Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem megcsalás ha más férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megcsalás ha más férfival találkoznék?

Figyelt kérdés

Kedden volt egy céges buli amire "kötelező" megjelenni. Felírják,hogy kik voltak jelen. Valamint van csipogtatónk így ezzel is tudják,hogy én az nap mikor érkeztem meg vagy,hogy ott voltam-e az nap egyáltalán. Szóval elmentem és igazából semmi extra nem volt. Az elején lement a szokásos beszéd pár videót megnézettek velünk utána lehetett enni inni beszélgetni másokkal. És odajött hozzám egy férfi akivel előtte látásból ismertük csak egymást. Beszélgettünk két óra hosszát kábé és a végén bejelöltük egymást facebookon. A telefon számomat is elkérte,de azt nem adtam meg neki. És kétszer háromszor is hangoztattam,hogy van barátom. Valahogy szóba került egy egy téma kapcsán így megemlítettem. Jófejnek kedves embernek tűnik. Facebookon még az nap késő este írt,hogy örült,hogy megismert majd még találkozzunk és már konkrét helyszínt mondott. Telefonáltam vele messengeren,mert jelezni akartam,hogy nem,nem! Tényleg nem lehet köztünk semmi,nem akarom hitegetni. Erre nagyon kedvesen normálisan reagált és beszéltünk egy csomót más dolgokról is. De egyre jobban úgy éreztem,hogy oké bízhatok benne és tökjónak tartom ezt,mert barátkozni szívesen barátkoznék vele. Jövő héten pénteken elmegyünk moziba megnézni valami filmet. Ő mondta,hogy mi a címe de nem emlékszem már rá pontosan. Asszem az éhezők vidalás nő a főszereplő benne. És szombaton megakarja hívni a barátomat is egy bowlingra pár barátjával mennek és oda is meghívott akiknek bemutatna szívesen. Ezt is elfogadtam. A barátomnak mindent elmondtam tegnap és megkérdeztem,hogy szeretne-e jönni,de nagyon durván elutasított és oda vágta hozzám,hogy "NEM" és nem örülne ha mennék aztán lecsapta a telefonját az asztalra és elvonult. Azon gondolkodtam,hogy ma még beszélek vele erről,de nagyon durván viselkedett tegnap és nem merem felhozni újbol a témát. Szerintetek hogy érdemes ezzel előhozakodni? Ez szerintem nem minősülne megcsalásnak. Ha mással is találkozom és ő is jöhetne szombaton.

L/22 F/26 ( a srác 25 éves)

2018. márc. 2. 20:48
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet elsiklottál felette:) De írtam,hogy szombatra meglett hívva a barátom is egy közös programra.
2018. márc. 2. 21:45
 12/30 anonim ***** válasza:
93%

Miért tetted fel tulképp a kérdést. Te már eldöntötted,hogy menni akarsz és kész, nem számít, hogy ezzel megbántod a barátod.

Nyilvánvaló, hogy a srác nem csak filmezni akar, te meg adod az ártatlan "csak haverkodunk" dumát. Azzal hidd el, tisztában volt a srác, hogy a barátod úgyse megy bowlingozni, jó álca neki, hogy benyald a haverkodós dumát.

Nálam ez már szakítóok lenne. Ne legyen már fontosabb egy idegen, mint a párod.

2018. márc. 2. 22:04
 13/30 A kérdező kommentje:
Ha nem megy a bowlingra akkor én sem. Mert oda közösen mentünk volna,de ha nem akkor csak ketten leszünk majd kitalálunk valamit. A mozi meg tényleg csak mozi. Mással is voltam már és nem történt soha semmi.
2018. márc. 2. 22:11
 14/30 anonim válasza:
89%

Már az, hogy így fogalmaztat meg a kérdést is sejteti talán, hogy azért te sem gondolod, hogy teljesen őszinte a srác. Az lehet, hogy te tényleg úgy mész oda, hogy nem akarsz semmit és nem is ezért haragszik a barátod, hanem azért, mert nem látsz át a dolgon. Még ha tegyük fel, tényleg igaz, hogy a srác nem akar semmit (ami azért lássuk be, elég valószínűtlen), a barátod (szerintem jogosan) azt várja el, hogy aki ilyen egyértelmű jeleket ad, azt mindenféle további nélkül koptasd le. Szép dolog, hogy elhiszed neki és tényleg, nem azt mondom, hogy teljesen, minden valószínűséget kizárva rád nyomul a srác, de még akkor is illene elutasítanod az ilyesfajta közeledést.

