Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran csalják meg a nők a párjukat?
A mai undorító világban szinte minden "ember" undorító féreg módjára csal mindenkit, nemtől függetlenül.
Szakítani nem szakítanak, mert kell a másik pénze.
Az a bibi, kérdező, hogy neked lány ismerősöktől szerzett tapasztalatod van, de a kérdést a NŐKRE hegyezted ki. Valaki írta, hogy a két nem közt nagyjából azonos az arány megcsalás tekintetében. Valóban. De a lányok sokkal többször csalják meg a partnerüket, minta fiúk. Ugyanakkor a 40 fölötti férfiak sokkal többször csalják meg a párjukat, mint fordítva.
A 35 év alatti férfi nagyon hűséges tud lenni. Akkor még idealista jellemóriás mindenki. Inkább a munkájába áldoz energiát, semmint hogy újabb kalandok után kajtasson. Nagyon jól elvan a jelenlegi párjával, és esze ágában sincs ezen változtatni.
De, ahogy Bernard Show mondja, 40 fölött minden férfi gazfickó.
Amikor tini voltam, az első barátomat megcsaltam, egy másik fiúval csókolóztam. Nem is tudom, miért tettem, bár nem voltam szerelmes a barátomba, de kedveltem, a másik srác pedig semmilyen tekintetben nem volt jobb nála. Akkoriban nagyon bizonytalan voltam, talán azért.
A második barátomat is megcsaltam. Igazából nem is tudom, miért voltam vele, mert még csak nem is kedveltem. Talán csak azért, hogy ne legyek egyedül - tudom, szánalmas. Nélküle jártam bulizni, és rendszeresen csókolóztam másokkal, és az sem érdekelt volna, ha megtudja, talán titokban még örültem is volna neki. Még vele jártam, amikor megismerkedtem a mostani barátommal -aki már a vőlegényem- de nem miatta szakítottunk (igaz, nem is azért, mert kiderült, hogy mit szoktam csinálni). Miután összejöttem a mostanival, soha nem léptem félre, gondolatban sem. Nem szégyellem, hogy régen igen, de nem is vagyok büszke rá, inkább sajnálom az akkori önbizalomhiányos, bizonytalan kis tini-énemet, amiért így próbáltam valami visszajelzést (?) szerezni más pasiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!