Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szívére vagy az eszére...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívére vagy az eszére hallgasson a "párom"?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy férfival, aki együtt él a feleségével és a 2 kisgyermekével. Külön hálószobában alszanak, a férfi sok éjszakát velem tölt, csak akkor alszik otthon, ha a felesége hajnalban megy dolgozni. Mindkét fél a gyerekek miatt van a másikkal. A szülők mindkét oldalról válás ellenesek, és nem akarják a gyerekeket sem kitenni ennek a procedúrának. A "párom" kéri, hogy várjak rá. A gyerekek közül a kicsi (3) nagyon szeret, viszont a nagy (6) teljesen elutasító velem szemben. A feleségnek is van valakije, csak ő titkolja a "férj" előtt. Én nem kérem, hogy költözzünk össze, mert mikor elmondta, hogy még mindig a feleségével él együtt, elküldtem, lévén, nem akarom a szeretői státuszt betölteni. Válni még azért sem akarnak, mert a párom megígérte az apjának, hogy a feleségével marad, mert ezt diktálja az illem. Mit csináljak? Hatalmas szerelem van köztünk, de nem akarom, hogy a gyerekei megzavarodjanak ebben a helyzetben, de azt sem szeretném, ha az ő lelkiismerete tovább dolgozna. Mindkettőnket kikészít ez a helyzet, és hiába találtuk meg egymásban a másik felünket, nekem is az eszem azt diktálja, hogy próbálják helyre hozni a kapcsolatukat. Szerintetek?

2018. márc. 30. 15:15
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
96%
Neked kell a saját eszedre hallgatni nem neki.
2018. márc. 30. 15:22
 2/48 anonim ***** válasza:
100%

milyen kapcsolatot hozzanak helyre? hiszen köztük már csak látszatkapcsolat van és kirakatéletet élnek.

a kedves párodnak ideje lenne felelősséget vállalnia a tetteiért.

1. a ha a társadalmi elvárásoknak akar megfelelni, és nem elválni, akkor felelőtlenség volt külső kapcsolatot kezdenie veled.

mert láthatóan fájdalmat okoz neked, belekényszerít a szeretői státuszba, és végül is mégsem vagy neki annyira fontos, hogy melletted legyen hivatalosan is.

használ és kihasznál téged.

ott vagy neki, szereted, szexelsz vele, ápolgatod a lelkét, megkap tőled egy olyan komplex érzelmi csomagot, amit otthon nem.

közben a külvilág felé eljátssza a férjet-apát.

ez neki baromi kényelmes, és majd akkor hiszem el, ha nem így van, ha a látványos szenvedés helyett férfi módjára cselekszik, és döntést hoz.

2. szerintem okosan gondolkozol, hogy nem akarsz tovább szerető lenni, hiszen ez rád nézve is megalázó.

plusz gondolj bele: ha ez a pasi megtette most, hogy a felesége háta mögött veled összejött és kettős életet él, akkor ha te lennél a felesége, idővel téged is hasonlóan kijátszana, megcsalna valaki mással.

én nem tudnám ezek után férfiként becsülni, tisztelni, mert akármilyen is a felesége, ők házasok, és megszegi az esküjét, és átveri a családját.

az nem menti fel, hogy állítólag a felesége is ugyanezt csinálja.

3. szállj ki, és keress valakit, akinek te vagy az első, aki megbízható.

2018. márc. 30. 15:26
 3/48 anonim ***** válasza:
65%

Szívére. Ha jól értem annak a kapcsolatnak vége van. Sacc olyan ez nekik mint egy közös vállalkozás a gyerekekkel. Az ígéret az apjának meg annyit jelent, hogy erre törekszik. De nem sikerült. Ez így már úgy sem házasság.

Szerintem az lenne a megoldás, hogy váljanak el. Venni két lakást egymás mellett vagy egy ikerházat. Az egyikben laknátok ti. A másikban a feleség a párjával. A gyerekek meg szabadon mozoghatnak.

Szerintem a gyerekek felé egyre jobban kellene kommunikálniuk, hogy mi a státusza a kapcsolatuknak. Hogy anya és apa barátok, de mindketten mást szeretnek. Ha az anyuka is elmondja a gyerekeknek, hogy ez így jó, hogy te vagy akkor fogják érteni.

