Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmeselnetek kit mi vett ra a hütlensegre? Olyanok akik sosem tudnak elkepzelni h hütlenek lesznek
Olyan sok ember van akik teljesen elitelik a megcsalast.
Legyen nö vagy ferfi.Van egy vilagszemlelete hogy ez nem helyes.
Megis idövel megtörnek.
Mi lehet ennek az oka szerintetek?Mi valtja ezt ki?
Aki esetleg ilyen cipöben jart meselne erröl?
Szamomra olyan furcsa ez.Hogyan valtozhat ekkorat valaki velemenye?
Az én válaszom talán egyedi lesz...A férjem pár éve csalt meg,tisztáztuk, de képtelen vagyok elfelejteni. És próbálkoztam mindennel..komoly sporttal.de még így i maradt feszültség,, hogy ne őröljön fel, így sajnos amikor épp megőrülni készülnék az emlékektől, akkor nézegetem a társkereső oldalakat, némi levelezés és ez feldob..
Igen, emiatt csaltam meg én is a férjem, mert addigra már nem csak a revans érzés dolgozott bennem, de az ismeretlen utáni vágy, izgalom is..
Ezzel talán egy új választ is adok..
Izgalom, tiltott gyümölcs, de ezt kb 20 év házasság után tudom elképzelni. Annak ellenére, hogy nem akarsz elválni, egy idő után egyfajta szórakozás, pláne, ha megfelelő partnert találunk!
Lehet fujjolni, de közel ötven évesen ez a véleményem.( nem látszom annyinak)
Csapnivaló minőségű, emellett egyre ritkuló szex.
Mikor már kb. 2 havonta egyszer adódott egy erősen "ZS" kategóriás együttlét, hát mit mondjak... egy női boka látványától is képes voltam bepörögni.
Ráadásul kiderült hogy félre is lépett, innentől kezdve már csak idő kérdése volt hogy mikor találok én is alkalmat egy normális együttlétre - MÁSSAL.
De a következmények persze nagyon rosszak voltak, (a lelkiismeret furdalástól a veszekedéseken keresztül, a lelki zsarolásokig). Ezért nem is csinálnám így többé.
Még mindig könnyebb egy tisztességes szakítást feldolgozni majd utána lépni, mintha összemosódik ez a 2 dolog.
40f
Napi szinten van igénym szexre. A párom havi egyszer fogadta el a közeledésem, akkor is csak addig ment a szex amíg ő ki nem elégült, aztán hátat fordított és alvás, hozzá sem lehetett érni. Én meg rendezzem le magamnak a befejezést, de ha észrevette hogy magamhoz nyulok fel volt háborodva.
Szeretőm lett életem legojobb szakasza. Később persze válás lett belőle.
A második eset egy másik kapcsolatban pedig egy megcsalás utáni revans ami máig is tart.
Igen, velem is ez történt, hogy csak egy hetente két hetente volt szex....Magam sem gondoltam, hogy mára komplett szexmániám van..De ez vmilyen formában a sérülésem következménye..
Azóta rengeteg pasival leveleztem társkeresőn és mindenütt ez az ok, a hiány, de néhol az is, hogy izzást,szenvedéyt szeretne a pasi..CSak nehogy SZENVEDÉS legyen a vége..:-(
Még tizenöt évesen futtattam párhuzamosan két fiút, mert tetszett, hogy bálványoztak, és próbálgathattam rajtuk a karmaim, meg a fiatalságom hatalmát.
Azóta nem voltam hűtlen, és nem érdekel a játszmázás.
Érzelmileg nem voltam kielégítve.
Szerelmes lettem egy sose látott valakibe.
Válás lett a vége...mindenhogy az lett volna de a szeretősdi adott egy löketet.
Belebonyolódtam egy összesen 5 évig tartó bonyolulr kapcsolatba.Aztán nem sikerült mégsem...három év kellett, hogy helyrepakoljam magam és lépni tudjak.
Ma már boldog kapcsolatban élek.Nem tartom helyesnek a csalást.Így sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!