Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megcsal a férjem, ezt onnan tudom, hogy belenéztem a telefonjába és találtam dolgokat. Első gyermekünket várjuk.2 és fél éve vagyunk házasok.7 éve ismerjük egymást.
A férjed keresi a szeretőt. Nem véletlen, nem csak a sors sodorja elé.
Valószínű eddig is csalt, csak nem bukott le. Ez után is csalni fog. De nyugi, a xaros gatyáit még pár évig te mosod. Aztán ha a gyerek ovis lesz, te meg öreg és szottyadt, akkor nyugodt lélekkel lecserél egy fiatalabbra. Persze a te hibád lesz, mert nem kap meg otthon mindent.
Sok boldogságot!
Állítólag azért IS van ennyi válás, mert főleg a telefon buktatja le az embereket...
Nehogy neki álljon már feljebb. aztán megkapod, milyen feleség vagy, hogy fel sem tűnik..És lehet , hogy most is vidám légyotton van..?
egyébként a tárkeresők nagy része napközben ér rá..miért is???Este időben hazaér..Ha az a rengeteg búvóhely mesélni tudna...
22-es komment
Ekkora hülyeséget..Miért lenne 5 év múlva szottyadt..Nem tudod talán, de a nő ahogy érik úgy lesz egyre kelendőbb,,,saját tapasztalat...:-)
nyilván van egy határ...De ettől még a kérdező oly messze van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!