Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megcsalás ha más férfival találkoznék?
Kedden volt egy céges buli amire "kötelező" megjelenni. Felírják,hogy kik voltak jelen. Valamint van csipogtatónk így ezzel is tudják,hogy én az nap mikor érkeztem meg vagy,hogy ott voltam-e az nap egyáltalán. Szóval elmentem és igazából semmi extra nem volt. Az elején lement a szokásos beszéd pár videót megnézettek velünk utána lehetett enni inni beszélgetni másokkal. És odajött hozzám egy férfi akivel előtte látásból ismertük csak egymást. Beszélgettünk két óra hosszát kábé és a végén bejelöltük egymást facebookon. A telefon számomat is elkérte,de azt nem adtam meg neki. És kétszer háromszor is hangoztattam,hogy van barátom. Valahogy szóba került egy egy téma kapcsán így megemlítettem. Jófejnek kedves embernek tűnik. Facebookon még az nap késő este írt,hogy örült,hogy megismert majd még találkozzunk és már konkrét helyszínt mondott. Telefonáltam vele messengeren,mert jelezni akartam,hogy nem,nem! Tényleg nem lehet köztünk semmi,nem akarom hitegetni. Erre nagyon kedvesen normálisan reagált és beszéltünk egy csomót más dolgokról is. De egyre jobban úgy éreztem,hogy oké bízhatok benne és tökjónak tartom ezt,mert barátkozni szívesen barátkoznék vele. Jövő héten pénteken elmegyünk moziba megnézni valami filmet. Ő mondta,hogy mi a címe de nem emlékszem már rá pontosan. Asszem az éhezők vidalás nő a főszereplő benne. És szombaton megakarja hívni a barátomat is egy bowlingra pár barátjával mennek és oda is meghívott akiknek bemutatna szívesen. Ezt is elfogadtam. A barátomnak mindent elmondtam tegnap és megkérdeztem,hogy szeretne-e jönni,de nagyon durván elutasított és oda vágta hozzám,hogy "NEM" és nem örülne ha mennék aztán lecsapta a telefonját az asztalra és elvonult. Azon gondolkodtam,hogy ma még beszélek vele erről,de nagyon durván viselkedett tegnap és nem merem felhozni újbol a témát. Szerintetek hogy érdemes ezzel előhozakodni? Ez szerintem nem minősülne megcsalásnak. Ha mással is találkozom és ő is jöhetne szombaton.
L/22 F/26 ( a srác 25 éves)
Kislány gondolkozz már egy kicsit!
Férfiak férfiakkal barátkoznak! Nőket csak megdugni akarjuk, nem barátkozni velük!
Nem is ismer mert alig láttátok még egymást, ha barátkozni akarna biztos talál a saját részlegén ehez embereket. Ugyanúgy ha te is akarsz barátkozni célszerűbb olyanokkal már akiket ismersz munkahelyről nem gondolod???
Nekem annyira nonszensz hogy odamegyek egy random nőhöz akit még csak 2x láttam munkahelyemen, aztán egy kis beszélgetés után elhívom barátilag moziba.... Ha el akarnék hívni valakit akkor azt a körülöttem dolgozók közül tenném, nem a cég másik végéből! Ja és főleg hogy a párom szavára sem adok, ergó dögöljön meg mert nem akar eljönni...
Na mindegy erre nem kell válaszolj, csak kikívánkozott.
En azert irtam, hogy lehet, hogy egy szorostoku profival allsz szemben, aki ugy kiforgat es megcsavar teged es a baratodat is, hogy majd csak neztek egymasra az ágy szelen ullve, hogy wtf?
Felhoztad a figyelmet, hogy van baratod.
Ezt o levagta, tehat eloszor nem teged kell meggyozzon arrol, hogy bartilag akar veled ismerkedni, hanem a baratodat. Ha a baratodat is elhivja egy kozos programra, akkor a baratod mar azt foglya gondolni, hogy “nahat, ez engem is meghivott, hat akkor ez haversrac”.
Tehat ha legkozelebb elhiv teged valahova, akkor mar a baratod nem lesz ott mint kifogas, mert tudatositja a baratodban azt, hogy o igenis csak baratilag kozeledik feled.
Tehat barmikor ha elhiv moziba, kirandulni, setalni valahova, elvileg te belemesz apellata nelkul, mert a baratod elenged.
Pl ha nekem bejonne egy csaj, es latnam, hogy vevo ram, es hu de megakarbam egyszer dugni, de tudnam, hogy van pasija es ezt hangoztatta is. Akkor eloszor a pasit kezdenem el manipulalni.
Bar en sosem vetemedek ilyenre, ellenkezik az elveimmel stb. Es a legtobb ember nem eleg kitarto sem agyafurt, hogy ily modon kozelitse meg a dolgokat es erjen celba. Szerintem csak baratkozni akar. De kitudja......
Nem tudom, hogy ilyen agyafurt egy ember vagy sem. De egy biztos....ferfiakra es nokre is. Ha tul baratsagosak veled, tarts tavolsagot.
Vagy nagyon sötét, vagy nagyon gyerek vagy még, vagy nagyon is tudod te, hogy mi áll a háttérben, de valójában élvezed a helyzetet, mert szimpatikus neked is a srác.
De kívánom, hogy olyan döntést hozz, amit később nem bánsz meg.
