Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szívére vagy az eszére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívére vagy az eszére hallgasson a "párom"?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfival, aki együtt él a feleségével és a 2 kisgyermekével. Külön hálószobában alszanak, a férfi sok éjszakát velem tölt, csak akkor alszik otthon, ha a felesége hajnalban megy dolgozni. Mindkét fél a gyerekek miatt van a másikkal. A szülők mindkét oldalról válás ellenesek, és nem akarják a gyerekeket sem kitenni ennek a procedúrának. A "párom" kéri, hogy várjak rá. A gyerekek közül a kicsi (3) nagyon szeret, viszont a nagy (6) teljesen elutasító velem szemben. A feleségnek is van valakije, csak ő titkolja a "férj" előtt. Én nem kérem, hogy költözzünk össze, mert mikor elmondta, hogy még mindig a feleségével él együtt, elküldtem, lévén, nem akarom a szeretői státuszt betölteni. Válni még azért sem akarnak, mert a párom megígérte az apjának, hogy a feleségével marad, mert ezt diktálja az illem. Mit csináljak? Hatalmas szerelem van köztünk, de nem akarom, hogy a gyerekei megzavarodjanak ebben a helyzetben, de azt sem szeretném, ha az ő lelkiismerete tovább dolgozna. Mindkettőnket kikészít ez a helyzet, és hiába találtuk meg egymásban a másik felünket, nekem is az eszem azt diktálja, hogy próbálják helyre hozni a kapcsolatukat. Szerintetek?

2018. márc. 30. 15:15
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
#25: KSH. A valasok nagy reszet a nok kezdemenyezik. Statisztika.
2018. márc. 30. 16:58
 32/48 anonim ***** válasza:
77%

Voltam szereto. De eszembe sem jutott tervezni vele.

Keves idom volt, jo volt vele.

Te tulkombinalod. Nem o a masik feled.

2018. márc. 30. 17:02
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Nos. En csinos, dekorativ no vagyok.

Sok hazas ferfi akar/akart szetetonek.

Ez sablon duma. Magadat is hulyere veszed.

Ha o is annyira szeretne, elvalna. A tobbi maszlag, amit beettel.

2018. márc. 30. 17:42
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Hah, ne haragudj, de annyira nyilvánvalóan palira vesz. Eszedbe se jusson várni rá, max akkor fog elválni, ha a felesége úgy dönt. Magától sose.

"A szülők mindkét oldalról válás ellenesek, és nem akarják a gyerekeket sem kitenni ennek a procedúrának."

Ez mit takar, milyen szülők? A szeretőd meg a felesége szülei? Akkor tiszta vicc, felnőtt emberekről van szó elvileg, semmi közük hozzá. Ha meg a szeretődék válásellenesek, akkor meg mire várnál... nem fognak elválni, csak téged etet ezzel.

2018. márc. 30. 17:47
 35/48 anonim ***** válasza:

1. Ha valaki szeret leszar mindent veled akar lenni. Nem a kifogásokat keresi a válásra.

2. Nem dugnak. 😂😂😂😂 ezt már a 4 éves lányom se venné be. Jól beetetett.

Két kérdésem van

1 én úgy látom nem akar válni. Te nem akarsz normális kapcsolatot? Tudod együtt karácsonyozás ilyenek

2. Nem akarsz gyereket?

2018. márc. 30. 17:48
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Draga naiv kerdezo.

Van egy par, ahol mindket tag masba szerelmes. Megsem valnak el.

Ostoba lenne Fektetelezesem, hogy teged erosen beszopattak???

Nem.

2018. márc. 30. 18:32
 37/48 anonim ***** válasza:
48%
Mennyi rossz tapasztalatotok lehet, hogy ennyire ebben a keretben adódik, hogy valakit átvernek, valaki hazudik, racionálisan számolgat stb. Érzelmek fel sem merülnek mint szempontok. Nem tudom nekem egyszerűen nem ilyenek a tapasztalataim emberekkel.
2018. márc. 30. 18:52
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Te hallgass az eszedre és hagyd ott ezt a pacákot!Bár ha beetetett,esélytelen,hogy reálisan láss.
2018. márc. 30. 21:46
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

18-as gyönyörűen leírta. Az gyermeki szinten van érzelmileg aki nem képes elválni egy ilyen helyzetben. Apjának megígérte...ez valami vicc??!

Nem kéne ilyen ember soha, mert egy férfi minimum tudja , hogy mit akar és tudjon döntéseket hozni, lépéseket tenni. De ha neked ennek ellenére kell, akkor k..va gyorsan adj megmásíthatatlan ultimátumot, hogy vagy elválik villámgyorsan és felvállal téged vagy viszont látás! Ne engedd , hogy még évekig húzza a drága idődet!

2018. márc. 30. 22:18
 40/48 anonim ***** válasza:

a hatalmas szerelem nem azt jelenti, hogy ő azt csinál, amit akar, te meg alkalmazkodsz.

"Én nem kérem, hogy költözzünk össze, mert mikor elmondta, hogy még mindig a feleségével él együtt, elküldtem, lévén, nem akarom a szeretői státuszt betölteni." légyszi írj 2 mondatra jutó 1 értelmes mondatot.

ha az apja illemtankönyve fontosabb, mint hogy megbánt, akkor.....

gondolkozzál. és ne tegyél fel olyan kérdést, hogy neki mit kellene tennie. talán meg akarod neki mutatni a válaszokat, hogy nyomást gyakorolj rá?

2018. márc. 30. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!