Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki öt év megcsaláson van túl?
A hogyan tovább érdekel, hogy lehet folytatni a házasságot tovább.15-20 év házasságban. Nők, férfiak véleményére is kíváncsi vagyok. Nők részéről, hogy nem vették észre, férfiak, hogy derült ki, hogy nem buktak le sokáig.
5 év megcsalás ugyanazon személlyel, hosszú viszony.
Komolyan ezek után még felmerült az ötlet hogy folytassák? tényleg ennyire nem tisztelik se magukat se a másikat, vagy ennyire egymásra lennének utalva?
5 év ugyanazzal már nem csak egy részeg éjszaka, vagy rózsaszín köd (azokat is nehéz lenyelni de ezt..)
Az meg, hogy hogy nem derült ki, kérem szépen gondolom úgy hogy a másik fél se törődhetett túl sokat a megcsalóval, ha nem szúrta ki..
> Nők részéről, hogy nem vették észre, férfiak, hogy derült ki, hogy nem buktak le sokáig.
Mer’ ugye köztudomású, hogy a nők soha nem csinálnak ilyet, lol
4-es oke, igazad van. Mindkét fél csinál ilyet. Azért fogalmaztam így, mert egy konkrét esetről beszéltem.
De természetesen mindkét nemre értem, mindenki válasza érdekel.
Az anyosomeknal pont ugyanez volt a helyzet, az anyosom 4 evig csalta az aposomat a legjobb baratjaval. Az Aposom ehagyta de 3 het utan visszafogadtabaz anyosomat. Hozzateszem ha nem is viszonyban de O is megcsalta az anyosomat,
Szoval leultek beszelni es ennek 40 eve. 70 evesek, boldogok es amikor nagy ritkan felhozzak mindketten rohognek azon h mennyire idiotak voltak:-)Az aposom a mai napig elete legjobb dontesenek tartja b visszafogadtabaz anyosomat;-)))
Aztan az egyik baratnom, neki mar 7 eve viszonya van, lebukott, de megis a ferjevel maradt, a mai napig randiznak a pasival se sokkal ritkabban. Mondjuk az o hazassaguk nem jott rendbe a dologtol, nem igazan ertem miert nem valnak el;-))
A sor vegtelen, rengetget baratom jar hasonlo cipoben es senki nem valt el miutan kiderult. Mindannyian meloznak azon h a dolgok remdbejojjenek, tobb kevesebb sikerrel ez mukodik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!