Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a szeretőtöknek, ha terhesek lennétek?
Nemigazán. Számold ki, mikor volt peteérésed és amelyik dátum egybeesik vele, valószínűleg akkor foganhatott meg.
Gondolom a szeretőddel nem vésekeztetek, nem is értem, hogyan jut eszedbe valakivel aki nem a férjed vagy a párod védekezés nélkül szexelni...
Amúgy megcsalás helyett miért nem próbáltad a kapcsolatodat rendbeszedni, esetleg szakítani?
Ha kiderül ez a dolog, vállald a felelősséget, mert eléggé gerinctelen lépés volt tőled.
Pfff... vetesd el. Ez így nagyon gáz. Szeretőnek kár elmondani... 1x voltatok együtt, nem hiszem, hogy repesne, hogy közös gyereket vàllaljon veled.
Ùgy lenne tisztességes, ha a férjednek elmondanád, és dönthetne, hogy ő mit akar. De ha megcsaltad, ráadásul védekezés nélkül, akkor te nem vagy tisztességes típus... gondolom, ha azt írod, megbántad, akkor vele akarsz maradni. Ebben az esetben az abortusz a legjobb megoldás, hogy véletlenül se varrd a nyakába más gyerekét.
Hát ez egy időzített bomba.
Nagyon jó barátom éppen válik, nincs közös megegyezés, már több mint 1 éve húzódik az eljárás és van 2 gyerek, 2 fiú, 3 és 8 évesek. Az apa az ügyvéde tanácsára csináltatott apaságit, most már nem egy drága dolog, állítólag már rutineljárásnak számít. Volt egy olyan sejtése, hogy a második fiúnak nem ő az apja (sokat dolgozott akkoriban külföldön), de amitől teljesen kibukott, hogy pont fordított eredmény született és az első gyerek nem az övé. Ami pikantériája a dolognak, hogy az első gyerekkel már terhes volt a párja amikor megesküdtek, mondhatni ez volt az indok arra, hogy összeházasodjanak(előtte 2 évig együtt éltek).
Nem kell mondanom, hogy az eddig sem felhőtlen viszonyukra ez hogyan hatott, alig beszélnek egymással. A férfi saját fiát követeli magának, persze a nő mindent megtesz azért, hogy a 2 gyereket együtt tartsa és a magyar jogrendnek hála ez valószínűleg sikerülhet is neki. Ami számomra furcsa, hogy a barátom teljesen eltolta magától az idősebbik fiút, egyáltalán nem foglalkozik vele, legutóbb is csak a kisebbik volt nála, egyenlőre nem tudja feldolgozni a történteket. Személyesen is ismerem a családot, a nagyobbik fiúval szoktam is találkozni az iskolánál reggelente és láthatóan megviselte.
Azt azért hozzáteszem, hogy a válást a feleség kezdeményezte, mondván elhidegült a kapcsolatuk. A gyerekeket nagyon sajnálom, ők semmiről sem tehetnek.
4-es
a fiam 20 éves. Ha kiderölne hogy nem én vagyok az apja akkor sem szeretném kevésbé mint előtte.
Sajnálom szegény idősebb gyereket, nem kellene másként viselkednie a férjnek. Ha csak a genetika miatt volt az a marha nagy szeretet akkor a másik gyereket sem érdemli meg.
Itt a nőt kéne agyoncsapni.
Honnan tudod, kie a gyerek?
Hogy lehettetek olyan hulyek, hogy nem vedekeztetek?
En biztos nem mondanam el a szeretodnek csak akkor ha szeretned megyartani es vele felnevelni. A ferjnek sem mondanam el, mert egy dolog a megcsalas, gyerek mastol egy masik. Nem lenne korrekt mas pasi gyereket felneveltetni vele, szoval vagy abortusz, vagy szeretovel bevallalas, vagy szingli anyuka.
Ugy nem lehet szulni h fogalmad sincs arrol h ki az apa, mert ezek a dolgok elobb utobb kibuknak. A megcsalast lehet egy eleten at titkolni-a dilemmakat nem. Minden csaladban van ez a kire utott a gyerek kerdeskor, kulso vs szemelyiseg, es egg nap lehet h pont te fogod elmondani h aaaaaa vegulis nem Tudod ki az apuka:-))
Egy ferfi el tud nezni egy megcsalast, az megbocsajthato-de azt hazudni h o az apa, az a lelkiismeret es emberseg teljes hianya.
Nem egészen tiszta a dolog.
A férjed tudja hogy terhes vagy? Vagy ezt még csak te tudod? Meg fogod tartani?
Ha nem tudnám ki az apa, akkor számomra az abortusz tűnik logikusnak. Ebben a helyzetben elmondanám a szeretőnek mi a helyzet.
Ha megtartod és együtt maradsz a férjeddel,akkor nyilván a szeretőnek nem célszerű elmondani, de úgy is meg fogja tudni.
Ha megszülöd és az a férjedé a gyerek, akkor valószinű soha semmi nem fog kiderülni. Ha nem az övé.... akkor szurkolj, hogy rád hasonlítson inkább. Bár én ezt a részét elítélem. Inkább epvetetném, de nem vagyok a helyedben.
Majd íd meg mi volt. Légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!