Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenétek megérteni? Megvezettek?
Na most akkor te megcsaltad vagy nem?! Mert továbbra is úgy olvasom-ahogy a többség is- hogy bizony te is megtetted, csak nálad nem derült ki. Hidd el sokan megérzik ezt, akármennyire is "jól" csinálja a másik, tehát attól hogy nem sikerül bizonyítani még tudja. Ez esetben viszont azt kell mondjam érthető. Így könnyített a fájdalmán, a haragján.
Tény hogy az hogy állandóan féltékenykedett, és olyan nőket szemelt ki akikhez semmi közöd, ez szánalmas. Ez esetben kb csoda hogy "jó, ha te mondod" alapon nem azzal kezdtél ki...
Egyikőtöktől sem volt ez gerinces dolog, te is miért mentél máshova, miért nem lehetett a dolgokat előbb megbeszélni? Vagy ha nem működött miért nem váltál el? S neki sem gerinces hogy így oldja meg a lelki problémáit, főleg hogy még akkor is jár a szája, mert legalább akkor lenyugodhatott volna...
"holott egyszer sem buktam le egyszer sem keveredtem gyanuba,(lehet ilyen profi vagyok ebben) beteges a féltékenysége"
Az a gond, hogy itt egyertelmuen az all& hogy te nem buktal le... namarmost ha te valoban sosem csaltad meg, akkor tuti nem igy fogalmaztal volna :-)
Igen amugy jol csinaltad nem buktal le csak nem erted hogy akkor miert csalt meg hiszen nem johetett ra
De akkor miért nem azt írtad, hogy "nem csaltam meg"? Miért azt, hogy "nem buktam le, nem keveredtem gyanúba"?
Itt többen is úgy értették, hogy te is megcsaltad, pont emiatt.
en is feltekeny tipus vagyok!
önbizalom hianyom miatt van vszinü
soha egy pasimat se csaltam meg
immar 7eve vagyok a ferjemmel es meg flörtbe se keveredtem
-"egyszer sem buktam le egyszer sem keveredtem gyanuba,(lehet ilyen profi vagyok ebben)"
-De ha jól értelmezem a szöveget valóban megcsaltad, csak azt nem tudta kivel...
-"Nekem senkim se volt,nem bizonyosodott be,szerintem csak egy kapaszkodó,mentség keresés,de persze erre semmi mentség,nálam legalábbis."
-Oké. A szóhasználatodból az jön le, így megkérdem én is, mert eddig gondoltam rossz szavakat használsz. Most akkor megcsalás, csak nincs bizonyítéka?
-"én megmondtam lehet szemét vagyok ha én valoban megtenném,hogy tartok valakit,én neki akkor sem bocsátanám meg ha lenne valakija mellettem" + 10 sornyi köntörfalazás válasz nélkül
-Na most akkor te megcsaltad vagy nem?!
-"újra mondom nem tartottam senkit mellette"
Figyelitek, hogy mellébeszél mindig? 😂😂😂
Megkérdezzem én is, hogy te megcsaltad valaha is? Igen, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!