Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő túllépni egy megcsaláson?
Felfogás kérdése, ugyanabban a cipőben jártam. Nekem kb 2 hónap volt, de maga a kapcsolat eléggé mérgező volt, amit én nem igazán láttam a rózsaszín köd miatt. Aztán ugye megcsalt. Innentől kezdve minden közös emléket, és ami ráemlékeztet kivágtam. Facebookon letiltottam hogy még véletlen se nézzek rá. Nekem így kb 1-2 hónap volt. A felfogás ami pedig "éltetett" pedig az volt, hogy igazából én nem vesztettem senkit, mert hát igazából hátrahagyott. Ő pedig vesztett valakit aki nem tette volna. Nyílván az ő szemszögéből nem nagy veszteség :D Ha megcsalt nem is szeretett igazán, nem is érdemelt meg, stb stb... :D Régebbi kapcsolatokat felelevenítettem, kiszabadultam az "aranykalitkából" aztán pozitívan tovább. :D
F/22
15 év után sajnos nem megy ilyen gyorsan a felejtés, főleg , ha te generáltad az okot.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!