Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A pokolra jutok ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pokolra jutok ezért?

Figyelt kérdés

Csókolóztam egy menyasszonnyal, igazából én nem éreztem rosszul magam miatta, ő viszont igen ami miatt aztán én is. Azt mondta, hogy a pokolra jutunk (én hívó vagyok és magamra vettem itt már a dolgot, a pasija nem érdekel). Egyébként ő a csávó miatt költözött ide, szóval amúgy meg sem ismertem volna. Én nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy más csaja tabu, viszont rengeteg lány főleg fiatalok egyik kapcsolatból mennek a másikba, és mindenki foglalt. Nem mondom, hogy mindenki megcsal mindenkit, de nem olyan világot élünk mint régen. A barátok nője természetesen tabu az teljesen más mint egy idegen.

25 F

2018. márc. 23. 16:49
1 2
 11/16 Noren1989 ***** válasza:
60%
Majd írj, hogy milyen ott!
2018. márc. 23. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
Te, a csókért pokolra kerülsz, akkor én, mint hívő, hová? Úgy hogy majd húsz férjes asszonnyal le is feküdtem? Szerintem, én a mennybe, mert féltenék tőlem a poklot.
2018. márc. 23. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Birom amikor a vallasos emberek ilyen kepmutatoak,ha mèlyen valasos lettel volna akkor nem csinalod ezt , de igazabol barmenyire is vallasos az ember mindeg az evolucio győz , ebben a formaban ez az ősztont jelenti, de te csak imatkozz egy nem letezo dologra hogy ne kerulj egy nem letezo helyre!
2018. márc. 23. 19:17
 14/16 anonim ***** válasza:
63%

"én hívó vagyok és magamra vettem itt már a dolgot, a pasija nem érdekel"

Ilyen egy igazi vallásos ember. :-)))

Akiket én ismerek, legalább erkölcsösek, mégha értelmetlennek tartom is a vallást. De te gáz vagy ember. Katolikus vagy, mi? Mondasz egy-két Miatyánkot, azt le van tudva.

2018. márc. 24. 16:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

" de nem olyan világot élünk mint régen."

Régen milyen világot éltünk? (60F) :XD

2018. márc. 25. 03:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, minimum a purgatóriumba...
2018. márc. 25. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!