Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen gyakran csalják meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran csalják meg a nők a párjukat?

Figyelt kérdés
Természetesen itt elsősorban hölgyek válaszait várom

2018. márc. 2. 13:51
1 2 3 4
 11/31 Lazy Lover ***** válasza:
15%
elég gyakran !
2018. márc. 2. 14:16
 12/31 A kérdező kommentje:
Hidd el nem csak az 5 ös van ezzel így. Tudok olyanokat, hogy le kellene ülj előtte :D
2018. márc. 2. 14:17
 13/31 anonim ***** válasza:
55%

Az 5 kapcsolatomból 1x hibáztam 1 csók erejéig. Másnap szakítottam is az illetővel, mert ráébredtem, hogy nem voltam szerelmes.

De tudom, itt mindenki mindig hűséges és soha senki sem hazudik. :)

2018. márc. 2. 14:43
 14/31 A kérdező kommentje:
Pont ez az, van több lány barátom aki elmeséli nekem az ilyen dolgait és abból kiindulva elég gyakoriak
2018. márc. 2. 14:45
 15/31 anonim ***** válasza:
39%

Elmesélik neked?? Akkor ne itt érdeklődjél:))) Ide, olyan őszinte válaszoló mint az ötös, kevesen járnak:)

Ide látogatók, jórészt burokban élnek, ahol ilyesmi kizárt:)

2018. márc. 2. 15:13
 16/31 anonim ***** válasza:
69%

En annyit tudok ehhez a temahoz hozzafuzni, hogy...

A volt baratnomnek a baratnoi folyton atjottek, eleg sok baratnoje volt. 17-30 kozottiek.

Nos, mivel mikor ajottek es jottek a csajos dumak, en elakartam vonulni, de mindig mondtak, “....most ezert nem kell bemenned a szobaban, maradj”. Maradtam, es jottek a dolgok amiktol kb sokot kaptam.

Az egyik 22 vagy 23 eves lany vagy 4-5 eve volt egyutt a volegenyevel, mert ugye a pasi eljegyezte. Ecseteli a csaj, hogy mennyire nem jon be kulsore neki a pasija, es, hogy talalkozgat, irogat folyamatosan pasikkal, de a srac jol keres, meg van az anyagi biztonsag, es nem akarja elvesziteni ezert, mert tudja, hogy keves az ilyen papucs.

A masik ha jol emlekszem 30 koruli lehetett. Az folyamatosan csalta a pasijat, aki kulfoldon dolgozott.

Volt egy fiatalabb, na ez volt a legdurvabb, bar itt szerintem betegsegrol beszelunk. Ez gy 18 eves lany volt, a pasija fovarosban elt, a lany meg faluban, es a csajon szo szerint a falu teljes lakossaga atment. Utana a csaj atment masik faluba, ismerkedni, jottek masok onnan is, ahogy szamolta, kb miota a pasijaval van, nem tudom menyi ideje voltak egyutt, a csaj kb 250-300 sraccal fekudt le. El is mondta, hogy neki betegsege van, nem a kielegules miatt csinalja, csak azert, hogy megszerezze az “egyedet”.

A masik ha jol emlekszem egy 16 koruli lany volt. Osszejott egy pasival, egyutt voltak meg minden, a lany meg mondja, hogy mivel nincs mas, akivel jelen pillanatban osszetudna jonni, igy osszejott ezzel a sraccal. De semmkt nem erez iranta, csak igy van.

A masik szinten egy fiatalabb lany volt. 18 eves. Volt egy pasija, a csaj egy elegge 10/10-es volt. A pasi is jol nezett ki. De a tavolsag miatt a lany nem birt magaval, ritkan tudtak talalkozni, havonta egyszer egy heten. A tobbi hetekben ment bulizni, diszkozni, volt, hogy bokorban dugtak meg, es mikor volt egy bili a volt baratnomnel, atjott a csaj, elegge belualt, olyannyira, hogy egy sraccal kedeltek az emeleten. Masnap goze se volt a dologrol. Hogy mi tortent. Aztan mikor atjottek a pasijaval, ott adtak egymasnak a szepet, igy kicsim ugy kicsim szeretlek bogyo stb. En meg csak nezek. O_o

A kozos mindegyik lanyban az volt, hogy egyik sem vallotta be a parjanak, hogy...”na te gyoker, megcsaltalak”. Sajnos nem. De van ilyen. Vannak ilyenek, nokben es ferfiakban is.

Meg sorolhatnam a dolgot. Es csak a nyers dolgokat irtam le. Szoval lehet, hogy csak ok voltak ilyenek. Es sok no van, akik husegesek es bevalljak a parjuknak a dolgot. Es persze ferfiben is vannak jok s rosszak is. Nem akarom, hogy nekem tamadjatok.

2018. márc. 2. 15:15
 17/31 anonim válasza:
51%
Azt gondolnám akkor eshet meg mindez ha egy kapcsolat kezd kihűlni, unalmassá válik a pasi,elhanyagolja a másikat, ill. a hölgy menekülne valamiért a kapcsolatból de még nem kész a szakításra. Persze azért mindez nem mentség a hűtlenségre. A 7.es válaszadótól kérdezem: Ha a nők sokkal kisebb lelkiismereti próblémát csinálnak a megcsalásból akkor ezek szerint azt is könyebben viselik ha őket csalják meg? Én nem hiszem. Tudom hogy jórészt színjáték, de nézz meg egy Jerry Springer Show-t.
2018. márc. 2. 15:27
 18/31 anonim ***** válasza:
52%
Én csak azt tudom, hogy azért is *mindig* a férfi a hibás, ha a nő csalja meg a párját.
2018. márc. 2. 16:18
 19/31 anonim ***** válasza:
46%

Én csak azt tartom érdekesnek, hogy gyakran előfordul 18-20 éves lányoknál ilyen többszáz körüli partnerszám már, mégis mindig a férfiak vannak csapodár, szexmániás disznóknak bélyegezve.

Holott itt gyakorin kívül, egy 20 év körüli lány már rendszerint 15-25 pasin túl van (már amennyire emlékszik).

Ezek után boldog házasságot mindenkinek mert később olyan kedves, ártatlan lánynak mutatják magukat mint a szentelt rózsavízzel öntözött szűzmária.

2018. márc. 2. 17:13
 20/31 anonim ***** válasza:
49%
Én csak 2-3 esetről hallottam eddig. Azokban a csaj mindig meg tudta magyarázni, hogy szerinte az tkp. miért nem számít megcsalásnak.
2018. márc. 2. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!