Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van ciki, gáz első csók? Ha igen akkor elmesélnétek?
Kb 12-13 lehettem haza kisért a fiú a faluból fújt a szél megakart csókolni csak hogy a szánk tele volt a hajammal és közbe meg a szájába is voltam és mondtam teli szájjal hogy " jajj a hajaamat esszük" ott bénáztunk egy pár percig iszonyat cikinek éreztem utána magam mert nagyon nem igy képzeltem el az elsö romantikus csókomat de hát ez a ku rva szél közbeszólt mint valami rossz amerikai tini filmben😅
23N
Randiztam egy pasival, nem volt szimpi, mármint rendi volt, de nem érdekelt komolyabban, max havernak, na, haza kísért, ajtó előtt mondom ok, köszi, jóéjt buh-bye. Láttam akar csókolózni, mer hajolgatott meg közeledett, mondom én nem szeretnék kösz. Beszélgettünk még egy kicsit, erre csak lekapott, full nyitott szájjal kb bekapta a fél arcom, azt hittem hányok.
rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!