Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szívére vagy az eszére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívére vagy az eszére hallgasson a "párom"?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfival, aki együtt él a feleségével és a 2 kisgyermekével. Külön hálószobában alszanak, a férfi sok éjszakát velem tölt, csak akkor alszik otthon, ha a felesége hajnalban megy dolgozni. Mindkét fél a gyerekek miatt van a másikkal. A szülők mindkét oldalról válás ellenesek, és nem akarják a gyerekeket sem kitenni ennek a procedúrának. A "párom" kéri, hogy várjak rá. A gyerekek közül a kicsi (3) nagyon szeret, viszont a nagy (6) teljesen elutasító velem szemben. A feleségnek is van valakije, csak ő titkolja a "férj" előtt. Én nem kérem, hogy költözzünk össze, mert mikor elmondta, hogy még mindig a feleségével él együtt, elküldtem, lévén, nem akarom a szeretői státuszt betölteni. Válni még azért sem akarnak, mert a párom megígérte az apjának, hogy a feleségével marad, mert ezt diktálja az illem. Mit csináljak? Hatalmas szerelem van köztünk, de nem akarom, hogy a gyerekei megzavarodjanak ebben a helyzetben, de azt sem szeretném, ha az ő lelkiismerete tovább dolgozna. Mindkettőnket kikészít ez a helyzet, és hiába találtuk meg egymásban a másik felünket, nekem is az eszem azt diktálja, hogy próbálják helyre hozni a kapcsolatukat. Szerintetek?

2018. márc. 30. 15:15
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
65%
Erdekes ,az en parom elvalt miattam. Es azota nem all szoba vele a csaladja ,naluk ez nem lezezik h mast szeretni.Kellett volna szenvedjen elete vegeig ert elvett egy not akit mar nem szeret.
2018. márc. 31. 02:12
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan családban nőttem fel, ahol 8 éves koromig szerették egymást a szüleim. Kb 6 éves koromtól ordibáltak, kiabáltak, veszekedtek egymással napi szinten. 7 éves koromban megszületett a kisöcsém. Én mégis azt akartam, hogy együtt legyenek, hiszen azt szoktam meg. Kicsi voltam, féltem az ismeretlentől. párszor szóba került a válás, de miattunk nem váltak el. Volt egy fél év, amikor az apám elköltözött, hetente látogattam. Sokkal jobb volt a hangulat, boldogabb voltam, ahogy most így visszagondolok.

Kihatott az életemre, hogy utálták egymást, de nagyon. Folyton rosszul éreztem magam érzelmileg.

A Te helyzetednél, tisztelt Kérdező, még van esélye a gyerekeknek egy jobb életre, ha elválnak. Gondolj bele, milyen együtt élni két szülővel, akik nem szeretik, esetleg utáljá is egymást. Folyton fagyos, frusztrált hangulatban. Itt a válás a megoldás. Nem kell, hogy szeressenek téged a gyerekek. Elég, ha boldoggá teszed az apjukat, és ezáltal az anyjukat(ha elválnak). Boldog szülők boldog gyereket jelentenek. Ha nagyobbak lesznek, valószínűleg be fogják látni, hogy mennyivel jobb volt a válás is.

Persze simán lehet, hogy az anyjuk be fogja mesélni, hogy minden rossz miattad van, hiszen a legagymoshatóbb korban vannak. Nehogy már egy kicsit is magára vállalja a válást...

2018. márc. 31. 21:28
 43/48 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat. Szinte sejtettem, hogy sokkal több negatív komment fog érkezni. Én ezeket is elolvasom, mert mindenkinek saját véleménye van. Sajnos, aki "szerető" státuszban van, tudja, hogy a többség szemében egy szemét, áruló, galád ember. Én nem akartam az lenni, viszont a sors így hozta. Az érzéseinknek nem lehet parancsolni.

Nagyon sokat beszéltünk a párommal erről a helyzetről. Elhagytam a szitu miatt, de mégis egymásra találtunk. Nem bírtuk ki egymás nélkül.

