Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megcsal a férjem, ezt onnan tudom, hogy belenéztem a telefonjába és találtam dolgokat. Első gyermekünket várjuk.2 és fél éve vagyunk házasok.7 éve ismerjük egymást.
Hogyan tudtál belenézni a telefonjába?
Egyébként egyetértek az előttem szólókkal.
"Lebuktatni nem buktathatom le, hiszen akkor magamat is lebuktatom, hogy kutattam a személyes dolgai között."
És nem érdemelnéd meg? Kétszínű vagy, és ugyanezt kéred számon máson...
Szerintem tényleg ne várj! Szembesítsd a férjedet vele hogy mit találtál. Lehet csak félre értés.
De ha csak vársz tétlenül akkor lehet sose fog eléd állni a férked hogy válni akar... hanem évekig lesz még úgy veled hogy konkrétan hülyének néz és mindig megcsal téged.
Nahát kérdező, utolsó kommentedet olvasva azt mondom, megérdemled. Dugd a homokba a fejed és mindenki jól jár.
Talán a másik nőben több rátermettség van, azért kell ő a férjednek.
Nem biztos, hogy ez a szerető fogja benyújtani a számlát, lehet majd csak az ötödik.Azt is kívárod?
Az sem biztos, hogy a férjed valóban válni akar, csak eteti a nőt vele.Inkább csak a változatos punci iránti igényét elégíti ki.Ez neked tűrhető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!