Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derült ki, hogy megcsaltátok a párotokat, vagy hogy titeket megcsaltak?
Figyelt kérdés
4 éves kapcsolatomban ma egy havertól tudtam meg, hogy a páromat egy éve lesz*pta buliban egy másik lány... Ti hogy tudtátok meg/buktatok le?2018. márc. 11. 15:45
11/14 anonim válasza:
És akkor mit tegyenek szegény szerencsétlen emberek, akik szeretnének kapcsolatot, családot, gyerekeket ugyanúgy, de rohadtul tudják, hogy ők nem akarnak egész hátra lévő életükben csak 1 emberrel szexelni? :(
12/14 anonim válasza:
Megereztem, de akkor mar a kapcsolatunk a veget jarta, szakitottunk is ra par honapra.
13/14 anonim válasza:
Hónapok óta éreztem, hogy sunnyog, hogy nem érzi jól magát. Többször beszéltünk, mondtam neki, hogy ha azzal teszem boldoggá, hogy elengedem, akkor szakítsunk, legyünk barátok. 25 volt akkor, én 31. Hosszú volt a kapcsolatunk, sokmindenen túl voltunk már. Ő mindig mondta, hogy ő mennyire szeret, nem akar elhagyni, velem akar maradni. Aztán kiderült, hogy hónapok óta csal a munkatársával az éjszakás műszakban. Ekkor már a menyasszonyom volt. A gyűrűmmel az ujján keféltek...szóval a facebook buktatta le. A fickó ráírt az estét megköszönni. Én pont láttam ezt, mert az otthoni gép be volt kapcsolva és az ő facebookja volt belépve (nem tagadom, kutakodtam). Ezt követően is le akarta tagadni a történteket, de végül megtudtam mindent. Aznap este meghalt bennem valami. Valami, amit már sosem kaphatok vissza. Ez több éve volt már, azóta sem jobb.
14/14 anonim válasza:
SMS...Olvastam valahol, hogy azért is van ennyi válás, mert túl azon, hogy felgyorsult világban élünk és gyorsan döntünk, lobbanunk..
Az SMS és egyéb kommunikációs csatornák pl: face book
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!