2018. márc. 30. 15:29
 4/48 anonim ***** válasza:
85%
Az anyának is nyílttá kéne tennie, hogy van valakije. Ez fontos. Olyan is lehetne, hogy te hozod el a gyerekeket és akkor látnak egy térben az anyával, és az ő érzelmi reakcióiból látják, hogy nincs semmi baj. Ha az anya is így gondolja nyilván.
2018. márc. 30. 15:31
 5/48 anonim ***** válasza:
100%

"A feleségnek is van valakije, csak ő titkolja a "férj" előtt."

én ezt nem venném készpénznek egyáltalán!

ott egy 3 meg egy 6 éves gyerekkel, küszködik egy szar házassággal, és hoppá, van neki szeretője, aki olyan titkos, hogy lehet nem is létezik.

kitől van ez az információ?

mert ha a pártodtól, akkor egyáltalán nem biztos, hogy ez igaz is.

lehet blöff is, amivel téged talomban tart, hogy figyi, a feleségemnek is van ám valakije!

ez lehet ilyen kamu lebegtetés, amivel az a célja, hogy tarts ki mellette, mert olyan rossz a házassága, vagy lehet az is, hogy ez a fantom-szerető csupán a lelkiismerete megnyugtatására lett kreálva.

ennek a helyedben utánamennék, ki ez a szerető? név szerint akár.

ezt csak azért mondom, mert engem vertek át valami hasonlóan, nem volt semmi gáz, azt akarta az illető faszi elérni, hogy megsajnáljam, és kitartsak mellette.

2018. márc. 30. 15:38
 6/48 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy az anyuka nyíltan aláz engem a gyerekek előtt. Teljesen ellenem akarja hangolni a gyerekeket. Nem akarja felvállalni a saját kapcsolatát, mert akkor nem ő lesz az áldozat. Ezt ki is jelentette. Eközben a párom meg szenved, mert rettenetesen gyerek centrikus. És a kedves feleség meg is fenyegette, hogy ha elköltözik, akkor csak és kizárólag 2 hetente láthatja majd a gyerekeket - persze, ha nem lesznek pont akkor betegek... Érdekes egy helyzet, ezért is mondtam a páromnak, hogy bármennyire is szeretjük egymást, valahogy próbálja inkább Őt visszahódítani, és akkor talán minden a helyére kerül. Én visszalépek, ő meg udvaroljon a feleségének, hátha... de nem akar, mert szeret engem. Én is őt, de rossz látni, hogy ennyire kikészíti ez a helyzet.

Már azon gondolkodom, hogy elköltözöm az ország másik végébe, telefonszámot cserélek, hogy ne is tudjon kapcsolatba lépni velem. Az ő érdekében...

2018. márc. 30. 15:40
 7/48 A kérdező kommentje:
#5: a saját 2 szememmel láttam összebújva-ölelkezve-csókolózva a párjával. Párom is látta őket. Kedvesen megkérdezte a nevét a fickónak, mire a feleség csak nevetett, hogy úgysem tudtok meg semmit, mert akkor nem lennék áldozat... mondom én, hogy nagyon rossz és fura helyzet a miénk
2018. márc. 30. 15:43
 8/48 anonim ***** válasza:
94%

"Az a baj, hogy az anyuka nyíltan aláz engem a gyerekek előtt. Teljesen ellenem akarja hangolni a gyerekeket."

bocs, de ez érthető!

mutass nekem egy olyan feleséget, aki lenyeli azt a békát, hogy hivatalosan még házas a férjével,de annak már szeretője van, aki haverkodna a gyerekekkel.

ez rohadt nagy megalázása a feleségnek!

Nem akarja felvállalni a saját kapcsolatát, mert akkor nem ő lesz az áldozat.

mert lehet, hogy nincs is szeretője!

legyen erről valami kézzelfogható dolog a kezedben, ne higgyél el mindent, amit hallasz.

2018. márc. 30. 15:45
 9/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha le akarod zárni, ahhoz nem kell költözés és telefonszámcsere.
2018. márc. 30. 15:46
 10/48 anonim ***** válasza:
89%

"Külön hálószobában alszanak, a férfi sok éjszakát velem tölt, csak akkor alszik otthon, ha a "

Muhaha...

Ahany nos pasi hasonlot be akart nekem adni....

Nos. Ostoba vagy.

Mi a phaszert nem valt el?

Bar mindegy, erre is beszopod a kamu dunat.

2018. márc. 30. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!