Én inkább nem barátkozom azokkal az emberekkel akik velem egy részlegen dolgoznak. Így is folyamatosan megy az áskálódás pechemre ahol én dolgozom ott nagy %-ban nők vannak. Kimaradtam eddig a vitákból,de amit látok az szörnyű. Mindennap van valami balhé vagy kibeszélnek valakit mennek panaszkodnak egymásnak. Egy normális nőt ismerek csak, de az 45 éves már. A férfiak meg férfiak. Igazából a munkahelyen nem szoktam ismerkedni. Nem azért járok melóba. Ezen a céges bulin is jórészt egyedül voltam. Ettem ittam egy csomót. Később jött oda ez a férfi akit csak látásból ismertem előtte. Amúgy azon a részlegesen sokkal több a közvetlenebb kedvesebb ember. Beszélgettem régebben pár nővel is akik normálisnak jófejnek tűntek. Akikkel én dolgozom együtt azok klikkesednek és a nők nagyon gázul viselkednek. Fura mert főleg a 25-30+ korosztály csinálja. A fiatalok többsége nem törődik velük.
Én nem hiszem,hogy egy ember ennyit taktikázni vagy "manipulálna" màsokat. Nem tudom hogy máshogy lehetne másokkal ismerkedni ha nem úgy hogy valami közös programot csinálunk? Vagy ti féltek másokkal ismerkedni? Vagy ennyire a párotok fenekében vagytok? Hogy inkább nem barátkozok senkivel,mert uuuh ő biztos csak arra menne vagy túl kedves ebből majd baj lesz vagy áh a pasimnak ez nem tetszik akkor inkább jó gyerek leszek és az lesz mindig amit ő akar. A barátom szerintem nem volt normális ahogy kezelte ezt. Csapkod, felemeli a hangját elvonul. Járt volna neki az oscar díj! És nekem kéne még hajlandóságot mutatni,hogy akkor beszéljünk megint? Tudjátok mit. Köszönöm a válaszokat. Már csak azért is elmegyek és jól fogom érezni magam. Tegnap beszéltem még a sráccal és megkérdeztem,hogy jöhet-e más is? Igent mondott azt mondta ő is akkor hív pár embert magával. Szóltam két barátomnak egy srácnak és egy lánynak hogy jöjjenek moziba ők is. Örültek neki, úgy hogy ez le lett beszélve. A barátomnak ma reggel szóltam és kérdeztem,hogy így sem akar jönni? NEM! és én se menjek! Na jó ez különben sok. A bátyám pont az éjjel hívott akivel beszéltem pár órát. Hát igazából az ő hatására döntöttem úgy hogy akkor legyen így. Szerinte nincs kint a négy kereke azoknak az embereknek akik a legrosszabbat feltételezgetik. Neki is vannak nő nemű barátja is és kikérte magának,hogy azért mert csinosak nem akar velük dugni vagy kapcsolatba lépni. Én inkább a szakításon gondolkodom most. Nekem nem fog kelleni egy hiszti gép. A barátom úgy viselkedik mint ha megbolondult volna.
Oh bocsánat ha valakit szimpatikusnak találtam. A barátaimmal is valamikor megismerkedtem. Írtam,hogy volt amikor éppen párkapcsolatom volt mellette. Az exemet nem zavarta, a későbbiekben ő is jött velem néha. De eleinte nem és volt amikor a srác haverral találkoztam. Elmentünk város napra koncertre kiállításra. Nem történt soha semmi és azóta is jóban vagyunk néha összefutunk. Ilyen barátnőim is vannak akikkel szintén valahol megismerkedtem pl volt akivel önkénteskedés során találkoztam,de másnapra már megbeszéltük,hogy találkozunk a városban. És ő lány volt.
Nem,nem élvezem,hogy valaki bevágja a hisztit. Most csinált ilyet először és utoljára. Így csak elüldöz. Nagyon utálom amikor valaki bizalmatlan negatív és hülyeségeket feltételezget.
Te meg durciból "felnőtt módjára" ahelyett, hogy megbeszéltétek volna ezt, elmész.
De azért örülök, hogy most legalább felvetetted, hogy elhívnál másokat is, mert azért érezted te is, hogy elég nagy paraszt lennél, ha valóban kettecskén mennétek a moziba a sráccal... ;)
Nonszensz vadonatújan megismert, ellentétes nemű emberrel moziba menni először, mivel eléggé randi jellege van. Tudom, hogy ezzel te is tisztában vagy, különben nem kalapoltál volna össze most emiatt több embert...
Mellesleg az én saját tapasztalatom az, hogy csinos nőként aki enynire nagyon rám van akadva az elejétől és közeledik, minimum meg akar dugni... Persze lehetünk ettől haverok is, de nem szervezek velük közös programot. Ezek később MINDIG be is igazolódtak. HA csak rajtuk múlt volna..
Lehet férfiakkal haverkodni, barátkozni, de idővel majd meg fogod tanulni te is a helyén kezelni ezeket az elelntétes nemű barátokat, hogy hol a határ a barátkozásban.
A pasiddal úgy is szétmentek, lesz neked más beállítottságú páros, lehet, hogy ez a srác.
Majd ha melletted megimser egy csajt, aki szimpi neki és csinos, és sokat fognak együtt lógni, szerintem te leszel az első, aki a seggét a földhöz fogja verdesni, és jössz maj ide kérdezni, hogy miért nincs rád tekintettel, és miért érdekli enynire másik lány.
Tudom, hogy neked ez most felfoghatatlan, és a magyarázataidat fogalmazgatod majd erre is, de van már ezekben annyi tapasztalatom, srác haverokkal, hogy fogod te később ezt még máshogy is gondolni, ha koppansz.
Erre sem kell reagálni, mert magyarázkodni nem nekünk kell.
Sok mindent akartam írni, de inkább nem teszem.
Maradjunk annyiban, hogy szakíts csak a barátoddal, hidd el nekem, hogy jobban fog járni nélküled.
Nos, hogy alakult a program? Jól érezted magad?
Szakítottál végül a barátoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!