Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szívére vagy az eszére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívére vagy az eszére hallgasson a "párom"?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfival, aki együtt él a feleségével és a 2 kisgyermekével. Külön hálószobában alszanak, a férfi sok éjszakát velem tölt, csak akkor alszik otthon, ha a felesége hajnalban megy dolgozni. Mindkét fél a gyerekek miatt van a másikkal. A szülők mindkét oldalról válás ellenesek, és nem akarják a gyerekeket sem kitenni ennek a procedúrának. A "párom" kéri, hogy várjak rá. A gyerekek közül a kicsi (3) nagyon szeret, viszont a nagy (6) teljesen elutasító velem szemben. A feleségnek is van valakije, csak ő titkolja a "férj" előtt. Én nem kérem, hogy költözzünk össze, mert mikor elmondta, hogy még mindig a feleségével él együtt, elküldtem, lévén, nem akarom a szeretői státuszt betölteni. Válni még azért sem akarnak, mert a párom megígérte az apjának, hogy a feleségével marad, mert ezt diktálja az illem. Mit csináljak? Hatalmas szerelem van köztünk, de nem akarom, hogy a gyerekei megzavarodjanak ebben a helyzetben, de azt sem szeretném, ha az ő lelkiismerete tovább dolgozna. Mindkettőnket kikészít ez a helyzet, és hiába találtuk meg egymásban a másik felünket, nekem is az eszem azt diktálja, hogy próbálják helyre hozni a kapcsolatukat. Szerintetek?

2018. márc. 30. 15:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
63%

#20 nem tudom, úgy érzem ezt valami személyes fájdalomból írod szerintem. én pasi vagyok. nekem barátaim akartak válni nem a feleségeik. nem is értem ezt, amit írsz, hogy racionalitásból ott maradni. egy rossz kapcsoltban nem jó ottmaradni. miért lenne racionális ott maradni? akkor lehetne az, hogy békében lennének.

én láttam olyat is, ami hasonlít a kérdezőre, ahol együtt élt férj és feleség és nevelték a gyerekeket és nem volt köztük semmi és mindenkinek más kapcsolata volt mellette. de ott nem volt ez mint itt, hogy a feleség nem zárta le. ott a gyerekek mindent világosan tudtak, hogy ma apa megy a párjához, holnap anya. (bár szerintem ez nem jó így, mert igazából nem lehet így kialakítani rendes kapcsolatokat mellette. szerintem azt lehetne tényleg, hogy közel lakni. de a férj és feleség elsődlegesen már nem egy háztartásban van. vagy esetleg tényleg egy ikerház vagy ilyesmi. a lényeg, hogy az élet azzal menjen együtt akivel lenni akarsz.)

2018. márc. 30. 16:26
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

utolsóval értek egyet.

szegény kérdezőt rendesen átverte a pasi.

szerelem... hagyjuk már!

ha szeretek valakit, nem alázom meg azzal, hogy szeretőt csinálok belőle, hanem mindent elkövetek, hogy tiszta helyzetet teremtsek, és együtt legyünk hivatalosan is.

2018. márc. 30. 16:27
 23/48 anonim ***** válasza:
fenti válaszom a 20-sal vakló egyetértésről szólt.
2018. márc. 30. 16:27
 24/48 anonim ***** válasza:
65%

"egy rossz kapcsoltban nem jó ottmaradni. miért lenne racionális ott maradni?"

minden szociológiai felmérés szerint a férfiak tűrnek és maradnak inkább benne egy rossz házasságban, és a nők azok, akik átlagban nagyobb számban kezdeményezik a válást, nem a férfiak.

a baráti köröd ebből a szempontból nem reprezentatív minta, és félrevezető, ha általánosításra használod.

2018. márc. 30. 16:29
 25/48 anonim ***** válasza:
#24 muti egy ilyen felmérést.
2018. márc. 30. 16:34
 26/48 anonim ***** válasza:
100%

"Én nem kérem, hogy költözzünk össze, mert mikor elmondta, hogy még mindig a feleségével él együtt, elküldtem, lévén, nem akarom a szeretői státuszt betölteni."

Tudod mit nem értek? Hogy lehet valakivel úgy együtt járni és nem tudni, hogy az illetőnek felesége van? Nem volt egy olyan pillanat, hogy mielőtt mondjuk bármi történne, egy csók vagy szex megkérdezed, hogy van-e párja? Ha hazudott volna és eltitkolja akkor csak ú lenne a hibás de te ugyanolyan hibás vagy. Belementél egy kapcsolatba egy olyan férfival aki nem zárta le a házasságát. Most meg gond van. Idejében kellett volna félteni a megfelelő kérdést. Amúgy a párod is elképesztő, hogy kapcsolatba kezd és nem mondja el, hogy felesége van. Akkor is elítélendő de akkor legalább veled őszinte lett volna ha már a feleségét alázza.

2018. márc. 30. 16:40
 27/48 anonim ***** válasza:
88%

"A házasságok csaknem 60 százaléka végződik válással, amelynek nagy részét a nők kezdeményezik. Míg társuk fél, vagy lusta lépni, a nőknél hamarabb betelik a pohár, és inkább szakítanak az elfogadhatatlan életkörülményekkel."

(Kocsis Eszter szociológus)

"Nálunk az esetek több mint kétharmadában a nő kezdeményezi a válást, ő akar az életén változtatni, miközben a férfi sokszor csupán elszenvedője a folyamatnak, ami csak növeli tehetetlenségérzetét."

(Perczel Forintos Dóra pszichológus)

"A válások 70 százalékát továbbra is a nők kezdeményezik, a fő válóok az érzelmi elhidegülés lett, ami jelentősen összefügg a nők gazdasági önállósodásával is." (Földházi Erzsébet szociológus)

2018. márc. 30. 16:44
 28/48 anonim ***** válasza:

#27 kösz. kíváncsi vagyok miért van ott így. mondjuk anyagi körülményeken is sok múlik. megtehetik e egyáltalán, hogy válás legyen.

egyébként ilyen is, hogy így savazza a másik párját is főleg nőktől szokott jönni szerintem. pasinál ilyet nem annyira hallani. itt is a kérdésekben ez van.

amúgy lehet pont az is ok, hogy a nő ragaszkodik a házassághoz és így érzelmileg zsarol. egy pasi ilyen nem annyira csinál.

de amúgy tök mindegy. itt a konkrét esetben mindkettőjüknek van más már, úgy hogy tudnak róla. és a nő próbál ártani a másik párjának nem a pasi. a pasinak ahogy értem sacc mindegy mit csinál a felesége. szerintem itt nehéz azt mondani, hogy a feleség lezárta. ő ragaszkodik, hogy ne költözzön el a pasi. eleve a pasi ott alszik a másik lakásban már elég sokat.

2018. márc. 30. 16:50
 29/48 anonim ***** válasza:

"egyébként ilyen is, hogy így savazza a másik párját is főleg nőktől szokott jönni szerintem. pasinál ilyet nem annyira hallani."

dehogynem, a pasikat sem kell félteni!

az például egy bevett trükk párkapcsolatban élő fasziknál, hogy elkezdenek flörtölni, és úgy próbálnak szimpátiát és sajnálatot ébreszteni, hogy panaszkodnak a nőjükre.

tapasztalatból mondom, átéltem.

2018. márc. 30. 16:53
 30/48 anonim ***** válasza:
100%

"mert a párom megígérte az apjának, hogy a feleségével marad, mert ezt diktálja az illem. "

Teged meg hulyere vesz.

2018. márc. 30. 16:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!