Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pokolra jutok ezért?
Csókolóztam egy menyasszonnyal, igazából én nem éreztem rosszul magam miatta, ő viszont igen ami miatt aztán én is. Azt mondta, hogy a pokolra jutunk (én hívó vagyok és magamra vettem itt már a dolgot, a pasija nem érdekel). Egyébként ő a csávó miatt költözött ide, szóval amúgy meg sem ismertem volna. Én nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy más csaja tabu, viszont rengeteg lány főleg fiatalok egyik kapcsolatból mennek a másikba, és mindenki foglalt. Nem mondom, hogy mindenki megcsal mindenkit, de nem olyan világot élünk mint régen. A barátok nője természetesen tabu az teljesen más mint egy idegen.
25 F
Szerintem ez nem halálos bűn ezért nem jutsz. De meggyónod, a pap kiszabja a penitenciát és kész. Ha újra vétkezel újra meggyónod. Ki van ez találva. ;) Minek ide lelkiismeret, ha úgyis mindent megúszol?
Ps.: A pokol nem létezik.
Ps. 2: A vallásos srácok semmivel sem erkölcsösebbek hitetlen társaiknál.
Sok értelmk van ezeknek a nagy "hívő" embereknek, amikor én ateistaként tisztábban élek, lol.
Most komolyan, mi értelme? Azon kívül, hogy a lelkisérült emberek mentsvára a vallás. Más haszna nincs, mint láthatod is.
Ez itt a pokol. A fold.
Üdvözöllek a földi pokolban.
Innen mar nincs lejjebb nyugi.
A pokol 5 csillagos szálloda a foldhoz kepest.
Pokolra kerülsz ès Lucifer lesz a legjobb baràtod.
Az ördög lànyokkal kedvedre jàtszadozhatsz.
Egyenesen a hűtlenek bugyrába.
Azt hallottam az a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!