Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenétek megérteni? Megvezettek?
Figyelt kérdés
Ezelött 5 éve kezdödött a történet,tudni kell a feleségem világ életében féltékeny volt még a szomszéd nyugdijas nénire is,utolag kitalált a fbon nekem egy nőt néztem is nagyot mondom jó szokásos szitu,már megszoktam,ezt is megd,gtam,ok,de ezt a valakit pár évig emlegette,a feleségem családja majdnem meglincselt,hogy milyen disznó vagyok,még ha lett volna erre valami alap,igaz a feleségem amióta együtt élünk azóta engem ugy állitott be mint egy állandóan félre lépő illetőt,holott egyszer sem buktam le egyszer sem keveredtem gyanuba,(lehet ilyen profi vagyok ebben) beteges a féltékenysége.Most pár hónapja mit hozz az élet hát ő tartott pasast mellettem folyamatos szexuális viszonyt ápolt,nagy tanulság aki feszt féltékeny az a sáros már megértettem ezt a dolgot,én soha nem voltam féltékeny hisz magambol indultam ki.Ami fura amikor a feleségem hiresztelte hogy én vagyok a félrelépések müvésze én voltam a világ disznója,most hogy ő róla be is bizonyosodott,hogy félre lépet,semmi sem történt óó csak akart kicsit szorakozni,de fura nem? Rájöttem ez egy félrevezetés volt szépen megtervezve,hogy engem begyanusitott,és pont akkor kezdödött a szeretői viszonya a feleségemnek,valoban rájöttem mekkora kigyók a nők és alattomosak,persze tisztelet a kivétel.Tehát szerintem jól meglettem vezetve,fura amiota bukott már nem vádol más nőkkel,nem fura?2018. febr. 24. 07:37
21/24 anonim válasza:
Modnjuk így nem csodálom, hogy a feleséged is gyanakodott :DDD
22/24 anonim válasza:
Miután egy ilyen sunyi vagy, amelyik ajtót te kinyitottad ott a feleségednek is besétált valaki, ha érted, mire gondolok. Röhöghetsz a markodba de talán még azzal is ő járt jobban, ha kirakod a fenébe, hogy ne egy ilyen emberrel kelljen együtt élnie, aki kisiklik a kezedből válaszadáskor, mint egy nyálkás sikló.
23/24 anonim válasza:
Ha igy fogalmazol hogy egszersem buktam le akkor persze hogy félreérti mindenki a dolgot .Am az is lehet hogy ő sem szeret csak birtokolni akart te meg nem tudtàl kommunikàlni vele ennyi .Nem baj majd tanulsz belőle és jobbsman odafigyelsz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!