Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nőknél miért szakító vagy válóok, ha nem nézhet bele a telefonjába?
Bocs, de a kérdésed értelmetlen... tehát azért hagy el valakit, mert saját telefonjába nem nézhet bele... nagyszerű!
Az ilyen nőt felejtsd el, meg azt is aki a párja telefonját akarja nézegetni.
Helyesbítek a férfi telefonjába miért nem nézhet bele.
Bocsi én írtam ki rosszul.
Még sosem nyúltam a párom telefonjához, azt se tudnám megmondani, hogy mi a márkája :)
Ő se nyúlt még az enyémhez.
Igaz, mi felnőttek vagyunk.
29N (34F)
Ez ultra gyerekes 😂 Általában azok szoktak félteni akiknek takargatnivalója van. Exem megcsalt, nemis egyszer - voltam olyan bizalmatlan hogy belenéztem. Hát ki az a hülye aki lefordítja a telefonját és folyamatosan magával hurcolja a lakásban is miközben csipog ezerrel?! Ott van mit rejtegetni.🙂 Volt is.
Na de az, hogy miért ne nézhetnek bele a párok? Mindenkinél más! Én nem néznék bele és nemis érdekelne ha nem viselkedne furcsán illetve bízok benne. De alapjáraton meg simán megnézheti a párom, mert nincsen mit takarnom. Saját lelkiismerete dönti el mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!