Az előző kommentjeidhez visszatérve még, teljesen más, ha valaki évekig ismer valakit és találkozik úgy vele, vagy ha valakit pár napja "szólít le" valaki, jobbhíján és aztán elhívja mozizni. Ezt remélem azért te is belátod.

2018. márc. 2. 22:17
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

# 11

Nem, nem siklottam el felette... Annak tudatában írtam - kifejtve-, hogy eszméletlen naiv vagy.

Mellesleg ha megkérdezted a párod, és tisztában vagy vele, hogy őt ez idegesíti, talán nem kéne most előbbre tenni egy most megismert idegent.

Nincsenek más barátaid, akivel el tudnál menni moziba, vagy mi?

Ha valóban olyan hű de jó haverok lesztek, majd kialakul a haverságotok, ne haragudj, első haveri programnak egy ketten mozizás elég kétértelmű szerintem... És ez nekem evidens, hogy az. Mindenkinek az...

2018. márc. 2. 23:39
 16/30 A kérdező kommentje:
Hogy alakulhat ki haverság vagy bármi ha nem csinálunk közös programot vagy akármit? A munkahelyen másrészlegen dolgozik néha látom csak,de futólag. Most ismertem meg eddig nem tűnt fel annyi ember közt. Csak munkán kívűl tudnánk találkozni. A barátaimmal is így van ez. De..de vannak. Mással is el lehet menni moziba tudom.
2018. márc. 2. 23:55
 17/30 A kérdező kommentje:
Még valami. Mindegy mióta ismerem a barátaimat. Őket is valahogy megismertem. És közlöm volt,hogy akkor párom volt. És akkor alakultak ki barátságok mással. Lányokkal is fiúkkal is. Volt srác aki csak elhívott egy koncertre,de nem történt semmi azóta is barátok vagyunk és tartjuk a kapcsolatot.
2018. márc. 2. 23:58
 18/30 A kérdező kommentje:
Hogy alakulhat ki haverság vagy bármi ha nem csinálunk közös programot vagy akármit? A munkahelyen másrészlegen dolgozik néha látom csak,de futólag. Most ismertem meg eddig nem tűnt fel annyi ember közt. Csak munkán kívűl tudnánk találkozni. A barátaimmal is így van ez. De..de vannak. Mással is el lehet menni moziba tudom.
2018. márc. 2. 23:58
 19/30 A kérdező kommentje:
Meg hát tulajdonképpen amióta barátom van másokkal havi egyszer kétszer találkozom csak. Mert ha többször kimozdulok akkor menne a műsor,hogy miért nem vele voltam? Hol voltam egésznap? Ismerem őt mint a tenyeremet. Kicsit hisztis. Most is az helyett,hogy normálisan higgadtan beszélt volna velem inkább nekem esett,hogy NEM!!..
2018. márc. 3. 00:01
 20/30 anonim válasza:
91%
Kezdem érteni, hogy honnan fúj a szél. Te igazából már elhatároztad, hogy elmész és innen vártál megerősítést, igaz? Tekintve, hogy mindenki egyértelműen a barátoddal értette egyet, de te ennek ellenére csak próbálod kimenteni a helyzetet. Hát, ha már így elhatároztad, akkor menj, de ha valamit leszűrsz az itteni kommentekből, akkor legyen az, hogy a barátod viselkedése legalább jogos. A #15-ös hozzászóló kimondta szerintem a lényeget: az, hogy egy olyan embert helyezel előrébb, akit most ismertél meg, de akár az, hogy ide jössz és itt tálalod ki a dolgot, sem minthogy megpróbálnád megbeszélni a barátoddal a dolgot, eleve rossz.
2018. márc. 3. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!