Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szívére vagy az eszére hallgasson a "párom"?
milyen kapcsolatot hozzanak helyre? hiszen köztük már csak látszatkapcsolat van és kirakatéletet élnek.
a kedves párodnak ideje lenne felelősséget vállalnia a tetteiért.
1. a ha a társadalmi elvárásoknak akar megfelelni, és nem elválni, akkor felelőtlenség volt külső kapcsolatot kezdenie veled.
mert láthatóan fájdalmat okoz neked, belekényszerít a szeretői státuszba, és végül is mégsem vagy neki annyira fontos, hogy melletted legyen hivatalosan is.
használ és kihasznál téged.
ott vagy neki, szereted, szexelsz vele, ápolgatod a lelkét, megkap tőled egy olyan komplex érzelmi csomagot, amit otthon nem.
közben a külvilág felé eljátssza a férjet-apát.
ez neki baromi kényelmes, és majd akkor hiszem el, ha nem így van, ha a látványos szenvedés helyett férfi módjára cselekszik, és döntést hoz.
2. szerintem okosan gondolkozol, hogy nem akarsz tovább szerető lenni, hiszen ez rád nézve is megalázó.
plusz gondolj bele: ha ez a pasi megtette most, hogy a felesége háta mögött veled összejött és kettős életet él, akkor ha te lennél a felesége, idővel téged is hasonlóan kijátszana, megcsalna valaki mással.
én nem tudnám ezek után férfiként becsülni, tisztelni, mert akármilyen is a felesége, ők házasok, és megszegi az esküjét, és átveri a családját.
az nem menti fel, hogy állítólag a felesége is ugyanezt csinálja.
3. szállj ki, és keress valakit, akinek te vagy az első, aki megbízható.
Szívére. Ha jól értem annak a kapcsolatnak vége van. Sacc olyan ez nekik mint egy közös vállalkozás a gyerekekkel. Az ígéret az apjának meg annyit jelent, hogy erre törekszik. De nem sikerült. Ez így már úgy sem házasság.
Szerintem az lenne a megoldás, hogy váljanak el. Venni két lakást egymás mellett vagy egy ikerházat. Az egyikben laknátok ti. A másikban a feleség a párjával. A gyerekek meg szabadon mozoghatnak.
Szerintem a gyerekek felé egyre jobban kellene kommunikálniuk, hogy mi a státusza a kapcsolatuknak. Hogy anya és apa barátok, de mindketten mást szeretnek. Ha az anyuka is elmondja a gyerekeknek, hogy ez így jó, hogy te vagy akkor fogják érteni.
"A feleségnek is van valakije, csak ő titkolja a "férj" előtt."
én ezt nem venném készpénznek egyáltalán!
ott egy 3 meg egy 6 éves gyerekkel, küszködik egy szar házassággal, és hoppá, van neki szeretője, aki olyan titkos, hogy lehet nem is létezik.
kitől van ez az információ?
mert ha a pártodtól, akkor egyáltalán nem biztos, hogy ez igaz is.
lehet blöff is, amivel téged talomban tart, hogy figyi, a feleségemnek is van ám valakije!
ez lehet ilyen kamu lebegtetés, amivel az a célja, hogy tarts ki mellette, mert olyan rossz a házassága, vagy lehet az is, hogy ez a fantom-szerető csupán a lelkiismerete megnyugtatására lett kreálva.
ennek a helyedben utánamennék, ki ez a szerető? név szerint akár.
ezt csak azért mondom, mert engem vertek át valami hasonlóan, nem volt semmi gáz, azt akarta az illető faszi elérni, hogy megsajnáljam, és kitartsak mellette.
Az a baj, hogy az anyuka nyíltan aláz engem a gyerekek előtt. Teljesen ellenem akarja hangolni a gyerekeket. Nem akarja felvállalni a saját kapcsolatát, mert akkor nem ő lesz az áldozat. Ezt ki is jelentette. Eközben a párom meg szenved, mert rettenetesen gyerek centrikus. És a kedves feleség meg is fenyegette, hogy ha elköltözik, akkor csak és kizárólag 2 hetente láthatja majd a gyerekeket - persze, ha nem lesznek pont akkor betegek... Érdekes egy helyzet, ezért is mondtam a páromnak, hogy bármennyire is szeretjük egymást, valahogy próbálja inkább Őt visszahódítani, és akkor talán minden a helyére kerül. Én visszalépek, ő meg udvaroljon a feleségének, hátha... de nem akar, mert szeret engem. Én is őt, de rossz látni, hogy ennyire kikészíti ez a helyzet.
Már azon gondolkodom, hogy elköltözöm az ország másik végébe, telefonszámot cserélek, hogy ne is tudjon kapcsolatba lépni velem. Az ő érdekében...
"Az a baj, hogy az anyuka nyíltan aláz engem a gyerekek előtt. Teljesen ellenem akarja hangolni a gyerekeket."
bocs, de ez érthető!
mutass nekem egy olyan feleséget, aki lenyeli azt a békát, hogy hivatalosan még házas a férjével,de annak már szeretője van, aki haverkodna a gyerekekkel.
ez rohadt nagy megalázása a feleségnek!
Nem akarja felvállalni a saját kapcsolatát, mert akkor nem ő lesz az áldozat.
mert lehet, hogy nincs is szeretője!
legyen erről valami kézzelfogható dolog a kezedben, ne higgyél el mindent, amit hallasz.
"Külön hálószobában alszanak, a férfi sok éjszakát velem tölt, csak akkor alszik otthon, ha a "
Muhaha...
Ahany nos pasi hasonlot be akart nekem adni....
Nos. Ostoba vagy.
Mi a phaszert nem valt el?
Bar mindegy, erre is beszopod a kamu dunat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!