megbízzak benne.
2. Ha szeret, úgyse csal meg.
3. Ha lenne barátnőm, ő a szórakozóhelyek helyett a természetbe menne vagy elolvasna egy könyvet.
Ez a szituáció teljesen idegen számomra.
Én elengedném, érezze jól magát. Mitől kellene féltenem, Irakba mennek, vagy mi ?
Ha pedig megcsalna, az úgyis kiderülne és értelemszerűen meg lenne a következménye.
3#-nak én is üzenem,hogy szoktam olvasni. Nagyon szeretem a könyveket és képzeld a természetet is. Tegnap is voltam egy kisebb túrán a családommal és a barátommal. És ezek mellett el merek menni buliba is. Mert az egyik nem üti ki a másikat.
Ez picit olyan mintha azt mondtad volna aki bulizik az úgy is csak egy komolytalan, tudatlan,könyveket,természetet nem szerető ember lehet.
Ellenben aki szeret olvasni és imádja a természetet az tuti nem jár bulizni.
még ha én is dönthetném el, hogy elmehetne e, akkor megkérdezném, hogy szeretne e elmenni, ha szeretne "elengedném"
én nem vagyok féltékeny típus, megbízom a másikban
ha szeretne elmenni szórakozni és betartja amiket kérek, akkor nincs gond
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!