Jelenleg a "párjával" próbálja megértetni, hogy sokkal jobb, ha külön mennek, mert a gyermekek látják a kárát a sok veszekedésnek. A hölgynek meg kellene érteni, hogy ha felvállalja ő is a kapcsolatát, sokkal egyszerűbben lehetne intézni mindent és a gyerekek sem sérülnének annyira. Mert fognak, ez tény, sajnos.

Mi ketten próbáljuk a jó oldalát nézni a dolgoknak, de még mindig tartok attól, hogy a feleség bekavarhat a gyerekek körül. Nem akar a párom belemenni a mocskolódásba, és szerintem is az a jó, ha tisztelettel beszél ahhoz a nőhöz, aki 2 gyermeket is szült neki, viszont 40 év alatt igenis éljen boldogan az ember...

2018. ápr. 1. 09:32
 44/48 anonim ***** válasza:
68%

Nekem furcsa es ellentmondasos a tortenet,remelem nem kamu.

En az ellentetes oldalon alltam,es ezert a szeretok azon kijelenteset,h felreallnanak,de a pasi nem engedi...fenntartassal kezelem..Ismeros szoveg.

Szegeny onfelaldozo szereto aki lemond a szerelmerol,a boldogsagarol,ilyen a mesebe sincs.

Ahogy az sem,h olthatatlan a szerelmuk,ez a szegeny psi meg felaldozza magat,es visszamegy a sarkany nejehez...

Aki irta a kulon haloszobat,az teved,nem jelenti azt,h szex sincs azert.. Ez hulyeseg,en azert aludtam a gyerekekkel,mert nagyon horkolt,meg azert mert sokszor volt ejszakas,volt h zsinorban,es jobb volt ,mint egyedul ejszaka...

Ha az allitolagos nejenek meg vol a pasija,sztem boldogan dobbantana o is az ot megcsalo,megalazo ferje mellol,marcsak azert is mert neki is jar a boldogsag,es h megmutassa,o is kell valakinek..

A boldogsag amugy 40 felett is jar...nem all meg az elet,50 60 evesen se még..;)

2018. ápr. 1. 12:02
 45/48 anonim ***** válasza:

Naiv buta lyuk vagy

Sablon duma fektetos mese es beveszed.

Majd gratulalj a 3. Gyerekhez

Abbol is majd kidumalja magat csalad akarta o ott se voot

2018. ápr. 2. 11:18
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, hogy mit kell meggyőznie a párját. A válás úgy működik, hogy összecuccolok és megyek, közben beadom a keresetet. Ez a győzködés szerintem nem is a párjának szól, hanem időhúzás feléd... Fogja ő még "győzködni" pár évet szerintem.

Ne alázd meg így magad, keress egy normálisat.

2018. ápr. 2. 15:19
 47/48 anonim ***** válasza:
42%
Abban egyet ertek en is ,h valasztas ele kell tenni.Ugye nalunk valasztott elhagyta,persze azota is megy a zsarolas mindennel,de ha ilyen az ex ezt el kell szenvedni ideig oraig.Nalunk az egesz csaladot ellenunk forditotta,a gyereket nem engedte.Ez kb tartott 1,5 evig amikor kiderult h jon nalunk a baba,akkor kiborult mert a csalad mar nem volt hajlando a parom ellen lenni,es a gyereke is akarta latni a tesot.Sajnos sokan mondjak h konnyu a valas ,igen normalis helyeken ahol elfogadja a masik fel h mar nem boldog vele a parja es lepne,nalunk ez nagy kuzdelem volt ,nagyon sok rosszat at kellett veszelni miatta.Ennek mar 12 eve,halistennek,az ido minket igazolt ,h akarmennyit askalodott egyutt maradtunk.( Ja az ex azota is egyedul van)
2018. ápr. 6. 13:20
 48/48 anonim ***** válasza:
44%

Abszorult nem a parod

Masik no ferje

Csak tudod hol a helyed ...sehol

2018. ápr. 8. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!