Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A pokolra jutok ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pokolra jutok ezért?

Figyelt kérdés

Csókolóztam egy menyasszonnyal, igazából én nem éreztem rosszul magam miatta, ő viszont igen ami miatt aztán én is. Azt mondta, hogy a pokolra jutunk (én hívó vagyok és magamra vettem itt már a dolgot, a pasija nem érdekel). Egyébként ő a csávó miatt költözött ide, szóval amúgy meg sem ismertem volna. Én nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy más csaja tabu, viszont rengeteg lány főleg fiatalok egyik kapcsolatból mennek a másikba, és mindenki foglalt. Nem mondom, hogy mindenki megcsal mindenkit, de nem olyan világot élünk mint régen. A barátok nője természetesen tabu az teljesen más mint egy idegen.

25 F

2018. márc. 23. 16:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Pokolra? Miért pont a pokolra? Örök életedben ott fogsz szenvedni vagy mi? Az a baj a vallásos enberekkel, hogy nincs agyuk. A hülye kérdések rovat nem itt van
2018. márc. 23. 16:51
 2/16 A kérdező kommentje:
1es most nagyon megmondtad a tutit, nagyon kemény vagy :D :D :D :D :D
2018. márc. 23. 16:52
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez nem halálos bűn ezért nem jutsz. De meggyónod, a pap kiszabja a penitenciát és kész. Ha újra vétkezel újra meggyónod. Ki van ez találva. ;) Minek ide lelkiismeret, ha úgyis mindent megúszol?

Ps.: A pokol nem létezik.

Ps. 2: A vallásos srácok semmivel sem erkölcsösebbek hitetlen társaiknál.

2018. márc. 23. 17:01
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Igen oda. De nézd a jó oldalát, a pokolban van az összes könnyűvérű, dögös ribi.
2018. márc. 23. 17:02
 5/16 anonim ***** válasza:
69%

Sok értelmk van ezeknek a nagy "hívő" embereknek, amikor én ateistaként tisztábban élek, lol.

Most komolyan, mi értelme? Azon kívül, hogy a lelkisérült emberek mentsvára a vallás. Más haszna nincs, mint láthatod is.

2018. márc. 23. 17:07
 6/16 anonim ***** válasza:
70%

Ez itt a pokol. A fold.

Üdvözöllek a földi pokolban.

Innen mar nincs lejjebb nyugi.

A pokol 5 csillagos szálloda a foldhoz kepest.

2018. márc. 23. 17:09
 7/16 anonim ***** válasza:
16%

A pokol tüzén fogsz megégni, te gazember! :D

[link]

2018. márc. 23. 17:10
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
Egyenesen a gyehenna tűzére!
2018. márc. 23. 17:33
 9/16 anonim ***** válasza:
51%

Pokolra kerülsz ès Lucifer lesz a legjobb baràtod.

Az ördög lànyokkal kedvedre jàtszadozhatsz.

2018. márc. 23. 17:35
 10/16 anonim ***** válasza:
44%

Egyenesen a hűtlenek bugyrába.

Azt hallottam az a legrosszabb.

2018. márc. 23. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!