Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran csalják meg a nők a párjukat?
Az 5 kapcsolatomból 1x hibáztam 1 csók erejéig. Másnap szakítottam is az illetővel, mert ráébredtem, hogy nem voltam szerelmes.
De tudom, itt mindenki mindig hűséges és soha senki sem hazudik. :)
Elmesélik neked?? Akkor ne itt érdeklődjél:))) Ide, olyan őszinte válaszoló mint az ötös, kevesen járnak:)
Ide látogatók, jórészt burokban élnek, ahol ilyesmi kizárt:)
En annyit tudok ehhez a temahoz hozzafuzni, hogy...
A volt baratnomnek a baratnoi folyton atjottek, eleg sok baratnoje volt. 17-30 kozottiek.
Nos, mivel mikor ajottek es jottek a csajos dumak, en elakartam vonulni, de mindig mondtak, “....most ezert nem kell bemenned a szobaban, maradj”. Maradtam, es jottek a dolgok amiktol kb sokot kaptam.
Az egyik 22 vagy 23 eves lany vagy 4-5 eve volt egyutt a volegenyevel, mert ugye a pasi eljegyezte. Ecseteli a csaj, hogy mennyire nem jon be kulsore neki a pasija, es, hogy talalkozgat, irogat folyamatosan pasikkal, de a srac jol keres, meg van az anyagi biztonsag, es nem akarja elvesziteni ezert, mert tudja, hogy keves az ilyen papucs.
A masik ha jol emlekszem 30 koruli lehetett. Az folyamatosan csalta a pasijat, aki kulfoldon dolgozott.
Volt egy fiatalabb, na ez volt a legdurvabb, bar itt szerintem betegsegrol beszelunk. Ez gy 18 eves lany volt, a pasija fovarosban elt, a lany meg faluban, es a csajon szo szerint a falu teljes lakossaga atment. Utana a csaj atment masik faluba, ismerkedni, jottek masok onnan is, ahogy szamolta, kb miota a pasijaval van, nem tudom menyi ideje voltak egyutt, a csaj kb 250-300 sraccal fekudt le. El is mondta, hogy neki betegsege van, nem a kielegules miatt csinalja, csak azert, hogy megszerezze az “egyedet”.
A masik ha jol emlekszem egy 16 koruli lany volt. Osszejott egy pasival, egyutt voltak meg minden, a lany meg mondja, hogy mivel nincs mas, akivel jelen pillanatban osszetudna jonni, igy osszejott ezzel a sraccal. De semmkt nem erez iranta, csak igy van.
A masik szinten egy fiatalabb lany volt. 18 eves. Volt egy pasija, a csaj egy elegge 10/10-es volt. A pasi is jol nezett ki. De a tavolsag miatt a lany nem birt magaval, ritkan tudtak talalkozni, havonta egyszer egy heten. A tobbi hetekben ment bulizni, diszkozni, volt, hogy bokorban dugtak meg, es mikor volt egy bili a volt baratnomnel, atjott a csaj, elegge belualt, olyannyira, hogy egy sraccal kedeltek az emeleten. Masnap goze se volt a dologrol. Hogy mi tortent. Aztan mikor atjottek a pasijaval, ott adtak egymasnak a szepet, igy kicsim ugy kicsim szeretlek bogyo stb. En meg csak nezek. O_o
A kozos mindegyik lanyban az volt, hogy egyik sem vallotta be a parjanak, hogy...”na te gyoker, megcsaltalak”. Sajnos nem. De van ilyen. Vannak ilyenek, nokben es ferfiakban is.
Meg sorolhatnam a dolgot. Es csak a nyers dolgokat irtam le. Szoval lehet, hogy csak ok voltak ilyenek. Es sok no van, akik husegesek es bevalljak a parjuknak a dolgot. Es persze ferfiben is vannak jok s rosszak is. Nem akarom, hogy nekem tamadjatok.
Én csak azt tartom érdekesnek, hogy gyakran előfordul 18-20 éves lányoknál ilyen többszáz körüli partnerszám már, mégis mindig a férfiak vannak csapodár, szexmániás disznóknak bélyegezve.
Holott itt gyakorin kívül, egy 20 év körüli lány már rendszerint 15-25 pasin túl van (már amennyire emlékszik).
Ezek után boldog házasságot mindenkinek mert később olyan kedves, ártatlan lánynak mutatják magukat mint a szentelt rózsavízzel öntözött szűzmária.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!