Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit tennétek, ha megcsaláson kapnátok rajta a párotokat? Egy dolog tudni, hogy megtette, vagy magától beismeri, és egy másik, ha éppen rajtakapjuk. Ki hogy reagálná le?
Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 20:19
1/15 anonim válasza:
összekötném mindkettőt egy lepedővel és úgy dobnám ki az utcára.
Utána a cuccait. Legalább szórakozzak.... :D
2/15 anonim válasza:
"Feküdj csak rá pajtás, úgy elég lesz egy golyó is..."
3/15 anonim válasza:
Rajtakapni? Abból üvöltés lenne, teli torokból és csúnya dolgokat. Illetve segítenék pakolni rohamtempóban. Közben meg láthatóan lüktetnének a halántékomon az erek.
Pedig mindenki türelmes embernek ismer.
31F
4/15 anonim válasza:
Bekulàznék a helyszinen utànna megdobàlnàm őket és mint aki jól végezte dolgát kezet mosnék. Majd várnám a reakciót.
5/15 anonim válasza:
Én lány vagyok, de a megcsalás ebben a kérdésben szexet jelent?
6/15 A kérdező kommentje:
5: Hát nem is azt, hogy órákat dumál vele msn-en.
2017. júl. 21. 20:40
7/15 anonim válasza:
Én nem csinálnék nagyjelenetet belőle, egyszerűen visszacsalnám, és kvittek vagyunk. No hard feelingz.
8/15 anonim válasza:
Megkérdeztem barátomat, azt mondta rögtön vége lenne. Ha elmondom, dührohamot kap, sokáig nem állna szóba velem. Ha meg rajtakap, megveri a gyereket akivel megcsalom épp.
9/15 anonim válasza:
A sracnak kicsit helyretennem az arcberendezeset, valamint nincs szuksege annyi ep bordara sem. Ha kocsival jott, akkor kiprobalnam rajta az uj hasitofejszemet is. Aznap mar nem kene kondiznom, 2 legyet utnek egy csapasra.
A baratnommel pedig szakitanek.
10/15 A kérdező kommentje:
Miert csak a sracot vernetek? Ez nagyon mangina dolog. Lehet, hogy nem is tudott rolatok. A notokkel viszont mas a helyzet.
2017. júl. 21. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!